Bu program sayesinde hiçbirşey yapmadan direk youtube'a girebilirsiniz.Sadece programı yüklemeniz yeterli.Forum içinde çoğu arkadaşımızın bu sorundan muzdarip olduğunu videoları izleyemediklerini gördüğüm için bu programı yayınlamaya karar verdim.Artık tunellerle uğraşmayın.
Program Adı: Youtube Jacker 2
Boyut:5 mb
Lisans:Ücretsiz
Üretici:Ceyka
Bilgisayar üzerinde birden fazla mı kullanıcı hesabı var? Eğer cevabınız evet ise ve sonradan oluşturulan bir kullanıcı hesabı kullanıyorsanız (bu bilgisayarın ağa kayıtlı olmadığını düşünüyorum) daha doğrusu admin olarak sistemi açamıyorsanız geri yükleme noktası oluşturamazsınız (Group Policy). Eğer admin olarak açabiliyorsanız ve oluşturamıyorsanız bunu grup ilkesini değiştirerek gerçekleştirebilirsiniz. Elimin altında halihazırda XP olduğu için Vista'da bunu nasıl yapabileceğiniz için birşeyler söylemiyorum ama http://www.chip.com.tr/konu/Profesyo...ak_9267_3.html burayı inceleyerek kendiniz ayarlayabilirsiz. Gerçi bu ayarları yapmak risk almaktır ama biraz kurcalayarak gerçekleştirebilirsiniz.
Not: Sanırsam siz geri yükleme yapabiliyorsunuz ama istediğiniz bir tarihe değilde Vista tarafından tanımlanış en son bilgisayarın düzgün olarak çalıştığına inandığı yere geri yükleme yapıyorsunuz. Belki bu Vista'nın bir güvenlik tedbiridir ama gene de dediğim yerden değiştirilebileceğini düşünüyorum.
tek kullanıcı var bilgisayarda, geri yükleme yapabiliyorum ama benim istediğim bir tarihe değil vistanın oluşturduğu bir tarihe gidiyorum, o da zaten son güncelleme tarihi oluyor ve işimi görmüyor. sanırım bir çözümü yokmuş sorduğum herkes öyle dedi
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Ben birşey soracağım Daatron marka dizüstü bilgisayarım var format attım ve driver cd'sinden gerekli eklentileri yüklemeye başladım ancak bluetooth'u yüklemeye geldiğimde "Please plug in the bluetooth device and click OK button" diye bir uyarı geldi yani bluetooth'u takın yüklemeye öyle devam edin dedi ama takılacak birşey yok bluetooth zaten içinde anlamadım nerede hata yapıyorum yardımcı olabilirmisiniz bu bilgisayarda bluetooth nerede yerinden çıkmış oynamış olabilir mi?
Ben birşey soracağım Daatron marka dizüstü bilgisayarım var format attım ve driver cd'sinden gerekli eklentileri yüklemeye başladım ancak bluetooth'u yüklemeye geldiğimde "Please plug in the bluetooth device and click OK button" diye bir uyarı geldi yani bluetooth'u takın yüklemeye öyle devam edin dedi ama takılacak birşey yok bluetooth zaten içinde anlamadım nerede hata yapıyorum yardımcı olabilirmisiniz bu bilgisayarda bluetooth nerede yerinden çıkmış oynamış olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar, biraz eski sistem benim bilgisayar, özellikler şöyle:
İşlemci: Celeron 2400
Ekran kartı: FX5200
RAM: 1GB
Hard disk: 80 GB
Bu özellikler ile Football Manager 2009 oyununda bilgisayar çok kasılıyor; sanırım ekran kartından kaynaklanan bir durum. Ekran kartını değiştirirsem sizce oyun hızında bir gelişme olur mu?
Ekran kartı ile ilgili değildir.
Fm oyunu , grafiksel olarak bir şey sunmuyor çünkü.
Basit bir 3d motorunun haricinde.
O da ekran kartını zorlamaz.
Fm oyunu genelde işlemci - Ram ikilisine baskı yapar.
O yüzden ram artırımına giderseniz bi miktar rahatlar bilgisayar.
