Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon’dan Haberler

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Magdur olmamak icin burayi LÜTFEN OKUYUN.

Gecen izin icin gittigimniz Trabzonda kizimi Imperial hastanesine getirmem gerekli oldu.

Kizimin henüz Türk nufus kagidi cikmadigindan giristeki hanfendiye alman kimligini verdik.
    Bize yurtdusu vatandaslarinin 70 lira yerine 150 lira ödemesi gerektigini söyledi. peki bu ayirim neden
    diye sordugumda prosedür öyle diye cevap verdi. Mecbur ödedik.

Salonda siramizi beklerken duvarda asilan Hasta haklari yazisi dikkatimi cekti. Söyle yaziyordu
    Hastalarimiz din , dil, irk ayrimi yapilmaksizin ayni haklara sahiptir.
    Icimden dedim, tamamdir simdi size yapacagimi biliyorum.

Tedaviyi olduktan sonra, o kizin yanina gittim sadece müdürün odasinin nerde oldugunu sordum.
    Ne icin diye sordu. Sen müdürün odasinin yerini söyle dedim tekrar. Odasinin önüne gittigimde sekreteri karsiladi.
    Tabi ilk önce durumu ona anlattim.

Madem bizi yabanci olarak görüp farkli tarife aliyorsunuz giris icin neden Hasta haklari yazisinda irk ayrimi yapilamaz yaziyor dedim. Kiz müdürün odasina girdigi gibi cikmasi bir oldu. Elinde müdürün verdigi bir yazi ile geri geldi.

70 lira yerine verdigim 150 liranin farkini yani 80 liranin geri ödenmesi gerektigi yazili ve imzali kagidi bana verdi ve tekrar giristeki kiza gitmemi istedi. Parayi almak icin. Kizin yanina gittim, kadigi verdim okudu aval aval bakti kizarmis bir sekilde parayi geri verdi.

Kisacasi ben duvarda okudugum yaziyi tesadüfen okudugum icin hakkimi geri aldim. Ancak kim bilir kac kisi o parayi tam ödedi. Ayrica türkce bilmeyen yabancilar o yaziyi nasil okusun. hastahanlelerde bile kazik yiyorsak ne diim.
    Trabzonspor

Yorum

• Erdoğan,
      Öncelikle çok geçmiş olsun.
      ben olsam daha yüksek mercilere kadar dilekçe ile başvurmuştum..
      Trabzon İl sağlık Müdürlüğü,Sağlık Bakanlığı
      O tarz insanlar çok var..
      Herkes elinden geleni yapmalı..
      En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 25.09.2011, 12:59.
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sibel güzelim hastanenin niye itibarını zedeliyon

Hiç gitmedim
        Niye zedeleyeyim ki hastanenin itibarını? O niyetle söylemedim.
        Her hastanenin sıkıntısı oluyor tabii.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Erdoğan,
          Öncelikle çok geçmiş olsun.
          ben olsam daha yüksek mercilere kadar dilekçe ile başvurmuştum..
          Trabzon İl sağlık Müdürlüğü,Sağlık Bakanlığı
          O tarz insanlar çok var..
          Herkes elinden geleni yapmalı..
          Sagol,
          kizimin hastaligi ile ugrasiyorduk, birde izin bitmek üzereydi o yüzden fazla birsey yapamamistim.

Ama siniri halen icimde, ben bir sekilde hakkimi buldum ama bulamayanlarin ödedigi o paralara yazik deyil mi.
          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Magandalar ağaçları ve bankları kırdı

http://trabzon.bel.tr/Gazete/2011/2903KirikBank.html

Bunu yapanlar insan olamaz...Adi herifler.

Bunu yapanlarin ben Trabzonlu olduklarina inanmiyorum sahsen.

Böyle bir durumda bunu nereye bildirmek gerekiyor?
            En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 25.09.2011, 14:47.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunu yapanlar insan olamaz...Adi herifler.

Bunu yapanlarin ben Trabzonlu olduklarina inanmiyorum sahsen.

Böyle bir durumda bunu nereye bildirmek gerekiyor?
              içimizdeki İrlandalılar...Artık belediye kamera koysun şehrin dört bir köşesine...

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                içimizdeki İrlandalılar...Artık belediye kamera koysun şehrin dört bir köşesine...
                Icimizdeki irlandalilar felan degil. Bunu yapanlar Trabzonlu olmayan, Trabzona gicigi olan kisiler. KTÜ ögrencileri olabilir mesela, yada güneydogudan Trabzon'a yerlesen kisi veya kisiler.

