İlk olarak Sefa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon’dan Haberler
Daraltma
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
- Alıntı
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki nereye yapilmasi planlaniyor?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ucubergin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVaryap AVM nin kapanmasi veya yikilmasi soz konusu degildir.
Ayrica AVMlerin oturmasi icin en az 2 sene gecmesinden daha dogal birsey yoktur.
1-2 seneye en populer bulusma noktasi olacagindan kimsenin suphesi olmasin.
Saygilar ve sevgiler
Dün karadeniz gazetesinden birisi varyap yıkılıp medical park hastanesi yapılacak diye yazdıTrabzon büyükerşenini arıyor.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün karadeniz gazetesinden birisi varyap yıkılıp medical park hastanesi yapılacak diye yazdı
O kadar yatırım yaptılar bunun ihtimali yok Yerel Medyanın niyeti farklı.En son bordo61 tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 15:05.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun olmayacağını O.F.G. söyledi Varyap Atapark'ta Tekzen açılışında
O kadar yatırım yaptılar bunun ihtimali yok Yerel Medyanın niyeti farklı.
Aklı başında olan herkes oraya hastane olmayacağı bilir. Medya sokaktan duyduğunu yazıyor.Trabzon medyası güçlü derler birde hiç katılmıyorum. Yerel medya şehrin hangi sorununu gündeme getirmiş neye çözüm bulmuş.
Hepsi bir tarafa kısa vadede yeni bir özel hastaneye ihtiyac yok. Orası özel hastane için çok büyük.Trabzon büyükerşenini arıyor.
- Alıntı
Yorum
-
Zaten Trabzon'da hastaneye ihtiyac oldugunu düsünmüyorum.
En iyisi sanirim Imperial Hastanesi.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleImperial özel hastaneler(çok olmasa da) içinde en kötüsü sanırım. Gidenler böyle söylüyor.
Bende gittim ve begendim acikcasi.Gayet modern hem.
En iyisi sence hangisi peki?En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 25.09.2011, 00:44.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleImperial özel hastaneler(çok olmasa da) içinde en kötüsü sanırım. Gidenler böyle söylüyor.
Sekreterleri de cadaloz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdı var sanı yok...
Sekreterleri de cadaloz.
Hiç gitmedimBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
İmperial, konumu nedeniyle en son tercih edeceğim hastanedir. Bir hastane nereye yapılmaz derseniz, oraya yapılmaz yani
Varlıbaş'ın yeri ise çok güzel bence. Yapılmaz diye bişey yok, yapılabilir. Uygun fiyat bulunursa varyap da satar yani, herkes kazancını düşünür sonuçta. Varlıbaş büyük mü? Evet büyük.
Ama orayı ben alsam mesela, en üst katı aynen bırakırım, kafeterya hizmetleri için. Hem hastaya hem diğer vatandaşa hizmet verir. Sinemayı, alttaki o oyun alanlarını bırakırım. Hijyen şartlarını bozmayacak şekilde yeni durumu düzenlemek lazım tabi. Giriş çıkışlar ayrı olmalı mesela, vatandaş hastaneyi, hastayı görmeden bu mekanlara ulaşabilmeli. Otopark sorunu da yok. Elalem hastane görsün, hastamsı gibi olan herkes o hastaneye gelir emin olunTabi bu kadar büyük yatırım yapıyorsan doktorların da çok iyi olmalı. Özellikle cerrahi branşlarda. Dışarıdan hasta çekebilmelisin.
Ha varlıbaşın kapanmasını ister miyim? Hayır. En fazla ziyaret ettiğim yer orası şu an
- Alıntı
Yorum
-
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
Yorum