şu ana kadar bilgisayarda tek başaramadığım şey bu oldu.. mail adresimin şifresini yanlış diyo.. gizli soru gizli cevap ne yaptıysam olmadı. ağızımla kuş tutsam yine mail adresimi kurtaramadım. microsoftu telefonla bile aradım. hem türkiyeyi hem yurt dışını...
Çok şükür halloldu benim problemim. Parola sıfırlama sayfasında Müşteri Desteğine tıkladım aşağıdaki sayfalar çıktı. İsim, soyisim, doğum tarihi, ülke, şehir, posta kodu, eskiden kullandığım bir parolayı yazdım sadece. 24 saat içinde geri dönüleceği, bu bilgilerle hesabın gerçekten bana ait olup olmadığının kontrol edileceği yazılı bir ekran çıktı. Tabi Müşteri desteğine tıkladıktan sonra sizinle iletişime geçecekleri başka bir mail adresi daha istiyorlar. Ertesi gün şifre sıfırlama bilgileri verdiğim mail adresine geldi ve şifremi değiştirdim. Umarım açıklayıcı anlatabilmişimdir.
Çok şükür halloldu benim problemim. Parola sıfırlama sayfasında Müşteri Desteğine tıkladım aşağıdaki sayfalar çıktı. İsim, soyisim, doğum tarihi, ülke, şehir, posta kodu, eskiden kullandığım bir parolayı yazdım sadece. 24 saat içinde geri dönüleceği, bu bilgilerle hesabın gerçekten bana ait olup olmadığının kontrol edileceği yazılı bir ekran çıktı. Tabi Müşteri desteğine tıkladıktan sonra sizinle iletişime geçecekleri başka bir mail adresi daha istiyorlar. Ertesi gün şifre sıfırlama bilgileri verdiğim mail adresine geldi ve şifremi değiştirdim. Umarım açıklayıcı anlatabilmişimdir.
dur o zaman şunu bende yapayı bakalım olacakmı? iyi oldu bu iş...
mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....
Benim bildiğim o menü programlar yardımıyla oluyor. Ben meselea Aqua Dock kullanıyordum. Senin eski işletim sisteminde mevcut olanda böyle bir program olmasın Murat ?
Hmm benim arkadaşta Casper laptop vardı onda o menü mevcuttu ama standart gibi geldi bana yani Casper'e ait gibi. Ben aqua dock kullandım ister indirde bi dene
Fan hızını,ekran kartı,işlemcinin sıcaklığını görmek ve ayarlamak için bir program yükledim..''Riva Tuner'' ancak bu programı ben beceremedim..İllaki kullanan vardır diye düşünüyorum..Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?...
Bana bir kota sorgulama programı lazım..Eskiden ttnet test programı ile görebiliyordum ama 1 sene sonra eski kotanın üstüne eklenmeye başladı..Yani 2010 ekim ayı 3.98 kota ile bittiyse 2011 ekim ayı 3.98 in üstüne devam ediyor ve çok karışık oluyor...
Abi kablosuz modemler 40 TL ye kadar düştü. Yapacağın şey i tane kablosuz modem almak. Zaten tek seçeneğin de bu.
Var tabi ama arkadaşın söylediği gibi yeni modem daha mantıklı hem fiyat hemde performans olarak tp-link i önerebilirim. Kendi okulumda 300 Mbps modem ve 9 adet acces point ini kurdum takır takır çalışıyor.
Fan hızını,ekran kartı,işlemcinin sıcaklığını görmek ve ayarlamak için bir program yükledim..''Riva Tuner'' ancak bu programı ben beceremedim..İllaki kullanan vardır diye düşünüyorum..Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?...
Ekran kartım:GeForce 6200...
Everest Ultimate... Özelden yazarsanız link gönderebilirim.
Yorum