Welt am Draht-Konuya meraklı olanlar için güzel bir film.13.kat ve Matrix filmlerinin atası niteliğinde,güzel bir film,çocuklar için uygun olmayan sahneler var,izlerken dikkat edilmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Exam
8 aday gizemli ve güçlü bir şirkete girebilmek için bir sınava giriyor. İçlerinden en iyisi sınavı geçerek işe başlayacaktır. Katılımcılar penceresiz bir odaya sokulur. Önlerinde bir kağıt ve kalem bulunan katılımcıların cevaplaması gereken sadece 1 soru vardır. Yönetici tüm kuralları anlattıktan sonra odadan çıkar ve 80 dakikalık sınav süresi başlar. Fakat büyük bir sorun vardır; ortada cevap verilebilecek bir soru yoktur.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Efsane bir filimdir hocamİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleExam
8 aday gizemli ve güçlü bir şirkete girebilmek için bir sınava giriyor. İçlerinden en iyisi sınavı geçerek işe başlayacaktır. Katılımcılar penceresiz bir odaya sokulur. Önlerinde bir kağıt ve kalem bulunan katılımcıların cevaplaması gereken sadece 1 soru vardır. Yönetici tüm kuralları anlattıktan sonra odadan çıkar ve 80 dakikalık sınav süresi başlar. Fakat büyük bir sorun vardır; ortada cevap verilebilecek bir soru yoktur.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Beyin yakıcı film isteyenler için bir İspanyol filmi önereyim; Contratiempo
Suç/polisiye filmi isteyenler için; jack gyllenhaal’in müthiş oyunculuk sergilediği Prisoners
bilim-kurgu/gerilim filmi isteyenler için; open grave
ve abd tarihindeki en büyük krizlerden birinin anlatıldığı; Mark Felt: Beyaz Saray'a Yıkım Getiren Adam
karantina günlerinden öneriler.
Yorum
-
Searching
Öncelikle filmi çok beğendiğimi söylemeliyim. Konusundan çok çok kısaca bahsetmek gerekirse gizemli bir şekilde kaybolan kızını arayan bir babanın filmi diyebiliriz. Hiç sıkılmadan izledim, film sürekli bir merak uyandırıyor ve oldukça sürükleyici. Sadece farklı çekim tarzı ile bile izlenilmeyi hak ediyor.
Şiddetle öneririm.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 20.04.2020, 02:50.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Why Him
Her şeyden önce filmin mekanları süper: Başrol, Detroitli bir ailenin Stanford'da okuyan kızı...
Filmde sansürlenen çok sayıda kelime var. O nedenle rahatsız edici gelebilir. Fakat mizah düzeyi de duygu boyutu da gayet iyi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Kisa bir aradan sonra sizlere izledigim filmler hakkinda yorumlarimi paylasmak istedim.
The Invisible Man (2020)
Gone Girl'den sonra izledigim en etkliyeci filmlerden birisiydi. Elisabeth Moss'un oyunculugu olaganüstüydü. Canlandirdigi karakter beni inandirmayi gecin resmen derimin altina kadar nüfuz etti. Bir alkista filmin müziklerini yapan kisiye gitsin. Kulakliklarla izlemek müthis zevk verdi.
Gerildiginiz sahnelerde o gerginlik kat be kat artti. Filmin konusuna bilerek deginmedim zira cok spoilere acik. Gerim gerim gerilmek isteyeceginiz bir film ariyorsaniz iste size tavsiye.
8/10
Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson bir araya gelince bu kadar eglenceli bir ikili cikacagini aslinda insan az cok tahmin ediyor. Salt aksiyon filmi arayan herkese tavsiye ederim, ki aksiyon sahneleri cok cok iyi gercekten. Filmde beni tek rahatsiz eden nokta Samuel L. Jackson'in ikide bir motherf... demesi oldu.
Arada bir dersin de bu kadar da abartilmamaliydi. Ben esimle cok keyif aldim filmden. Die Hard tadinda idi.
7,5/10
Joker'den ayrildiktan sonra basina gelenleri ucuk kacik sekilde gösteriyorlar. Komedi agirlikli idi ve güldürdü de ama öyle aman aman degildi. Umarim ikinci bölümünü cikarmazlar. Gerci Suicide Squad'i da o kadar cok begenmemistim ben.
6/10
Film cikali 20 yil olmus ama ben ancak yeni kesfettim. Taniyanlar vardir eminim. Benicio del Torro'yu Siccario filmlerinden taniyan vardir illaki. O filmlere benzer bir konusu var zaten. Meksika'dan ABD'ye kacirilmaya calisilan uyusuturucularin kimlere kadar ulastigini ve nelere yol actigini cok güzel anlatiyor. Michael Douglas'in hakim/baba rolünü hakkini vererek oynamasini es gecmemek lazim. Keza Benicio del Torro da cok iyi is cikardi. Filmde beni rahatsiz eden iki sey vardi. Meksika'da gecen sahnelerde "sepia" filtresi ve ABD'de gecen sahnelerde ise mavi filtre kullanilmasi. Ne demek istedigimi filmi izleyince anlarsiniz. Gecislerde gözlerimi cok yordu benim.
7/10
Mel Gibson'i cok severim ve bu filmde eski filmlerinde gösterdigi kaliteli oyunculugunu yeniden konusturdu. Caldigi paralarla Meksika'ya kacarken sinirda Meksika polisi tarafindan hapse atilan ve tekrardan kurtulmak icin yaptigi planlari anlatiyor film. Hapishane dediysem bu öyle bildiginiz hapishanelerden degil
Kücük ama rolüyle büyük isler yapan Kevin Balmore'u es gecmeyelim.
