Gerçek Trabzonluların ağırlıkta olduğu bir yapım.İyi bir komediye benziyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sümela'nın Şifresi: Temel
Daraltma
X
-
O vidyo ne öyle ya ? Bu kadar eski ve berbat espriler hala filmlerde yer bulabiliyor. Çıkardım silahı vurdum da işte o düşen adam da. Pehh. Yani google'dan baksan bunu katlayacak 50 tan espri bulursun. Bu mudur yani ?
Kimde silah var kardeşim eskisi gibi ? Olsa da olsa ama hani nerde. Birçok evde tezgahta silah üretiliyormuş. Filmin yan sanayisi işte. Yeter ki konuşulsun diye bol keseden sallanıyor.En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 09.09.2011, 19:52.
- Alıntı
Yorum
-
Ben beğendim fragmanı bir sikinti olmazsa vizyona girdiğinde izleyeceğim..Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO vidyo ne öyle ya ? Bu kadar eski ve berbat espriler hala filmlerde yer bulabiliyor. Çıkardım silahı vurdum da işte o düşen adam da. Pehh. Yani google'dan baksan bunu katlayacak 50 tan espri bulursun. Bu mudur yani ?
Kimde silah var kardeşim eskisi gibi ? Olsa da olsa ama hani nerde. Birçok evde tezgahta silah üretiliyormuş. Filmin yan sanayisi işte. Yeter ki konuşulsun diye bol keseden sallanıyor.
- Alıntı
Yorum
-
-
Merak ediyorum, iki fragmandan filmin bayat oldugu nerden cikardiniz? Sirf sivemizi abartili kullanmadiklari icin bile izlenir bu film.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
Yahu kardeşim. Videoyu izledik beğenmediğimizi yazıyoruz. Bunda eleştirilecek ne var asıl ? Filmle ne alakası var videoyu beğenmememizin ?
Film gösterime sunulmadan konuşulsun, reklam olsun diye fragman,video vb şeyler yayımlanır. Bizim yaptığımız bu açıdan gayet normal. İsteyen beğenir , isteyen beğenmez. Yanlış olan beğeneni veya beğenmeyeni sorgulamak. Görüşünüzü belirtir geçersiniz.
Üzülecek, sıkılacak birşey yok bunda. Sinema eleştirmeni değilim ama bunun dersleri okutuluyor üniversitede. Bu doğal bir olay.
Film hakkında diğer bir yorumum ise (video bazlı) sinema filmi değil, skeç havası sezdim.En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 02:56.
- Alıntı
Yorum
-
Umarım kısa kısa skeçler misali gitmiyordur, düzgünce bir konusu vardır. Şiveyi düzgün oturtabilmişlerse, ne âla izlenir!"Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
Yorum