Baksana son secimlerde BDP Trabzon'da oy aldi.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Icimizdeki irlandalilar felan degil. Bunu yapanlar Trabzonlu olmayan, Trabzona gicigi olan kisiler. KTÜ ögrencileri olabilir mesela, yada güneydogudan Trabzon'a yerlesen kisi veya kisiler.

Baksana son secimlerde BDP Trabzon'da oy aldi.
                  Aldı da kaç oy aldı hiç mi almayacaktı o kadar işçisi öğrencisi var.

Bunu yapan kişiler evet Trabzonlu sen uzaktan yapmaz diyorsun ama burda öyle Trabzonlular var ki düşmanı koysan bunlardan daha iyi.. Cehalet almış başını gitmiş serseriden geçilmiyor..

Yorum

• Arkadaşlar ne KTÜ'lü öğrencisi, bunların hepsi bildiğin Trabzonlu kişiler, başkalarını hele hele üniversite öğrencilerini töhmet altında bırakmayın.

Size oralardan böyle görünebilir ama kazın ayağı öyle değil.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aldı da kaç oy aldı hiç mi almayacaktı o kadar işçisi öğrencisi var.

Bunu yapan kişiler evet Trabzonlu sen uzaktan yapmaz diyorsun ama burda öyle Trabzonlular var ki düşmanı koysan bunlardan daha iyi.. Cehalet almış başını gitmiş serseriden geçilmiyor..

Ispat edilene kadar bunu yapanlarin Trabzonlu olduklarina asla inanmam.

Ilk kez oy aldilar diye biliyorum. Ben sinir oldum acikcasi. Binlerce askerin sehit edilmesine sebepiyet veren bunlarin ta kendisi. Trabzon'da yasamalari icime sinmiyor.

Yorum

Ispat edilene kadar bunu yapanlarin Trabzonlu olduklarina asla inanmam.

Ilk kez oy aldilar diye biliyorum. Ben sinir oldum acikcasi. Binlerce askerin sehit edilmesine sebepiyet veren bunlarin ta kendisi. Trabzon'da yasamalari icime sinmiyor.
                        Peki ben sana bir sürü ya kime oy vereceğiz BDP'ye veririz diye espri yaptığını zanneden Trabzonlu biliyorum desem. dediğim gibi dışarıdan gözüktüğü gibi değil burası cehalet almış başını gitmiş. Ayrıca komple Trabzonlu değil ona o kadar takılmamak gerek öğrencisi işçisi var dedim ki aldıkları oy çok ama çok düşük ve Türkiye'de aldıkları en az oydu. Şunu da bahane sayarım BTP var biliyorsun Haydar Baş'ın partisi Doğuda CHP'den çok oy alıyor nedeni ise milletin sevmesi değil BDP ile BTP'yi karıştırması.. Burada da aynı şey olabilir küçük oranda.

Yorum

• bdp bağımsızlarla girmedi mi seçime. trabzondan aday mı gösterildi ki oy alsınlar. nerden çıkartıyorsunuz bunları.

ayrıca konuya dönecek olursak; uzun sokakta iki tur atmak yeterlidir, bu zararları verecek insanların şehirde bulunup bulunmadığı konusunda.
                          En son EROS87 tarafından düzenlendi; 25.09.2011, 16:06.

Yorum

• Yahu BDP seçimlere katılmadı ki.
                            En son Mehmet Dinç tarafından düzenlendi; 25.09.2011, 16:09.

Yorum

• 2009 Yerel seçimlerinde çok az oy almışlardı diye hatırlıyordum şimdi baktım 0 gözüküyor. 2011de almalarına imkan yoktu zaten söylediğiniz gibi..

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bdp bağımsızlarla girmedi mi seçime. trabzondan aday mı gösterildi ki oy alsınlar. nerden çıkartıyorsunuz bunları.

ayrıca konuya dönecek olursak; uzun sokakta iki tur atmak yeterlidir, bu zararları verecek insanların şehirde bulunup bulunmadığı konusunda.
                                İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu BDP seçimlere katılmadı ki.

Son secimlerde kesinlike oy aldilar Trabzon'da. Ben özellikle takip ettim. Daha sonra TRT'nin teletext'ine baktim ve orada da aldigini gördüm.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X