Kullanımı kolay (dokunmatik olmayacak,menüler karışık olmayacak), bayanlara yönelik telefon tavsiyeleri alabilir miyim ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
2. el DDR2 667 mhz ram arıyorum eğer satmak isteyen olursa değerlendirebilirim...En son hakankurt1967 tarafından düzenlendi; 21.11.2010, 22:47.
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
-
Nokia 5110.İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKullanımı kolay (dokunmatik olmayacak,menüler karışık olmayacak), bayanlara yönelik telefon tavsiyeleri alabilir miyim ?
Bordomavi.net
Yorum
-
Senin kullanmış olduğun bu dile sahip herhangi bir işletim sistemine sahip bir notebook üretilmedi.İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar seninde kelime hataların çok, bi daha bunlarla karşıma gelme seni anlayamıyorum ççç (sidik mi yarıştırıyosun?)
Ben var bu laptop tan almak.
İyi midir kötü müdür ben bilmemek
satellıte p300 19L tam modeli bu ama 2. el
Bahsetmiş olduğun notebook ise 10/6 verilir.
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNetbook'umu fazla kullanmamama rağmen acayip yavaşlamış.Birden bire oldu.Pek bir şey de yüklü değil.Neden yavaşladı anlamadım.Ne yapmam gerekiyor?Değişik bir problem , kendi kendine düzelmesi.İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVirüs yoktu baktım zaten kullanmıyorum pek ondan oldu sanırım.
Hallettim şimdi düzeldi
Teknoloji baya ilerledi .
Mavi ekran hatasını paylaşırsanız daha sağlıklı bilgi verebiliriz.İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 Günlük Pc m Mavi Ekran yaparak kapandi
ne olabilir?
Fakat donanımsal olma ihtimali de var.
Nokia 2330 ; 170 TL civarıİlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKullanımı kolay (dokunmatik olmayacak,menüler karışık olmayacak), bayanlara yönelik telefon tavsiyeleri alabilir miyim ?

Marka tercihiniz varmı ?İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. el DDR2 667 mhz ram arıyorum eğer satmak isteyen olursa değerlendirebilirim...En son Serdær tarafından düzenlendi; 21.11.2010, 23:28.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Kingston tercihimdir...İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Marka tercihiniz varmı ?
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
-
Sağol, 2. el alıcam fiyatı da uygun o yüzden, yoksa portatif şeylere pek para vermemİlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFena bir ürün değildir gerek özellik gerekse kullanım açısından . Ancak xp'ye çevirince driver sorunları yaşayabilirsin ama yok ben vista windows 7 ne varsa onu kullanırım diyorsan orası ayrı . Genel olarak sistem özellikleri ve kullanım açısından tavsiye ederim ama 2.el ve fiyat konusuna araştırma yapıp karar verebilirsin.
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
533 mhz lik lazım olursa bende var bi tane Hakan.. 512mb DDR2 533mhz..İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. el DDR2 667 mhz ram arıyorum eğer satmak isteyen olursa değerlendirebilirim...Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
............İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine facebook ve yine sorun.Totti hayran sayfamda
Sayfa Kullanım Koşulları'nın ihlali nedeniyle yayın hakların engellendi.
Bunun bir çözümü var mı.Paylaşım yapamıyorum sayfamdaTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Arkadaşlar yurtta kalıyorum ve internete filtre koydular.Ne facebook'da video izleyebiliyorum ne de bloglara girebiliyorum.Bunu kaldırmanın bir yolu var mı?''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Kaya biraz daha genişletip VCD filmi de içine alalımİlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrjinal DVD filmi bilgisayara kayıt etmek için hangi programı kullanabiliriz arkadaşlar?
Müzik Marketlerden aldığımız DVD veya VCD filmi bilgisayara nasıl kaydederiz:?ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Dvdfab platinumİlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrjinal DVD filmi bilgisayara kayıt etmek için hangi programı kullanabiliriz arkadaşlar?Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum