Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sümela'nın Şifresi: Temel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bayat bir komedi olmaz umarım.Başarılar ekibe.
    Duvardaki futbolcu ve takım resimleri de iyiymiş.

Yorum

Hoca sahnesi güzel. En azından hafiftende olsa gerçekçilik payı var. Küfür olmasa bile Karadeniz'de hocalar zaman zaman sinirlenebilir hadiselere karşı.

Ancak, silah esprisi çok çok abartı olmuş. Yok deve, dedim o an...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

Temel demesi ya da demel demesi diyelim buna yıkıldım

21 ekim'e de çok var ya hemen çıksın da izleyelim..

Yorum

Ben ilk defa şivemizin bu kadar iyi kullanıldığını gördüm.

Uzun süreden beri takip ediyordum. Trabzon'daki çekimlere gitmeyi çok istemiştim ama fırsat bulamadım bir türlü. Yılmaz Okumuş gerçekten mizah açısından çok sağlam bir yazar. Karadeniz'i anlatan en güzel film olacaktır. Buna eminim.

Yorum

Orjinal,doğal Trabzonlu oyuncuların ağırlıkta olduğu bir film.Zaten oyuncu olmasına gerek yok,doğal adamları koy oraya film olur zaten
            KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

komedi filmlerinde normal olaylarin abartisi olur... silah sahneside böyle birsey zaten

ama hoca konusu gayet normal bir konu. bende yilda birkac hafta gitmeme ragmen memlekete bu tür hocalara rastliyorum. sinirlenme olaylari oluyor ayrica sadece Trabzondaki hocalar degil, burdaki gurbetci Trabzonlu hocalarda sinirlenip costugu olmustur

bence film güzel olacak. sive konusu cok önemli tutmasi icin. yönetmenin bu konuda cok hassas davrandigini okumustum.

hadi hayirlisi bakalim...

Yorum

Daha yeni baktım videoya?..Adres tarif ettiği video..hani adamı falan bacağından vuruyor
                O videodaki yer Ortahisar dimi?..
                Yoksa bana mı öle geldi..
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Daha yeni baktım videoya?..Adres tarif ettiği video..hani adamı falan bacağından vuruyor
                  O videodaki yer Ortahisar dimi?..
                  Yoksa bana mı öle geldi..
                  Değil

Hamamizade kültür merkezinin önü

Havalanı dolmuşlarının kalktığı sokak (Meydan parkının bir alt sokağı)
                  En son bordo61 tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 21:40.
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Güzel...Gidilecek listemde ikinci sırayı aldı.

Yorum

İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      komedi filmlerinde normal olaylarin abartisi olur... silah sahneside böyle birsey zaten

ama hoca konusu gayet normal bir konu. bende yilda birkac hafta gitmeme ragmen memlekete bu tür hocalara rastliyorum. sinirlenme olaylari oluyor ayrica sadece Trabzondaki hocalar degil, burdaki gurbetci Trabzonlu hocalarda sinirlenip costugu olmustur

bence film güzel olacak. sive konusu cok önemli tutmasi icin. yönetmenin bu konuda cok hassas davrandigini okumustum.

hadi hayirlisi bakalim...
                      Bir önceki dönem bizim caminin hocasi Caykaraliydi. Cemaatin yarisindan fazlasi Trabzonlu. Hasta Trabzonsporludur kendisi. Bizim burdaki sehir takiminin macinda yanli karar verdigi icin hakemin üzerine bile yürümüslügü vardir. O geldi birden aklima.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

hocanın yani salih kalyonun botoks sahnesi güzeldi

Yorum

Merakla bekliyorum (:
                          Hamiş

Yorum

- Valla şive tutunca güzel oluyor , mesela Sakarya Fırat'ı Durali Başçavuş olmasa izlermiydim bilmiyorum , rolünü güzel yapıyor bence
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Mizahta sınır olmaz arkadaşlar..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Filmin fragmani cikti. Sehrimize hayirli ugurlu olsun.

En son ibrahim tarafından düzenlendi; 07.10.2011, 15:53.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X