Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sizler garanti etiketinin her defasında servisinde çıkartılıp yerine yenisinin takıldığını mı sanıyorsunuz?

Garanti etiketi denen saçmalığı aşıp kasanın içine "akmak" 1 dakikadan az sürer Yeterki işi bilen kişi olsun
    Selim,

Ukalalık olarak algılama ama ; haddinden fazla biliyorum
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olumsuz bir yorumunu bulamadım. Şu anki haliyle alınabilecek gibi duruyor..
      Evet memnun kalmayan yok gibi bişey.

İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biraz daha üstüne katip Yukarida Serdar'in önerdigi Acer'i tavsiye ederim. Hem Acer Samsung'dan daha kaliteli dizüstü bilgisayarlari üretir hem de Ati'nin 5000 serisi Directx11 desteklidir.
      Belirlediğim tavan fiyatı dahi aştım bu bilgisayarı almak için. Piyasa fiyatı 1750-1800 civarı. İndirimdeyken kaçırmak istemiyorum.

Zaten tek tereddüt ettiğim nokta da Directx11 desteklememesi. Ama anladığım kadarıyla gt330m yabana atılacak bi ekran kartı da değil.

Teşekkürler ilgilenenlere.

Yorum

• Benchmark karsilastirmasi:

Geforce GT330M

3dmark01--- 3dmark03--- 3dmark05---3dmark06
        26338-------18244--------12626------6126

Mobility Radeon HD5650

3dmark01--- 3dmark03-----3dmark05---3dmark06

25861-------20191--------12571-------6578

Aralarinda büyük fark yok erkran kartlarinin. Ben olsam yine 5650'yi tercih ederim. Benchmark'lar bir gösterge olsa bile yine de pek aldanmamak lazim. Nvidia daha cok benchmarkta yüksek not alan ekran karlari üretse bile, Ati performansa önem veriyor. Ayrica Nvidia ekran kartlari Ati'lerden cok daha fazla enerji gereksinimi duyuyor. Bu da laptopun sarjinin daha kisa sürede bitmesine neden oluyor. Ben bilgisayar tamir eden bir yerde calisiyorum. Ve ekran karti yanan bilgisayarlarin büyük bölümünün chipseti Nvidia. Nvidia GT200 serisinden sonra GT300'den fazla model cikarmadan direkt 400'e atladi directx 11 olayi yüzünden. Bu da 300 serisine ne kadar az önem verdiklerinin baska bir boyutu. Ati yakinda 6000 serisini cikaracak ve 5000 serisi ile Nvidia'ya bence fiyat/performans acisindan büyük fark attilar.
        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Ben de 1500tl civarında bi fiyata laptop alacağım ama hala beğenemedim ..

Hp'nin dizaynı çok hoşuma gidiyor şu dv6 3000 serisinden bir tane alayım diyorum ama herkes bi ısınma problemi diye tutturdu gidiyor ..Ne yapacağımı şaşırdım ..

Hp kullanan var mı ? Yorumlarınızı alabilirmiyim?

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de 1500tl civarında bi fiyata laptop alacağım ama hala beğenemedim ..

Hp'nin dizaynı çok hoşuma gidiyor şu dv6 3000 serisinden bir tane alayım diyorum ama herkes bi ısınma problemi diye tutturdu gidiyor ..Ne yapacağımı şaşırdım ..

Hp kullanan var mı ? Yorumlarınızı alabilirmiyim?
            İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ekran boyutu 17,3 , Ekran kartı 1 GB paylaşımsız.

Süper cihaz , World Card'ın var ise eğer internet üzerinden 1600 TL .

Olabilir ..
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Ekranın 17.3 olması gözümü korkutuyor ..

Daha önce laptop kullanmadığım için net bir bilgim yok gerçi ..Ama sağlam bi cihaza benziyor ..Acer'ın servisi hakkında bir bilginiz var mı ? Sıkıntı yaşarmıyım yani ?

Yorum

• 17.3 aşırı büyük bir boyut notebook için..
                İdeal olanı 15,4 ya da 14,3..
                Ayrıca Acer servisinin de bahsi geçmiş..
                Servis hususunda diyebileceğim şey şudur ki; işimiz şansa kalmış..
                Şanstan kastım: o anda bilgisayarınıza bakan kişinin işi ne kadar iyi bildiği ve ne kadar işini ciddiye aldığı sizin ürününüzle ilgili olası sorunları ne kadar çabuk çözeceği ile doğru orantılı...
                Şu anda model ismi zikredememe ama Notebook alacak iseniz ilk iki tercihinizin Dell ya da Samsung olmasını tavsiye ederim..
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Recovery bölümüne bilgisayarı kapatıp açtığın zaman ACER yazısı çıktıktan sonra ALT+F10 tuşuna aynı anda bastığın zaman sana bir ekran geliyor.

Orası recovery bölümü.

Eğer dediğim gibi yapıp o ekran gelmiyorsa Recovery bölümü silinmiş demektir.

Recovery bilgisayarı ilk aldığın günkü haline geri döndürüyor.
                  Recovery'i silmişim galiba ALT+F10'a basınca uyarı sesi geliyor.Bilgisayarımı ilk günkü haline döndürmek istiyorum ya da Win7'yi normal bilgisayarımdan setup.exe şeklinde değil de BIOS ekranından yapamaz mıyım?Çünkü setup.exe'den yapınca eski klasörleri Windows.old diye saklıyor ve bir yığılma oluyor C'de bundan dolayı C'yi silip öyle WİN7 kurmak istiyorum.
                  keyif adamı ..

Yorum

• Arkadaşlar Adobe Photoshop muadili bi program var mıdır..?

Yalnız onun kadar fazla yer kaplamasın..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar Adobe Photoshop muadili bi program var mıdır..?

Yalnız onun kadar fazla yer kaplamasın..
                      buradan adobeye benzer programı indirebilirsin çok güzel program kullanıyorum
                      türkçe dil dosyası ve serialini internetten bulabilirsin

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                      BordoMavi.Net
                      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Mp4 video indirebileceğim siteler yada videoları mp4'e çevirebileceğim programlar varmı bildiğiniz?

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          buradan adobeye benzer programı indirebilirsin çok güzel program kullanıyorum
                          türkçe dil dosyası ve serialini internetten bulabilirsin

http://www.photofiltre-studio.com/
                          Teşekkür ederim akşam eve gidince indiricem..
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Ne kadar resim editleme programı varsa kullandım, hiçbiri Adobe Ps'nin yerini tutmaz-tutmuyor. Aynı şey değil ama işe yarayan programlar var yine de.

Yorum

• Outlook Express'den nasıl mail atacağımı birisi anlatabilir mi? Biliyorum biraz rezil durumdayım ama bu zamana kadar ihtiyacım olmadı ondan öğrenemedim Burs için mail atmam gereken birkaç yer var da
                              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mp4 video indirebileceğim siteler yada videoları mp4'e çevirebileceğim programlar varmı bildiğiniz?

www.vidmix.org her formatta video indirebilirsin

"format factory " bununla da her türlü formatta çevirmeler yapabilirsin (ses,video,picture vb )
                                "son dakika golünü atar,işi penaltılara bırakmayız"Tuğba Sezgin

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X