Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @TURKUAZ-61
    @Egemen
    @Serdær

Verdiğiniz cevaplar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama en çok işime yarayan program Unlocker olduğu için TURKUAZ-61 adlı renkdaşıma ayrı teşekkür borçluyum.
    Belki diğer programları kullanabilmeyi ben becemedim bilemiyorum ama Unlocker programı işimi gördü.
    CCLeaner, combofix ve Unlocker adlı proglamları kurdum. Önce CCLeaner'i denedim. İşe yaramayınca combofix'i denedim. O da işe yaramayınca Unlocker adlı programı denedim. Silemediğim bütün videoları, dosya ve klasörleri anında rahatlıkla sildim. Harika bir programmış gerçektende. Mause ile sağ tıklayınca Unlucker'i tıklayıp siliyoruz.

Yorum

• bizde öğrenmiş olduk farklı şeyler sayende.. teşekkürler sana da..

güvenli kipte açıp combofixi öyle çalıştırman gerektiğini söylemeyi unutmuşum bu arada
      Hadi eyvallah..

Yorum

• Yalnız az önce farkettiğime göre bu Unlocker adlı programı kullanırken videoların tümünü işaretleyip silmek istediğimde "Sürücü erişimi engellendi" diye uyarı yazısı çıkıyor. Bende mecburen videoları ya tek tek siliyorum yada bir klasör açıp içine silmek istediğim videoların hepsini koyup sonra klasörü siliyorum daha kolay oluyor. Ya ben yapamadım yada bu programın özelliği böyle. Neyse ya yinede iyi. Önceden hiç silemiyordum

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizde öğrenmiş olduk farklı şeyler sayende.. teşekkürler sana da..

güvenli kipte açıp combofixi öyle çalıştırman gerektiğini söylemeyi unutmuşum bu arada
          Hımm.. ben normal kipte yaptım belki o yüzden olmadı dediğin gibi. Çok teşekkürler.

Yorum

• Genel olarak Mozlla Firefox kullanmakla beraber, yaninda Opera, Chrome ve Internet Explorer da kullaniyorum.
            Chrome, Firefox'tan sonra en kullanislilari fakat Firefox'dan baskasi userscript (Greasemonkey eklentisi ile) desteklemediginden digerleri sadece yedek olarak kalacaktir. Chrome zaten Firefox'tan esinlenerek yapilmis bir internet tarayicisi. Opera ile de pek bir farklari yok aslinda.
            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Ama çok sevdim ben Adem.
              Çok memnunum.
              Mozillayı bırakabildim sayesinde.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• mozilla bırakılırmı kuzen ya
                chrome'u da övüyorlar gerçi ama ne bilem alışkanlıklar kolay değişmiyor..

aslında ben linux kullanmak istiyorum da 10 senelik windows görgüsüyle neler yaparım bilemiyorum bilen varsa biraz anlatırsa sevinirim.. mesela kullanmaya alışkın olduğumuz programlarla uyumlu olabilir mi veya arayüz çok farklı mı?
                Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @TURKUAZ-61
                  @Egemen
                  @Serdær

Verdiğiniz cevaplar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama en çok işime yarayan program Unlocker olduğu için TURKUAZ-61 adlı renkdaşıma ayrı teşekkür borçluyum.
                  Belki diğer programları kullanabilmeyi ben becemedim bilemiyorum ama Unlocker programı işimi gördü.
                  CCLeaner, combofix ve Unlocker adlı proglamları kurdum. Önce CCLeaner'i denedim. İşe yaramayınca combofix'i denedim. O da işe yaramayınca Unlocker adlı programı denedim. Silemediğim bütün videoları, dosya ve klasörleri anında rahatlıkla sildim. Harika bir programmış gerçektende. Mause ile sağ tıklayınca Unlucker'i tıklayıp siliyoruz.

Rica ederim İskender Abi işini gördüyse ne güzel.
                  BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• Arkadaşlar
                    1500-2000 tl arasında laptop alıcağım ama bir türlü karar veremedim. Önerileriinizi bekliyorum.
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• O paraya çok sağlam cihazlar alırsın hocam.

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O paraya çok sağlam cihazlar alırsın hocam.
                        Ya işte bir türlü karar veremedim hp pavilion 1115 alacaktım tam bu sabah araştırdım fan sorunu çıktı toshiba alıcam biraz kasıp ondada sorunlar varmış

Valla en sonun da kafam kızıcak basıcam parayı alıcam MAC Pro oh rahat rahat
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Bu benim önerim;

En son ilhan tarafından düzenlendi; 18.10.2009, 14:51.

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• TOSHIBA SATELLITE U500-10N 4 GB
                            Bu ürünü beğenmiştim bende.
                            Paradan ziyade nelerde kullanacağınızı söylerseniz daha çok yardımcı olabiliriz.
                            Ekran kartı mı önemli, işlemci ve hızı mı, belleği mi? vs...
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• 2.50 den yukarı işlemci
                              4 gb ram
                              ekran kartı üst düzey olmasa da olur standart yeter

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                listemin önlerine ekledim eyvallah kardeşim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim