Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1408

Senaryo ilginç,oyunculuk iyi;ancak nedense ben bu filme iyi diyemiyorum.Kötü de diyemeyeceğim ancak ne korktum,ne de gerildim.Yapacak hiç bir şeyiniz yoksa izleyin.
    Korktuğun filmleri öğrenebilir miyim?

Seni 1408'e yollamak lazım

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Korktuğun filmleri öğrenebilir miyim?

Seni 1408'e yollamak lazım
      Güzel soru.Şimdi düşündüm de en son korktuğum film galiba 5. ya da 6. sınıftayken izlediğim Şeytan filmiydi.
      keyif adamı ..

Yorum

• Sıkça duyduğum geyiktir zaten..

"Ya o eski korku filmleri ne kadar da tırstırıcı oluyordu bee.. Şimdi daha büyük bütçelerle bile veremiyorlar aynı korkuyu"

şeklinde giden muhabbetleri ben de bir aralar çokça dillendiriyordum

Ama gel gör ki çocukken sinemada beni koltuğa çivileyen Pumpkinhead adlı filmi yakın zamanda bir seyredeyim dedim..

Resmen çocukluğumdan soğudum

"Bu muymuş yahu beni o derece tırstıran şey. Komedi filmi len bu resmen"

tepkisi verdim açıkçası..

Meğer eski filmler çocuk olduğumuz için bizi daha bir korkutuyormuş, iyi oldukları için değil
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sıkça duyduğum geyiktir zaten..

"Ya o eski korku filmleri ne kadar da tırstırıcı oluyordu bee.. Şimdi daha büyük bütçelerle bile veremiyorlar aynı korkuyu"

şeklinde giden muhabbetleri ben de bir aralar çokça dillendiriyordum

Ama gel gör ki çocukken sinemada beni koltuğa çivileyen Pumpkinhead adlı filmi yakın zamanda bir seyredeyim dedim..

Resmen çocukluğumdan soğudum

"Bu muymuş yahu beni o derece tırstıran şey. Komedi filmi len bu resmen"

tepkisi verdim açıkçası..

Meğer eski filmler çocuk olduğumuz için bizi daha bir korkutuyormuş, iyi oldukları için değil
          Elm sokağı serisiyle nostalji yapmayı planladığım bir akşam yaşamıştım benzer bir hayal kırıklığını.Sırf Freddy Krueger'a duyduğum tüm saygı,sevgi 10 dakikada hiç olmuştu.Bir de Stephen King'in "It" i var ki yıllar yılı palyaçolardan tırsmama sebep olmuş Pennywise'a bu kadar güleceğimi düşünmemiştim hiç.
          Her daim TRABZONSPOR!
          Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
          "7"

Yorum

• Juno

*Dikkat yazım sonlara doğru spoiler içerir

kişisel yorumum,
            tek kelimeyle film çok güzeldi.Genel olarak filmdeki herkes-herşey rahattı..juno'nun annesi babası, kendisi, çocuğun babası, hatta bebek bile!Gayet rahat tepkiler, rahat bir hamilelik, rahat bir doğum, risk yok birşey yok.. yani klasik türk izleyicisine tam olarak hitab etmeyebilir, ancak verilmek istenen fikir çok güzeldi artı Ellen Page'in oyunculuğunu konuşturduğu bir filmdi bana göre, onun yanında diğer oyuncular sönük kalıyordu âdeta.

Filmin sonunda dakikalarca ağlamamsa sadece benim çok duygusal olmamla alakalı bir şey yoksa herkesi benim kadar ağlatacağını sanmam..

bir de dipnot olarak şunu belirtmek isterim ki filmin soundtracki muhteşem, film bittikten sonra insanın kulağı o müzikleri duymaya devam etmek istiyor uzun bi süre..Kimya Dawson'un yumuşacık sesi ayrı bi güzel zaten..
            İlk olarak Filmdeki en güzel repliklerden biriydi bence.. tarafından gönderildi

"bir kadın hamile kalınca anne olur, bir adam çocuğunu görünce baba olur..."