Fakat işlemci intel'in vasat işlemcilerinden olduğu içinde tam verim alacağınızı zannetmiyorum.
Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Fm 2009 oynarken pc Array access out of bounds diye bi hata verip maçın ortasında oyun kapanıyor.
İngilizcem yok..
Onun için hata metnini tam olarak anlayamıyorum..
Fakat access dediğine göre bir bağlantı sorununuz olsa gerek..
Oyun büyük bir ihtimal ile yasa dışı kopya olduğu içindir..
Merhaba arkadaşlar, biraz eski sistem benim bilgisayar, özellikler şöyle:
İşlemci: Celeron 2400
Ekran kartı: FX5200
RAM: 1GB
Hard disk: 80 GB
Bu özellikler ile Football Manager 2009 oyununda bilgisayar çok kasılıyor; sanırım ekran kartından kaynaklanan bir durum. Ekran kartını değiştirirsem sizce oyun hızında bir gelişme olur mu?
Manager oyunları pek ekran kartı istemez...
Kasılma büyük bir ihtimal ile işlemcinizden kaynaklanıyor..
Varsa antivürüz programınız onu kapatıp oynamayı deneyin..
Ya da oyun oynarken başka bir program kullanmayın...
Başlat Butonunda Çalıştır komutuna "msconfig" yazın...
Karşınıza çıkan pencerede "Başlangıç" bölümübe bir bakın..
Orada seçili bir çok program göreceksiniz..
Antivirüsünüz hariç diğer tüm programları başlangıçtan kaldırıp bilgisayarınızı yeniden başlatın..
Bu çalışma hızınızı gözle görülür seviyede arttıracaktır..
vistada sistem geri yükleme yapamıyorum. daha doğrusu kendi istediğim bir tarihe geri gidemiyorum. "grup ilkesi" tarafından devre dışı bırakıldığı yazıyor, ne yapmam gerekiyor???
Şunu biraz daha açabilir miziniz?
"Kendi istediğim tarih" den kasıt tam olarak nedir..
Siz diyelim ki bir gün öncesini istiyorsunuz da vista üç gün öncesine mi atıyor?
İşin aslı sistem geri yüklemesi için zaten biz kendimiz bir tarih belirlemeyiz..
İşlwtim sistemi kendine göre belirli geri yükleme noktaları oluşturur ve o noktalara ulaşırız..
Bunun dışında bir geri yükleme zamanına erişmek istiyor isek bunu elimizle yapmamız lazım..
Sistem geri yükleme esnasında muhakkak "Sistem geri yükleme noktası oluşrur" seçeneği vardır (şu anda elimde vista yüklü bir PC olmadığı için inceleyemiyorum ama ona da bakarım yarın-öbürgün).. Eğer noktayı oluşturmadıysak kurtuluşu yok, vistanın belirlediği zamana döneceğiz..
Yine sistem geri yükleme ayarlarından (denetim masasında bir yerde muhakkak vardır) periyodu da değiştirebiliri pek tabii.. Yalnız bu da sabit diskimizde daha fazla yer kaplar..
Elimde bir site var. Bu site kredi kartı olmadan paypal para aktarabilen bir site. HEr gün 4 tane mesaj okuyorsun ve mesaj başına 0,01 dolar geliyor.
İşte kendine ref bulman gerekiyor paranın artmasını istiyorsan...
Ben ref bulamıyorum ama ıp değiştirip kendim yapıyorum bu işlemleri ve para geliyor.
Sorum şu olacak; ıp değiştirmek için modem in fişini takıp çıkartmak zorunda kalıyorum, bu da zaman kaybına neden oluyor. IP değiştirmenin daha kolay yolunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun
ya bende de bi dert var bir turlu kurtulamadım su meshur mavi ekran hata sorunu.onceden hata verıyodu sureklı cd taktıgımda yada oyun actıgımda sonra anakart slotunda problem varmıs garantiye gonderdım geldi vista kurdum bu sefer ama baska bi hata veriyor bu sefer sanırım cekirdekler birb
iriyle cakısıyor.yardımcı olursanız sevinirim.ozellikler:
AMD athlon 64 x2 dual core processor 4800+ 2.5 ghz
2.00 ram
geforce 8500 GT
Yorum