Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağol hocam işe yaradı ama sorun sadece o program değil galiba. Bilgisayar eskisi gibi değil, Windows'u önemli bir sorundan kurtardı falan yazıyor ara ara.

Format atmam lazım ama hiçbir cd falan yok bende. Nasıl atacam şimdi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Benim bir sorunum var.
      HDMI ile laptopu lcd ye bağlayınca ilk başlarda gayet güzel görüntü alıyordum, bi oyunu açtıktan sonra 720p den 1080p ye çıktı kalite. kalite yükselince görüntü ekrandan taştı. şimdi düzeltemiyorum. çözünürlük ayarlarıyla oynadım olmadı..

Yorum

• Monitörün rengi mavimsi bir renk oldu kablolarla oynuyorum düzelmiyor. Bazen lacivert oluyor. Niye böyle oldu birebirden anlamadım. Nedir bunun çözümü ?
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Masaüstü pc için wireless adaptör alacağım önerisi olan var mı acaba ?

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Monitörün rengi mavimsi bir renk oldu kablolarla oynuyorum düzelmiyor. Bazen lacivert oluyor. Niye böyle oldu birebirden anlamadım. Nedir bunun çözümü ?
            Çalıştığından emin olduğunuz bir bağlantı kablosu varsa onunla deneyiniz. O kabloyla da benzer görüntü alırsanız maalesef mönitörünüz öldü demektir..
            Derin Trabzonspor
            HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çalıştığından emin olduğunuz bir bağlantı kablosu varsa onunla deneyiniz. O kabloyla da benzer görüntü alırsanız maalesef mönitörünüz öldü demektir..
              Teşekkür ederim. Sorun kablodaymış.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim bir sorunum var.
                HDMI ile laptopu lcd ye bağlayınca ilk başlarda gayet güzel görüntü alıyordum, bi oyunu açtıktan sonra 720p den 1080p ye çıktı kalite. kalite yükselince görüntü ekrandan taştı. şimdi düzeltemiyorum. çözünürlük ayarlarıyla oynadım olmadı..
                Merhaba,
                PC'yi ekrana bağlayınca atıyorum görüntü 1024*768 ise oyun içinden de çözünürlük aynı olmalı.
                1366*768 - 1366*768
                1280*720 - 1280*720 gibi

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Merhaba,
                  PC'yi ekrana bağlayınca atıyorum görüntü 1024*768 ise oyun içinden de çözünürlük aynı olmalı.
                  1366*768 - 1366*768
                  1280*720 - 1280*720 gibi
                  Teşekkürler.
                  Oyunu açınca herhangi bir sıkıntı yok. 1080p hd moduna geçiyor ve görüntü çok iyi. Oyunlarda sıkıntı yok ama masaüstü, internet, dizi, film meselelerinde renkler parlak, ekran boyutsuz gibi. ilginç..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Masaüstü pc için wireless adaptör alacağım önerisi olan var mı acaba ?
                    10 gün önce İnca marka çift antenli wifi adaptörü aldım çok memnunum. Hem uzatma kablolu hem de usb girişine direk takılıyor ve çekim gücü çok iyi. Zemin kattan 3. kata en az 3 çubuklu sinyali yakalıyor.

Yorum

• İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      10 gün önce İnca marka çift antenli wifi adaptörü aldım çok memnunum. Hem uzatma kablolu hem de usb girişine direk takılıyor ve çekim gücü çok iyi. Zemin kattan 3. kata en az 3 çubuklu sinyali yakalıyor.

http://www.bimeks.com.tr/urun/124620...-adaptor-.aspx
                      Valla modem ile pc arası 2-3 metre hadi yarın öbür gün pc yer değiştirir diyelim maksimum 15-20 metrelik bir şey yeter bu fazla gelir gibi.. Öneri için teşekkürler..

Yorum

• Videodan resim alma programı var mı ?

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Videodan resim alma programı var mı ?
                          Bilgisayarındaki bir video ise VLC Player programında böyle biz özellik mevcut
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilgisayarındaki bir video ise VLC Player programında böyle biz özellik mevcut
                            Hadi ya VLC'de var bende dur bi bakayım.

Bu arada teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sağol hocam işe yaradı ama sorun sadece o program değil galiba. Bilgisayar eskisi gibi değil, Windows'u önemli bir sorundan kurtardı falan yazıyor ara ara.

Format atmam lazım ama hiçbir cd falan yok bende. Nasıl atacam şimdi
                              Lenovo bilgisayarda format power tuşunun yanında ok şeklinde ufak bir tuş olacak.

Bilgisayar kapalıylen o tuşa basarak recovery yapabilirsin.
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Pc toplamada yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X