Yorum

• Tenacious D the Pick of Destiny
              jack black school of rock'tan sonra yine müzikal ve rock dolu bir filmle beğenimi kazandı
              çok da komik bir film. en sonda çalan parça müthiş "the metal"

Yorum

• Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama Jumper'ı izledim geçende. 1 buçuk saat boyunca aksiyon dolu bir filmdi. Bazı hataları görmezden gelirsek gayet hoş zaman geçirtebiliyor. Tavsiye ederim
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama Jumper'ı izledim geçende. 1 buçuk saat boyunca aksiyon dolu bir filmdi. Bazı hataları görmezden gelirsek gayet hoş zaman geçirtebiliyor. Tavsiye ederim
                  O hataları da görmezden gelirsek geriye seyretmeye ne kalacak yahu

Şaka bir yana, Die Hard türü filmlerden hoşlananlar için biçilmiş kaftan
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O hataları da görmezden gelirsek geriye seyretmeye ne kalacak yahu

Şaka bir yana, Die Hard türü filmlerden hoşlananlar için biçilmiş kaftan
                    Hocam filmi izledik bari zamanımız ziyan olmuş hissetmeyelim diye bazı sahneleri kafadan silmek gerekebiliyor

Pek çok kez rahatlıkla kurtulabilirlerdi koruyuculardan ama saçma işte. Eğer öyle kaçsalar film olmaz

Basit bir film. Zaman geçirmelik. Die Hard benzetmesi cuk oturmuş. Ne kadar ben sevmesem de
                    - Eomer -

Yorum

• the mist ve 1408 bence de güzel uyarlamalar olmamışlar.Sis,kitabınkinden farklı bir sona sahip.En azından öyle hatırlıyorum.Kitabı okuyalı yıllar oldu neticede.
                      no country for old man-4 oscar almıs bir yapım.vizyonda olan iyi filmlerden ama 4 oscar verirmiydim bilmiyorum.çok da beklenti içerisinde olmamak lazım izlemeye giderken.
                      When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

• "No Country for Old Men" büyük bir hayal kırıklığıydı benim için...4 Oscar aldığı için değil,Cohen kardeşlerden daha iyisini beklediğim için.Javier Bardem'in psikopat tiplemesi iyi de abartılacak kadar değil,bildiğin psikopat işte.
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şanslı Slevin
                          YönetmenPaul McGuigan
                          SenaryoJason Smilovic
                          OyuncularJosh Hartnett, Bruce Willis, Lucy Liu, Morgan Freeman, Ben Kingsley
                          Filmin Türü Polisiye, Drama
                          Orijinal AdıLucky Number Slevin
                          Yapımcı FirmaFilmEngine
                          Yapım Yılı2006
                          Yapım ÜlkesiABD
                          Orijinal Dili İngilizce
                          Filmin Süresi109 dakika

iki gün önce seyrettim gerçekten güzel bir film senaryosu çok orjinal şiddetle tavsiye ederim
                          Bu filmi baya önce izledim(1,5sene) Gerçekten güzel fiLmdir.
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak t-sat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            the mist ve 1408 bence de güzel uyarlamalar olmamışlar.Sis,kitabınkinden farklı bir sona sahip.En azından öyle hatırlıyorum.Kitabı okuyalı yıllar oldu neticede.
                            kardeşim benzinin bitti diye 1dk sonra direk intihar etmeniz mi lazım. üstünüzden 123425 metrelik yaratık geçmiş size hiçbirşey yapmamış, benzinin bittiyse otur arabada. bekle biraz. acelen ne. 2 dk daha dursan kurtarılcakmışsın bak. hem ne anlamı kaldı bekleseydin markette madem bu kadar çabuk pes edeceksin..

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu filmi baya önce izledim(1,5sene) Gerçekten güzel fiLmdir.
                              sinemada izlemiştim ben de
                              o çocuğun o kadar rahat davranmasının sebebi sonradan anlaşılıyor

Yorum

• İlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tenacious D the Pick of Destiny
                                jack black school of rock'tan sonra yine müzikal ve rock dolu bir filmle beğenimi kazandı
                                çok da komik bir film. en sonda çalan parça müthiş "the metal"
                                School of rock'ı geçen gün izledim. Gayet güzel bir film. Sırf soundtracki için bile izlenebilir
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim