Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak YakupDayi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu ana kadar bilgisayarda tek başaramadığım şey bu oldu.. mail adresimin şifresini yanlış diyo.. gizli soru gizli cevap ne yaptıysam olmadı. ağızımla kuş tutsam yine mail adresimi kurtaramadım. microsoftu telefonla bile aradım. hem türkiyeyi hem yurt dışını...
    Çok şükür halloldu benim problemim. Parola sıfırlama sayfasında Müşteri Desteğine tıkladım aşağıdaki sayfalar çıktı. İsim, soyisim, doğum tarihi, ülke, şehir, posta kodu, eskiden kullandığım bir parolayı yazdım sadece. 24 saat içinde geri dönüleceği, bu bilgilerle hesabın gerçekten bana ait olup olmadığının kontrol edileceği yazılı bir ekran çıktı. Tabi Müşteri desteğine tıkladıktan sonra sizinle iletişime geçecekleri başka bir mail adresi daha istiyorlar. Ertesi gün şifre sıfırlama bilgileri verdiğim mail adresine geldi ve şifremi değiştirdim. Umarım açıklayıcı anlatabilmişimdir.

Yorum

• İnternette sorunsuz + hız pinginizi arttıracak bir dns:

8.8.8.8
      8.8.4.4

ayrıca tüm bloke ve Türkiye'ye erişimi kapatılan sitelere kolaylıkla girebiliosunuz
      Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnternette sorunsuz + hız pinginizi arttıracak bir dns:

8.8.8.8
        8.8.4.4

ayrıca tüm bloke ve Türkiye'ye erişimi kapatılan sitelere kolaylıkla girebiliosunuz
        Evet bende ara ara bunu kullanıyorum ama çoğu zaman kullandığım OPENDNS'inkiler ;

208.67.222.222
        208.67.220.220
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok şükür halloldu benim problemim. Parola sıfırlama sayfasında Müşteri Desteğine tıkladım aşağıdaki sayfalar çıktı. İsim, soyisim, doğum tarihi, ülke, şehir, posta kodu, eskiden kullandığım bir parolayı yazdım sadece. 24 saat içinde geri dönüleceği, bu bilgilerle hesabın gerçekten bana ait olup olmadığının kontrol edileceği yazılı bir ekran çıktı. Tabi Müşteri desteğine tıkladıktan sonra sizinle iletişime geçecekleri başka bir mail adresi daha istiyorlar. Ertesi gün şifre sıfırlama bilgileri verdiğim mail adresine geldi ve şifremi değiştirdim. Umarım açıklayıcı anlatabilmişimdir.

dur o zaman şunu bende yapayı bakalım olacakmı? iyi oldu bu iş...
          mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• Bende kablolu modem var, herhangi bi aparat,cihaz kullanarak bunun kablosuz modem gibi çalışmasını sağlayabilir miyim? Var mı böyle cihaz ?

Yorum

• Ben windows7 'ye yeni geçtim de ,

Belirttiğim yerde bir menü oluyor onu nasıl yapıyoruz ?
              En son Murathan tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 23:59.

Yorum

• Benim bildiğim o menü programlar yardımıyla oluyor. Ben meselea Aqua Dock kullanıyordum. Senin eski işletim sisteminde mevcut olanda böyle bir program olmasın Murat ?
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Öncekinde öyle bir menü yoktu zaten.
                  Ben W7 kullanan arkadaşlarımda görüyordum ,o yüzden sordum..
                  Aqua Dock mı indirmek gerekiyor ?

Yorum

• Hmm benim arkadaşta Casper laptop vardı onda o menü mevcuttu ama standart gibi geldi bana yani Casper'e ait gibi. Ben aqua dock kullandım ister indirde bi dene
                    BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bende kablolu modem var, herhangi bi aparat,cihaz kullanarak bunun kablosuz modem gibi çalışmasını sağlayabilir miyim? Var mı böyle cihaz ?
                      Abi kablosuz modemler 40 TL ye kadar düştü. Yapacağın şey i tane kablosuz modem almak. Zaten tek seçeneğin de bu.

Yorum

• Arkadaşlar iyi geceler..

Fan hızını,ekran kartı,işlemcinin sıcaklığını görmek ve ayarlamak için bir program yükledim..''Riva Tuner'' ancak bu programı ben beceremedim..İllaki kullanan vardır diye düşünüyorum..Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?...

Ekran kartım:GeForce 6200...
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• Bana bir kota sorgulama programı lazım..Eskiden ttnet test programı ile görebiliyordum ama 1 sene sonra eski kotanın üstüne eklenmeye başladı..Yani 2010 ekim ayı 3.98 kota ile bittiyse 2011 ekim ayı 3.98 in üstüne devam ediyor ve çok karışık oluyor...
                          SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                          ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi kablosuz modemler 40 TL ye kadar düştü. Yapacağın şey i tane kablosuz modem almak. Zaten tek seçeneğin de bu.
                            Var tabi ama arkadaşın söylediği gibi yeni modem daha mantıklı hem fiyat hemde performans olarak tp-link i önerebilirim. Kendi okulumda 300 Mbps modem ve 9 adet acces point ini kurdum takır takır çalışıyor.

İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar iyi geceler..

Fan hızını,ekran kartı,işlemcinin sıcaklığını görmek ve ayarlamak için bir program yükledim..''Riva Tuner'' ancak bu programı ben beceremedim..İllaki kullanan vardır diye düşünüyorum..Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?...

Ekran kartım:GeForce 6200...
                            Everest Ultimate... Özelden yazarsanız link gönderebilirim.

Yorum

• Gif yapmak için basit ama kullanışlı bir program arıyorum.

Var mı bilen ?
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                chipset olayında ne anlatmak istiyor. hangisi daha iyi.

Kesinlikle Amd. Benchmark performansi olarak iki kart fark var aralarinda.
                                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim