Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Marka : KINGSTON
    Ürün : 1 GB DDR-2 677 MHz Bellek
    Üretici Kodu : KVR667D2N5/1G
    Kapasite : 1024 MB
    Bellek Tipi : DDR2 667 MHz (PC5300)
    Bellek Hızı : 667 MHz
    ECC : Yok (Non-ECC)
    CAS Latency : CL5
    Uç Sayısı : 240 pin
    Mimari : 64bit
    Ürün Tipi : Kutulu
    Kullanım Alanı : Masaüstü bilgisayar
    Nasıl iyi midir ? 2 tane 1 gblık ram alacağım da ?
    Anakartın 800mhz i destekliyorsa 800mhz veya 1066mhz i destekliyorsa 1066mhz al derim fiyat farkı pek yok

Yorum

• Aranızda kurgu-montaj programı kullanan var mı? 2 tane program arasında kaldım hangisini kullanayım karar veremedim. Yeni başlayacağım bu işe onu da göz önünde bulunduralım.
      Avid ve Edius arasında kaldım.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...=_MP3_CALAR714#

Çok mu kötü ya :s

Alınmaz mı şimdi bu ?
        Elektronik piyasada kötü diye bir şeyi ben pek kabul etmem.. İşimi gören ve işimi görmeyen ürünlere bakarım.. Eğer müzik dinlerken benim gibi yükses ses istemiyorsanız Piranha da sizi tatmin edebilir.. Kötü bir ürün değil.. Ama mesele ses ise Creative, I-River, Samsung ve I-Pod tavsiye edeceğim ürünlerdir.. Diğerlerini pek tavsiye etmem..

İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Marka : KINGSTON
        Ürün : 1 GB DDR-2 677 MHz Bellek
        Üretici Kodu : KVR667D2N5/1G
        Kapasite : 1024 MB
        Bellek Tipi : DDR2 667 MHz (PC5300)
        Bellek Hızı : 667 MHz
        ECC : Yok (Non-ECC)
        CAS Latency : CL5
        Uç Sayısı : 240 pin
        Mimari : 64bit
        Ürün Tipi : Kutulu
        Kullanım Alanı : Masaüstü bilgisayar

Nasıl iyi midir ? 2 tane 1 gblık ram alacağım da ?
        Hocam anakartınızın modeli nedir?
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Kasım Abi

Yani pirananın ses seviyesi çok düşüktür sonucunu mu çıkartmalıyım ?
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• sorunun muhattabı ben değilim ama bildiğimce cevap vereyim sesi düşük değildir ama sesi yükseltince ses bozuluyor bazılarında. piranha hakkında ise bi bilgim yok elektronik eşyaların tavsiye üzerine alınmasından yanayım. mp3 çalar kullanan ve memnun olan bi tanıdığınınkinden almak daha mantıklı geliyor. yoksa fiyatları pahalı ama ipod en iyisi gibi. creative'de de ses kalitesi iyi. ben alırken pek para yoktu philips aldım işimi görüyor işte, zaten alma sebebim şarjının uzun süre gitmesiydi
            ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kasım Abi

Yani pirananın ses seviyesi çok düşüktür sonucunu mu çıkartmalıyım ?

Hayır ama yüksek sesli müzik dinlediğinde baslar patlayabiliyor.. O zaman da dinlediğin müzikten bir şey anlayamıyorsun..
              Ayrıca ekolayzırları da çok içaçıcı verdiğim markaların.. Mesela I-River Medya Player'da da var olan SRS WOW efektlerini kullnıyor.. Müziği bu efekti kullanıp bir de kullanmayıp dinlediğinizde arasında dağlar kadar fark olduğunu görebiliyorsunuz... I-Pod için de aynı şey geçerli.. Samsung'da da Dinamik 3D diye bir efekt var ve o da çok başarılı... Creative de buna Ultra Bass (bazen de başka bir isim) diyor ve o da çok başarılı... Piranha'da bu tür ses efektlerine rastlamak pek mümkün değil.. Varsa bile genellikle ismi var..
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Samsung'ta ki 3G efekti çok başarılı. Ve çok işime yarıyor. Emirhan Samsung'u öneririm sana.

Ses konusunda da bas ve diğer efektleri ile gerçekten başarılı bir ürün. Ben çok memnunum şahsen. Fotolarını eklerim bi ara.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Kasım abi çok teşekkür ederim bilgilerin için inceleyeceğim dediğin markaları.

Dursun koy bakalım resimleri.

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam anakartınızın modeli nedir?
                    İntel Pentium 4 524,3066 Ghz( 23x133 )

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İntel Pentium 4 524,3066 Ghz( 23x133 )
                      Intel Pentium 4 524 3,06/533MHz 775Pin 1Mb Box
                      533 RAM'i destekliyor..
                      667 RAm alsanız bile 533 hızda çalışır..
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Dahili veya Harici Yüksek Boyuttaki Hard Disk Önerilerinizi Bekliyorum..
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Kubilay aralarında çok büyük farklar yok. İşine geleni al bence. Ucuz olsun, kapasitesi yüksek olsun, cache belleği yüksek olsun, ha bir de kafanın dönme hızı yüksek olsun. Birimi rpm olan mesela 7200 rpm. Ben de 500 GB'lık Bigg var mesela. Zamanında Carrefour'da sudan ucuz bir fiyata satmışlardı. Canavar gibi. Yalnız adaptörlü geçen arkadaş dedi 500'lük adaptörsüzler var diye. Şimdilerde 1 TB'likler var.
                          En son ceserdar tarafından düzenlendi; 09.10.2009, 23:25.

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dahili veya Harici Yüksek Boyuttaki Hard Disk Önerilerinizi Bekliyorum..
                            Harici Seagate 2,5 TB şu gs maçından sonra temin edeceğim herkes bunu önerdi en iyisi buymuş

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kubilay aralarında çok büyük farklar yok. İşine geleni al bence. Ucuz olsun, kapasitesi yüksek olsun, cache belleği yüksek olsun, ha bir de kafanın dönme hızı yüksek olsun. Birimi rpm olan mesela 7200 rpm. Ben de 500 GB'lık Bigg var mesela. Zamanında Carrefour'da sudan ucuz bir fiyata satmışlardı. Canavar gibi. Yalnız adaptörlü geçen arkadaş dedi 500'lük adaptörsüzler var diye. Şimdilerde 1 TB'likler var.

Hadi ya.. Şu Carrefour'dakileri Görmüştüm.. Pek Emin Olamamıştım..Keşke Alsaydım..

Şu 1 TB'lik Adaptörsüzler Mümkündür Heralde.. Onlara Bi Bakmak Lazım..

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Harici Seagate 2,5 TB şu gs maçından sonra temin edeceğim herkes bunu önerdi en iyisi buymuş
                              Seagate.. Hiç Denemedim Bi Denemekde Gerekir Aslında..

Bakalım Araştırmalarıma Biraz Daha Devam Edeyim..
                              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hadi ya.. Şu Carrefour'dakileri Görmüştüm.. Pek Emin Olamamıştım..Keşke Alsaydım..

Şu 1 TB'lik Adaptörsüzler Mümkündür Heralde.. Onlara Bi Bakmak Lazım..

Seagate.. Hiç Denemedim Bi Denemekde Gerekir Aslında..

Bakalım Araştırmalarıma Biraz Daha Devam Edeyim..
                                Ya bana güven seagate ya en iyisi bu burda önerdiler buranın yalancısıyım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim