Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kullanımı kolay (dokunmatik olmayacak,menüler karışık olmayacak), bayanlara yönelik telefon tavsiyeleri alabilir miyim ?
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• 2. el DDR2 667 mhz ram arıyorum eğer satmak isteyen olursa değerlendirebilirim...
      En son hakankurt1967 tarafından düzenlendi; 21.11.2010, 22:47.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
      Lazanat' lı

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kullanımı kolay (dokunmatik olmayacak,menüler karışık olmayacak), bayanlara yönelik telefon tavsiyeleri alabilir miyim ?
        Nokia 5110.
        Bordomavi.net

Yorum

• Fatih çok yardımcı oldun sağolasın. Böyle tavsiyelere devam edersen bir süre daha halı sahadan uzak dur
          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serdar seninde kelime hataların çok, bi daha bunlarla karşıma gelme seni anlayamıyorum ççç (sidik mi yarıştırıyosun?)

Ben var bu laptop tan almak.

İyi midir kötü müdür ben bilmemek

satellıte p300 19L tam modeli bu ama 2. el
            Senin kullanmış olduğun bu dile sahip herhangi bir işletim sistemine sahip bir notebook üretilmedi.

Bahsetmiş olduğun notebook ise 10/6 verilir.

İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Netbook'umu fazla kullanmamama rağmen acayip yavaşlamış.Birden bire oldu.Pek bir şey de yüklü değil.Neden yavaşladı anlamadım.Ne yapmam gerekiyor?
            İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Virüs yoktu baktım zaten kullanmıyorum pek ondan oldu sanırım.Hallettim şimdi düzeldi
            Değişik bir problem , kendi kendine düzelmesi.

Teknoloji baya ilerledi .

İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2 Günlük Pc m Mavi Ekran yaparak kapandi

ne olabilir?
            Mavi ekran hatasını paylaşırsanız daha sağlıklı bilgi verebiliriz.

Fakat donanımsal olma ihtimali de var.

İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kullanımı kolay (dokunmatik olmayacak,menüler karışık olmayacak), bayanlara yönelik telefon tavsiyeleri alabilir miyim ?
            Nokia 2330 ; 170 TL civarı

İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2. el DDR2 667 mhz ram arıyorum eğer satmak isteyen olursa değerlendirebilirim...
            Marka tercihiniz varmı ?
            En son Serdær tarafından düzenlendi; 21.11.2010, 23:28.
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Marka tercihiniz varmı ?
              Kingston tercihimdir...

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
              Lazanat' lı

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fena bir ürün değildir gerek özellik gerekse kullanım açısından . Ancak xp'ye çevirince driver sorunları yaşayabilirsin ama yok ben vista windows 7 ne varsa onu kullanırım diyorsan orası ayrı . Genel olarak sistem özellikleri ve kullanım açısından tavsiye ederim ama 2.el ve fiyat konusuna araştırma yapıp karar verebilirsin.
                Sağol, 2. el alıcam fiyatı da uygun o yüzden, yoksa portatif şeylere pek para vermem
                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2. el DDR2 667 mhz ram arıyorum eğer satmak isteyen olursa değerlendirebilirim...
                  533 mhz lik lazım olursa bende var bi tane Hakan.. 512mb DDR2 533mhz..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• son 4 gündür kaspersky2011 bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diyor :s xp sp2

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yine facebook ve yine sorun.Totti hayran sayfamda
                      Sayfa Kullanım Koşulları'nın ihlali nedeniyle yayın hakların engellendi.

Bunun bir çözümü var mı.Paylaşım yapamıyorum sayfamda
                      ............
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Arkadaşlar yurtta kalıyorum ve internete filtre koydular.Ne facebook'da video izleyebiliyorum ne de bloglara girebiliyorum.Bunu kaldırmanın bir yolu var mı?
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• Orjinal DVD filmi bilgisayara kayıt etmek için hangi programı kullanabiliriz arkadaşlar?
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Orjinal DVD filmi bilgisayara kayıt etmek için hangi programı kullanabiliriz arkadaşlar?
                            Kaya biraz daha genişletip VCD filmi de içine alalım

Müzik Marketlerden aldığımız DVD veya VCD filmi bilgisayara nasıl kaydederiz:?
                            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Orjinal DVD filmi bilgisayara kayıt etmek için hangi programı kullanabiliriz arkadaşlar?
                              Dvdfab platinum
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Vcd ise zati AVSEQ.dat adlı bir video dosyası vardır onu atsanız yeter bilgisayara.
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim