Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Çok sağol abicim,sayende hallettimİlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.chip.com.tr/konu/Facebook...yin_13273.html
bu adrese gir bu adresten lınkıne tıkla ve hesabını aktıf et hayırlı olsun ınsallah dogru anlamısımdır...
ıkıncısınıde tıklayabılırsın yazıyı okumana gerek kalmaz
Yorum
-
İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok sağol abicim,sayende hallettim
ne demek kardesım ne zman ıstersenız ben burada yoksam bıle mesaj atın yeter bılgım dahılınde ıse elımden gelenı yaparım yakın bır zamanda izmit yada ıstanbula kesın donus yapacagım ondan kaynaklı bır yogunlugum var ama elımden gelenı yaparım..
merve kardesım tamamdır sız yeterkı benden yardım ısteyın nedır yani
trabzonsporlu olan herkez sankı benım aılemden bırısı gıbı hıssedıyorum her zaman sanırım hep uzakda oldugum ıcın
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Bu aralar nedense youtube.com'a giremiyorum. Acaba Youtube IP numaramimi blockladi diye düsündüm, laptoptan cepten vs. girince sayfa acildi. Meger alakasi yokmus. Baska neden olabilirki?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu aralar nedense youtube.com'a giremiyorum. Acaba Youtube IP numaramimi blockladi diye düsündüm, laptoptan cepten vs. girince sayfa acildi. Meger alakasi yokmus. Baska neden olabilirki?
youtube yasaklı ıdı bır donem ama suan bıldıgım kadarı ıle degil baska hangı tur sıtelere giremedıgıne bır bak genelde butur sorunlar DNS den kaynaklanır dns numaranı ve ag ayarlarını kontrol et işletım sıstemı ve antı vırus yazılımının busıteyı engellemedıgınden emın ol bu ıkısı ıse yaramaZsa yenıden yaz baska yontemlere bakalım ...Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum
-
Abi DNS ayarlarimda bir problem yok. Eger öyle olsaydi laptoptan girmemide engellemezmiydi? Google Mailde acilmiyo bu arada.İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyoutube yasaklı ıdı bır donem ama suan bıldıgım kadarı ıle degil baska hangı tur sıtelere giremedıgıne bır bak genelde butur sorunlar DNS den kaynaklanır dns numaranı ve ag ayarlarını kontrol et işletım sıstemı ve antı vırus yazılımının busıteyı engellemedıgınden emın ol bu ıkısı ıse yaramaZsa yenıden yaz baska yontemlere bakalım ...
Edit:
Bi aralar bilgisayarimda Northon 360 programi vardi firewallimi o kontrol ediyordu, giremiyodum oraya. Acaba program firewallda ayarlarla oynamis olabilirmi?
Edit2:
Abi yardimin icin tesekkür ederim. Cözdüm ben meseleyi.
System32nin icinde driver/hosts adli bi uygulama var. Virus programim oradan kilitlemis siteyi.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.vatanbilgisayar.com/samsu...2051#allImages
Arkadaşlar yeni bir notebook almayı düşünüyorumda. Az çok anlıyorum ama şu işlemci ve ekran kartı olayından anlayamıyorum hangisi iyidir kötüdür. Bu bilgisayar hakkındaki yorumunuz nedir ?
Şimdiden teşekkürler.
Bu fiyata daha iyisini bulabilirsin bence."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Anladımİlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu fiyata daha iyisini bulabilirsin bence.
. O zaman seçeneklere bakayım biraz daha..
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi DNS ayarlarimda bir problem yok. Eger öyle olsaydi laptoptan girmemide engellemezmiydi? Google Mailde acilmiyo bu arada.
Edit:
Bi aralar bilgisayarimda Northon 360 programi vardi firewallimi o kontrol ediyordu, giremiyodum oraya. Acaba program firewallda ayarlarla oynamis olabilirmi?
Edit2:
Abi yardimin icin tesekkür ederim. Cözdüm ben meseleyi.
System32nin icinde driver/hosts adli bi uygulama var. Virus programim oradan kilitlemis siteyi.
ewet sorunu cozemeseydın bu dosyayı kontrol ettırecektım sana zaten masallah bızım genclık zehir gıbı

bu arada su yeryuzunde kullanabılcegın en kotu yazılımdır norton ozellıkle kalkan ve antıvırusu rezalet ama Gohst unu kullanabılırsın o ıyı
))
En son demir tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 22:58.Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum
-
bu arad bugunlerde cok karsılastıgım bır soırunu sızınle paylasayım eger bu sorunu oanlar varsa dıkaktlı okusun
bazı bılgısayarlarda msn den yada hotmail box ına gırmek ıstedıgınızde sayfa goruntulenemıyor ıletısı alırsınız ve mıcrosoftun bazı antıvırus sıtelerıne gırısınız mumkun olmaz bu durumu ıkı sekılde cozebılırsınız
1- bılgısayarınıza DNs vererek bu sorunu ortadan kaldırabılırsınız ornegın 8.8.8.8
8.8.8.4 gibi
ikinci yontem ıse bıraz daha profesonel kullanıcılar ıcın bılgısayarım menusunde sag tıklayıp YONET secenegıne basın
oradan hizmet ve uygulamalar oradanda hizmetler menusune girin oradan DNS ıstemcı menusunu tıklayıp hızmet durumunda DURDUR butonuna basın artık sıtelere gırıs yapabılırsınız ....Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Office 2010'u regeditten lisanslamam mümkün mü acaba?...Ya da bunun bir programı var mıdır?..Hani windows'u etkinleştirmek için Legal Xp gibi bir benzer program...
bu tabıkı mumkun kardesım umut bulutu sevıyorum yaz anlatayım sana

saka bır tarafa o sekılde lısanslasan bıle 2010 guncelledıgınde yıne yakalanacaksın kımlık dogrulama guncellemesını yapmaman gerekıyor ....Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Office 2010'u regeditten lisanslamam mümkün mü acaba?...Ya da bunun bir programı var mıdır?..Hani windows'u etkinleştirmek için Legal Xp gibi bir benzer program...İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu tabıkı mumkun kardesım umut bulutu sevıyorum yaz anlatayım sana

saka bır tarafa o sekılde lısanslasan bıle 2010 guncelledıgınde yıne yakalanacaksın kımlık dogrulama guncellemesını yapmaman gerekıyor ....
@Demir
Abi sende mi yaa çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum