Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu bilgisayar için yorumu olan var mı? Bu aleti almayı düşünüyorum.

(Vatan'da bugün indirim var.)

Yorum

• bak dostum bu lap topdan biz iş yerine aldık iyi güzel ama bundan önce gene casper in bir alt modeli olan i7 işlemcili
      CASPER
      CORE İ7 740QM -1.73GHZ-6GB DDR3-640GB-15.6"-DVDRW-1024MB GT335M-1.3CAM-BT-
      W7PRE

bunu alırsan daha ucuz ve ben çizim yapyıorum 3 boyutlu çok güzel performans gösteriyor kimse sakın toshiba bundan iyi falan şarj sorunuda yok ısınma sorunuda ilk alırken biraz korktum ama korktuğum gibi olmadı
      www.akyuzkalip.com
      www.facebook.com/akyuzkalip
      www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bak dostum bu lap topdan biz iş yerine aldık iyi güzel ama bundan önce gene casper in bir alt modeli olan i7 işlemcili
        CASPER
        CORE İ7 740QM -1.73GHZ-6GB DDR3-640GB-15.6"-DVDRW-1024MB GT335M-1.3CAM-BT-
        W7PRE

bunu alırsan daha ucuz ve ben çizim yapyıorum 3 boyutlu çok güzel performans gösteriyor kimse sakın toshiba bundan iyi falan şarj sorunuda yok ısınma sorunuda ilk alırken biraz korktum ama korktuğum gibi olmadı
        Senin gösterdigin laptopun fiyati daha ucuz olabilir fakat üstteki laptop bu modelden cok daha üstün. Hem ekran karti, hem islemcisi hem de ram'i daha iyi ondan. ben olsam aradaki farki verir ve üsttekini alirdim. Fakat casper marka laptop almam ve önermem de.
        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• bilgisayara format attim
          sesi filan kesildi, normalde bi program yükleyip hallediyordum busefer yüklerken bilgisayar kapaniyor
          neden olabilir?
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• realtek 404 yükledigim zaman ses geliyordu normalde
            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bir konuda yardım isteyecemde yıldız.tv den geçmişe dönelik tv kanallarını izleyebiliyorsun istediğin zamana ayarlıyıp ben bir kayıt etmek istiyorum hangi programla kaydedebilirim ekrandaki görüntüleri
              Edit: tamam buldum teşekkürler
              Nasıl yapıldığını anlatsaydın bari.

Bende onu öğrenmek için girdim başlığa.
              *
              *
              Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar Office programlarına girince sol alt köşede ''this modification is not allowed because the selection is locked'' hatasını alıyorum ne yapmam gerekiyor...
                Bi zahmet bilen bi arkadaştan yardım istesem...
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Senin gösterdigin laptopun fiyati daha ucuz olabilir fakat üstteki laptop bu modelden cok daha üstün. Hem ekran karti, hem islemcisi hem de ram'i daha iyi ondan. ben olsam aradaki farki verir ve üsttekini alirdim. Fakat casper marka laptop almam ve önermem de.
                  ben olsam casper alırım toshiba iki katına satıyor enayimiyim aynı parçalar gidipde intel casper a ikinci kalitesini vermiyor sonuçta ayrıca iki makinadan da elimizde var evet özelliği biraz daha düşük olaabilir ama cad -cam işinde ucuz olanı daha çok iyi performans gösteriyor ayrıca dip not markaya değil özellik ve performas a bakarım caper kullandınız mı ki önermem veya almam gibi diyorsunuz bence yeni nesillerini kullanmadan konuşmayalım bende ilk başta çok tereddüt etmiştim.
                  En son SiNo tarafından düzenlendi; 18.04.2011, 22:21.
                  www.akyuzkalip.com
                  www.facebook.com/akyuzkalip
                  www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• arkadaşlar 3 haftadan beri firefox kafayı yemiş durumda, sürekli kendisini kapatıp hata mesajı veriyor, bunun nedeni nedir acaba, kaldırdım tekrar kurdum ama olmadı.firefox 4 kullanıyorum.

Yorum

• Firefox kadar dengesiz bir tarayıcı bilmiyorum.

Opera'da ona benzeme yolunda emin adımlarla ilerliyor...

Chrome'den memnunum tavsiye ederim
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Firefox kadar dengesiz bir tarayıcı bilmiyorum.

Opera'da ona benzeme yolunda emin adımlarla ilerliyor...

Chrome'den memnunum tavsiye ederim
                        Firefox kadar sağlam bi tarayıcı ben bu zamana kadar görmedim.Chrome kadar da Güvenlik açığı olan bi tarayıcı da yok şu piyasada.

Firefox hata verip kendini kapatıyorsa ve kaldırıp tekrar yüklediysen muhtemelen senin sistem de firefoxa ters gelen bişeyler vardır.Başka bir program hata veriyor mu bilgsayarında? Ya da bilgisayarında anormal bi durum var mı?

Yorum

• Öneriler için sağolun arkadaşlar. Yukarıda belirttiğim bilgisayarı almaktan vezgeçtim. Şu aleti aldım:

Yorum

• 2 günde bir tıklayınca çöktü diyip duruyor sayfada gezinirken kendi kendine kapanıp açılıyor vs. vs.
                            Eğer sorun bendeyse yardımcı olunda çözelim çok kaldırıp kurdum
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 günde bir tıklayınca çöktü diyip duruyor sayfada gezinirken kendi kendine kapanıp açılıyor vs. vs.
                              Eğer sorun bendeyse yardımcı olunda çözelim çok kaldırıp kurdum
                              evet o sorun bende bir ara epey sık geliyordu. firefox fazla kasınca kendini kapatıyor(çöküyor).Onun sorununu hala çözemedim
                              Güncel sürümü varsa onu kullan.Firefoxun hangi sürümünü kullanıyorsun
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben olsam casper alırım toshiba iki katına satıyor enayimiyim aynı parçalar gidipde intel casper a ikinci kalitesini vermiyor sonuçta ayrıca iki makinadan da elimizde var evet özelliği biraz daha düşük olaabilir ama cad -cam işinde ucuz olanı daha çok iyi performans gösteriyor ayrıca dip not markaya değil özellik ve performas a bakarım caper kullandınız mı ki önermem veya almam gibi diyorsunuz bence yeni nesillerini kullanmadan konuşmayalım bende ilk başta çok tereddüt etmiştim.
                                Burda yaniliyorsun. Tüm elektronik esyalar birinci, ikinci veya ücüncü kalite materyalden olusuyor. Ve fiyatlari da bu kaliteye göre farklilik gösteriyor. Performans farkli bir sey, dayaniklilik daha farkli bir sey. Kaldi ki bir dizüstü bilgisayarin dayanikliligini sadece icindeki parcalarin kalitesi degil, düzeni, isinan parcalarin birbirine yakinligi-uzakligi, sogutucularin optimal yerlestirilmesi ve de kullanilan dis materyalin kalitesi de etkiler. Hp'nin pavilion serisinin bircok modelinin ayni hatayi vermesi bu yüzdendi. Dis plastigi yumusakti ve kasa egilip bükülebiliyordu. Bu da anakartin bükülmesine ve dogal olarak da bazi bütünlesik chipsetlerin yerinden oynayip makinenin calisamaz duruma gelmesine yol aciyordu. Ben laptopta marka takintisi olan biri degilim fakat kendim almayacagim belli basli modeller vardir ve bunlari da kimseye önermem.
                                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X