7,5/10
Braveheart'tan sonra tekrardan yönetmenlik koltuguna oturdugu ikinci film. Daha önce seyretmedim diye tekrardan baslayip filmin ortalarinda hatirlayinca tekrardan neden sevmedigimi hatirladim. Hristiyanlik ve Islam dininde iki farkli Hz. Isa anlatildigi ve dogal olarak bir müslüman olarak bu film benim hosuma gitmedi. Ama sadece sanatsal acidan bakarsak Mel Gibson özellikle Hristiyanlarin bam teline dokunmayi gectim, tekme atmasini müthis bir sekilde basarmistir. Johannes 2. Paul'un filmi izleyip begenmesi zamaninda infial yaratmisti zira büyük Hristiyan cogunlugu icin bu film bir skandaldi. Bir yandan da haksiz sayilmazlar. Zira Hz. Muhammed (s.a.v.) efendimizin Taif'te taslandigini, Safa tepesinde Kureys'liler tarafindan namaz kilarken basindan asagiya deve diskisi atildigini salt olarak cekip bize izletseler bizim de hosumuza gitmez. Ne var ki bu filmde Hz. Isa'yi her türlü canilikle iskence eden ve daha sonra carmiha geren romali askerleri gösteriyor. Illa ki cekilen aciyi izleyiciye en ince ayrintisina kadar göstermek istedi Mel Gibson ve bunu da basardi bana göre. Simdilerde Hz. Isa'nin dirilisini konu alan film üzerinde calisiyor Mel Gibson. Yine Jim Caviezel'i Hz. Isa olarak oynatacak.
6/10
Hayvanlarda bu tür özelliklerin oldugunu biliyoruz lakin burada bence bu cok abartildi. Filmin ilk yarisi cok gerilim dolu ve sürükleyici idi ama ikinci yarisinda bu kadar inat eden bir köpek baligini göstermek pek mantik disi geldi bana. Blake Lively rolünü güzel oynadi ama rol arkadasi olan köpek baligi maalesef cok fazla rol disina cikinca benden tam not alamadi.
5/10
Yorum
-
Novoya Zemlya, 2008 yapımı Rus filmi. Eski filmmiş ama yeni izledim, çok beğendim. 2 saatlik film öyle bir akıp gitti ki hiçbir sahnesinde sıkılmadım.
Ülkede müebbet yemiş suçlular için bir karar çıkıyor ve bunları toplayıp çok uzak bir adaya bırakıyorlar, maksat bunların ada yaşantısı üzerinde kendilerince deney yapmak. Sonra olaylar olaylar... İşin psikoloji kısmına odaklanmışlar.
Issız adada geçen filmlere bayılıyorum, konusu da güzeldi aktı gitti."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Brad'in Durumu: Karışık
Ben Stiller'in yaşlandığını görmek de varmış. Yaşlılık neyse de komedi harici bir yapımda görmek başta şaşırtıcı geldi.
Oğlunun Harvard'a kabul edilmesinin arifesinde olan Tufts mezunu bir baba, kendi geçmişini sorguluyor. Başarılı olmakla servet sahibi olmanın eş anlamlı olmadığını anlamamıza yardımcı olan güzel bir film bence.
*
Good Will Hunting
Geçen gün Stanford ve bir üstte Harvard içeren filmlerden bahsetmiştim. Good Will Hunting ise MIT'de geçiyor.
Matt Damon, Ben Affleck, Robin Williams ve Stellan Skalsgard'in "Yıldızlar Savaşı" diyebiliriz. Zor koşullarda büyüyen zeki bir gencin, başarı hikâyesine tanıklık ediyoruz. Onun bu hikayeyi yazması kolay olmuyor. Onu kesfeden profesör, profesörün eski dostu ve gencin yakın arkadaşının mental destekleri Will'in doğruyu bulmasına yardımcı oluyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bazen yeni bir film ararsın isme bakıp,savaş filmi izleriz diye başladık ama konu bambaşka diyarlara çıktı,iyi ki de izlemişim dediğim filmlerden oldu,tavsiye ederim.
Mine 2016 yapımı izlenmeye değer bir filmmiş,öğrenmiş olduk.
FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Just Go With It
1969 Cactus Flower'in yeniden çekimi... Adam Sandler, Jennifer Aniston ve Nicole Kidman oynuyor. Brooklyn Decker diye bir ablayı da tanımamıza vesile oluyor.
Can sıkıntısını gideren, yer yer güldüren türden bir film.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bel Canto - https://www.imdb.com/title/tt6046314/
Film bir Güney Amerika ülkesinde geçiyor (Filmde net söylenmiyor, Peru olabilir). Sanatsever bir Japon iş adamı ile Chicagolu opera sanatçısının karşılaşmasıyla olaylar patlak veriyor. Bir grup terörist konseri basıyor. Sonrası ise biraz gerçek üstü...
*
Siniri Krizinin Eşiğindeki Kadınlar - https://www.imdb.com/title/tt0095675...nm_flmg_act_94
88 İspanyol yapımı bir film. Banderas'ın karizmasından yoksun gençliğini merak edenler kaçırmasın. Eğlenceli bir kara komedi...
*
Hücre 7 Mucizesi - https://www.imdb.com/title/tt2659414/
Bizdeki filmin orijinali buymuş sanırım. Dram ama öyle söylendiği kadar hüngür hüngür ağlatmıyor.
Bir çeşit "Pardon" filmi.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum