Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cafer Abi, programın kurulduğu yerde programın dosyalarını silin, sonra regeditten de silerseniz sorun çözülebilir.
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cafer Abi, programın kurulduğu yerde programın dosyalarını silin, sonra regeditten de silerseniz sorun çözülebilir.
      Yok Muhammet oda fayda etmedi.

Sistem geri yükleme ile çok şükür hallettim
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Benim Laptop şarjdan çıkarılınca kapatıyor kendini ne oldu anlayamıyorum.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok Muhammet oda fayda etmedi.

Sistem geri yükleme ile çok şükür hallettim
          Büyük ihtimal ile programın kaldırılması için gerekli bazı dosyalar bulunamıyor..
          Programı tekrar yükleyin ve kendi uninstall'ı ile kaldırmaya çalışın..

@Kaka6191; eğer pilinin ömrü tükenmedi ise sorunun büyük olabilir..
          Başka bir pil ile dene..
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• arkadaşlar güvendiginiz ve ya kullandıgınız bir virüs programı söyler misiniz ve ya download linkini verir misiniz
            I am titanium

Yorum

• KASPERSKY bence en iyisi sorunsuz
              SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• İlk olarak mummy jan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar güvendiginiz ve ya kullandıgınız bir virüs programı söyler misiniz ve ya download linkini verir misiniz
                arkadaşım virüs prograların hepsi işe yarar ama senin nasıl kulanıcagına baglı sadece pc korusun diyorsan avast güncelmelerini kendi yapsın daha iyi bişey istersen ben sana NOD32 yada Kaspersky veya AVİRA ANTİVİR kulana bilirsin hangi amacla kulamak istedine baglı artık vürüs progralmarı sadece virüsleri temizlemek için degil pc bakımı pc acıklarını kapatmak içinde kulanılmaktadır.
                Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• NOD32 en iyisi bence. Güncellemeleri kendi yapıyor. Sistemi kasmıyor
                  ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                  "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

NOD32 en iyisi bence. Güncellemeleri kendi yapıyor. Sistemi kasmıyor
                    cafer abi nod32 güzel ama tarama yaparken dikkatli olmak gerekiyor bazı sistem dosyalaırına virüs bulaştıgı zaman bunları onarmak yerine silede biliyor kulanıcnın bunu göze alması gerekiyor cogu kişi sistem dosyalarını farketmeye biliyor silinmesi halinde pcde hatalar meydana geler.
                    Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                    Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• Kaspersky Internet Securty 7.0 kullanmanızı tavsiye ederim..
                      Hem Türkçe, hem güncellemelerini otomatik olarak alıyor..
                      Hem taraması, hem temizlemesi hem de ateş duvarı (güvenlik duvarı) çok başarılı..
                      Ayrıca Çocuk-Genç ve Ebeveyn isimli üç kullanıcı tanımlayabiliyorsunuz..
                      Bu kullanıcılar için interneti dilediğiniz gibi sınırlayabiliyor ya da tamamen bloke edebiliyorsunuz..
                      Örneğin çocuklu bir ebeveynsiniz..
                      Çocuk Ebeveyn modunu bir şifre ile etkinleştiriyorsunuz..
                      Çocuk modunda isterseniz belli başlı bazı siteleri isterseniz bir iki site dışında tüm siteleri ya da Kaspersky'nin güvenli duvarını etkinleştirip bir kısıtlamaya gidebiliyor; bunun dışında çocuk modunda girilen tüm siteleri de görebiliyorsunuz (geçmiş silinmiş olsa bile)...

Eğer sisteminiz ortalamanın üzerinde ise ve az biraz da İngilizce'den anlıyorsanız McAfee de en az Kaspersky kadar başarılı bir program...
                      Onun da baştan aşağı her özelliği mükemmele yakın..

Norton eski Norton değil..
                      Nod32 çok basit yapılandırılmış..
                      Tek avantajı lisans ücretinin düşük olması (tabi lisans alacaksanız)..
                      Antivir, Avast ve AVG gibi programları ise saymıyorum bile..
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Ya lanet olsun pixia diye bir program yükledim, şimdi bir türlü silemiyorum. Her silmek istediğimde ingilizce bir uyarı veriyor. Bir sürü program kaldırma programı yükledim, yok yok. Kene gibi yapıştı. Hiçbirşey fayda etmiyor.

Var mı derdime derman olacak gönüllü?

Bu ve bunun gibi keneleri söken bi proğram var adı; -unlocker-, bunu birçok kere denedim ve etkilide oluyor. TAvsiye ederim aklınızda olsun. Gerçi halletmişsiniz ama olsun. Tabi bunu netten indirirken kurmadan önce muhakkak virüs taramasından geçirin.
                        BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bende sık sık bağlantı sorunu oluyor. Modemi kapatıp açıyorum yada bilgisayarı yeniden başlatıyorum. Msnye girmek istediğimde "DNSniz ip numaranızı çözümleyemiyor" yazıyor. Modemi kapatıp açma dışında buna kalıcı bir çözüm yolu var mı acaba?
                          Bu sorunu büyük ihtimalle modeminizin firmwareni güncelleyerek aşabilirsiniz. Fakat firmware güncellemek riskli bir iştir. Eğer probleminizi çözemediyseniz yardımcı olabilirim.

Yorum

• ........................................

Yanlış başlık.
                            En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 22.01.2009, 19:55.

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu sorunu büyük ihtimalle modeminizin firmwareni güncelleyerek aşabilirsiniz. Fakat firmware güncellemek riskli bir iştir. Eğer probleminizi çözemediyseniz yardımcı olabilirim.
                              TTNet'in verdiği pikatel combomax modemler çok dandik. Çabuk bozuluyo ve güncellemiyo kendisini. Sizin mesajınız üzerine internetten araştırdım ve dediğiniz gibi kullandığım modemin firmware güncellemesini yaptım. Şimdi sorun düzeldi. Çok teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TTNet'in verdiği pikatel combomax modemler çok dandik. Çabuk bozuluyo ve güncellemiyo kendisini. Sizin mesajınız üzerine internetten araştırdım ve dediğiniz gibi kullandığım modemin firmware güncellemesini yaptım. Şimdi sorun düzeldi. Çok teşekkürler.
                                Birşey değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim