Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Noebook Toshiba xeo - A4 adaptöre ihtiyacım var,

İkinci elde olabilir uygun alabileceğimi düşündüğünüz bir yer varmı...
    Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• bu haber gercekten dogru mu????????
      En son ugurTS1989 tarafından düzenlendi; 10.10.2009, 17:43.
      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Noebook Toshiba xeo - A4 adaptöre ihtiyacım var,

İkinci elde olabilir uygun alabileceğimi düşündüğünüz bir yer varmı...
        Benim Dizüstü Bilgisayarımın da adaptörü bozulmuştu Abi. O zaman araştırmışdım sonra Turan Elektronik diye bir yer bulmuştum Mecidiyeköy'de. www.adaptorcu.com sitesi bu. Adaptörümü yaptırdıktan sonra eskisinde daha sağlam oldu. Yeni adaptör de satıyorlar. O zamanlar servise adaptörün fiyatını sormuştum 120 lira falan demişlerdi. Burada sanırım 20 liraya yaptırdım.
        En son ceserdar tarafından düzenlendi; 10.10.2009, 17:54.

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hadi ya.. Şu Carrefour'dakileri Görmüştüm.. Pek Emin Olamamıştım..Keşke Alsaydım..

Şu 1 TB'lik Adaptörsüzler Mümkündür Heralde.. Onlara Bi Bakmak Lazım..
          Dünya'da toplasan 3 - 4 firma var Harddisk üreten. Bütün markaların içindeki mekanizma hemen hemen aynıdır. Sadece dış plastiğin kalitesi ve tasarımı değişir. Bunların en az paraya en fazla alınanı makbuldür.

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://tt-basvuru.com/?sayfa=veri_oku&myKategoriID=30

bu haber gercekten dogru mu????????

Adamlar resmi sitesinde böyle bir haber yayınlamışlarsa doğrudur. Ama yinede müşreti hizmetlerini arayıp,detaylı bilgi almakta fayda var.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://tt-basvuru.com/?sayfa=veri_oku&myKategoriID=30

bu haber gercekten dogru mu????????
              Valla o site bana fake geldi. tt-basvuru.com fake bir alan adı gibi geldi. Oranın garanti bir site olduğuna kanaat getirdikten sonra işlem yap o sitede. Kredi kartı hırsızlıklarının bir bölümü de bu şekilde yapılıyor.

Türk Telekom, kullanıcılarına ihtiyaçlara göre özelleştirilmiş en uygun tarifeleri, cihazları ve kampanyaları en iyi fiyatlarla sunarak değerli hissettirir.

Yorum

• yok zaten aradılar benı anlattılar aynen sıtedekı gıbı ama tereddut ettım ısın ıcınden bı yamukluk cıkmasın....
                İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Arkadaşlar bağlantı 500 Mb dikkat edin..
                  Çok sınırlı bir kullanımı var..
                  Kampanya dedikleri gibi..
                  Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Arkadaşlar,

Bilgisayara format attıktan sonra veri kurtarma programı biliyor musunuz? Ama masaüstünden silinen dosyalarımı bulmam lazım. Salak bilgisayar sabahtan beri açılmıyordu. Verileri saklamadan format atmak zorunda kaldım. Çok önemli bilgilerin olduğu klasörlerim silindi. Onlara ulaşmam mümkün mü? Mümkünse ücretsiz olan programlardan.

Easy recover sanırım :C sürücüsünden silinenleri geri buluyor.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Slm arkadaşlar wireless dış anteni lazım bana en az 100m kadar ı görebilecek bir anten bu.Bu konuda bilen duyann varsa bana yardımcı olabilirmi?
                      TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
                      Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• yahu winamp neden hep sayfanın üstünde kalıyor.
                        başka sayfaya tıkladığımda winamp ında aşağıya inmesini istiyorum. nerden yapılıyodu bunun ayarı?
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Winanp Üzerinde Ctrl+A'ydı Sanırım Burçak Abi..
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• evet Kubilay öyleymiş saol.
                            Aslında ctrl A yı kullanıyoduk diye hatırlıyodum ama olmamıştı.
                            meğer winampın üzerinde herhangi bir yere tıklamak gerekiyormuş öncelikle
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Fatih KIRAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Slm arkadaşlar wireless dış anteni lazım bana en az 100m kadar ı görebilecek bir anten bu.Bu konuda bilen duyann varsa bana yardımcı olabilirmi?
                              Hiçbir anten olamaz. İmkansız !

Access point kullanmanız gerekmekredir. Kesin Çözüm !
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hiçbir anten olamaz. İmkansız !

Access point kullanmanız gerekmekredir. Kesin Çözüm !
                                Access point açılımını ve nasıl temin edebileceğim konusunda bilgi verirmisin?Bunu iki ev arasında kullanmak istiyorum 100-150m kadar mesafe var.
                                TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
                                Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim