Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muhammet olmadı maalesef program paralı versiyona geç diye inat ettii...
    Zamanında görememişim mesajınızı, kusura bakmayın.

Bende o programın eski versiyonlarından biri var. Yeni versiyonları çıkıyor sanırım, beni de bol bol uyardı zaten güncelle diye ama, sorun çıkartır diye yapmadım. O sorun dediğim de paralı versiyon zımbırtısı. Yeni versiyon dediği Youtubedownloader 2.1.7 olabilir.

Ben eski versiyonunu upload ettim.

Şu linkten indirebilirsiniz. Umarım işinize yarar.

Download the latest 7-Zip for Windows 11. Free、fast、secure download. Easy installation, top compression. Your go-to 7zip solution
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İsmail Abi,

İşte işine yarayacak program.

İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @MiracCiftci

Bu yazılım senin soruna cevap olmaya aday

VirtualDub

Açık kaynak kodlu VirtualDub:

Çok küçük boyutlu, sadece 1 mb cık. Kurulum gerektirmeyen güçlü bir yazılım.
      Bildiğim kadarıyla sadece AVI, MPEG türü videoları işlenebiliyor.

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Sağol İlhan,
        Bahattin Aydın Kardeşim dün gece işime yarayan bir programın setup ını gönderdi bana,gerçekten işimide gördü,kendisine burdanda tşk edeyim,diğer ilgilenen arkadaşlarada ayrıca tşk ler
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar,

Biliyorsunuz 100 Mb üzeri video paylaşamıyoruz,boyutu büyük olan videoları kesip biçecek bir program lazım

Bir iki tane indirdim (video splitter-Colorful Movie Editor ) çalıştıramadım,program ya hata verip kapanıyor,yada dosyayı açmıyor.

Pratik ve anlaşılır bir program bilen varsa paylaşırsa sevinirim...
          Dosyaları bir program ile ayırdığınızda onu indirenler de parça parça izliyor..
          Ben tek dosyayı partlar halinde yüklemenizi tavsiye ederim..
          WinRar ile herhangi bir dosyayı 100 Mb'lık partlar halinde arşivleyebilirsiniz..
          İlle de videoları bölmek istiyorsanız size en çok önereceğim iki programdan birisi Pinacle diğeri Ulead VideoStudio..
          Yalnız bu iki program için de yüksek performansa sahip bir bilgisayarınızın olması lazım...
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Arkadaşlar

Samsung s500 fotoğraf makinem garanti süresi bitiminden 20 gün sonra arızalandı.Servise götürdüm bir parçasının değişmesi gerektiğini 70-80 lira civarında bir masrafı olacağı söylendi.Bu fiyat aynı özellkilerde bir cihazın yarısı demek.tamirden vazgeçtim

Şimdi yeni bir cihaz bakıyorum tavsiyede bulunabileceğiniz bir cihaz var mı?
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• arkadaşlar windows key changer'la windows keyimi değiştiremiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim...yüklü ama yapamıyorum...
              ölümüne trabzon !

Yorum

• Bende sık sık bağlantı sorunu oluyor. Modemi kapatıp açıyorum yada bilgisayarı yeniden başlatıyorum. Msnye girmek istediğimde "DNSniz ip numaranızı çözümleyemiyor" yazıyor. Modemi kapatıp açma dışında buna kalıcı bir çözüm yolu var mı acaba?

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar

Samsung s500 fotoğraf makinem garanti süresi bitiminden 20 gün sonra arızalandı.Servise götürdüm bir parçasının değişmesi gerektiğini 70-80 lira civarında bir masrafı olacağı söylendi.Bu fiyat aynı özellkilerde bir cihazın yarısı demek.tamirden vazgeçtim

5,6 ay 7.2 lik yaklaşık 350 TL civarı.Sony Cyber-Shot aldım.Fotoğraf makineleri içerisinde en iyi diyebilirim.Şu sıralar kampanyada ğer stoklarda bitmediyse al derim.Çünkü talep çok fazla.Sorun çıkmadı.Kolay kolay da çıkmaz
                  Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

Arkadaşlar

Fotoğraf makinasında Nikon ve Canon 1 numaradır.
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Arkadaşlar

İstediğiniz özellikler nedir?
                      Bir de en önemlisi; hangi fiyat aralığında bir cihaz arıyorsunuz?

İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bende sık sık bağlantı sorunu oluyor. Modemi kapatıp açıyorum yada bilgisayarı yeniden başlatıyorum. Msnye girmek istediğimde "DNSniz ip numaranızı çözümleyemiyor" yazıyor. Modemi kapatıp açma dışında buna kalıcı bir çözüm yolu var mı acaba?

IP numaranızı ve DNS'nizi kendiniz belirleyebilirsiniz..
                      Modemin markasını yazarsanız yardımcı olabilirim...
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        IP numaranızı ve DNS'nizi kendiniz belirleyebilirsiniz..
                        Modemin markasını yazarsanız yardımcı olabilirim...
                        Modemin markası pikatel combomax

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İstediğiniz özellikler nedir?
                          Bir de en önemlisi; hangi fiyat aralığında bir cihaz arıyorsunuz?

7 mp ve üzeri bir cihaz bakıyorum.

en az 3X Dijital zoom

sesli video kaydı

enerji çeşidininde alkalin pil olması olması dikkat ettiğim özellikler

150-300 ytl aralığında.

İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fotoğraf makinasında Nikon ve Canon 1 numaradır.
                          Canon ve Nikon un amatör çekileri için kullanıma sunduğu cihazlar bile neredeyse profösyönel seviyede.Kaliteleride Fiyatlarıda uçuk
                          En son Misina tarafından düzenlendi; 17.01.2009, 22:57.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ya lanet olsun pixia diye bir program yükledim, şimdi bir türlü silemiyorum. Her silmek istediğimde ingilizce bir uyarı veriyor. Bir sürü program kaldırma programı yükledim, yok yok. Kene gibi yapıştı. Hiçbirşey fayda etmiyor.

Var mı derdime derman olacak gönüllü?
                            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya lanet olsun pixia diye bir program yükledim, şimdi bir türlü silemiyorum. Her silmek istediğimde ingilizce bir uyarı veriyor. Bir sürü program kaldırma programı yükledim, yok yok. Kene gibi yapıştı. Hiçbirşey fayda etmiyor.

Var mı derdime derman olacak gönüllü?
                              güvenli mod'da denermisiniz

Yorum

• Denedim, olmuyor.

Aynen şöyle bir uyarı çıkıyor;

An error(-5005 : 0x80070002) has occurred while the setup.
                                Please make sure you have finished any previous setup and closed other applications.
                                lf the error still occurs, plase contact your vendor.
                                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim