Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sümela'nın Şifresi: Temel

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gerçek Trabzonluların ağırlıkta olduğu bir yapım.İyi bir komediye benziyor
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

O vidyo ne öyle ya ? Bu kadar eski ve berbat espriler hala filmlerde yer bulabiliyor. Çıkardım silahı vurdum da işte o düşen adam da. Pehh. Yani google'dan baksan bunu katlayacak 50 tan espri bulursun. Bu mudur yani ?

Kimde silah var kardeşim eskisi gibi ? Olsa da olsa ama hani nerde. Birçok evde tezgahta silah üretiliyormuş. Filmin yan sanayisi işte. Yeter ki konuşulsun diye bol keseden sallanıyor.
      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 09.09.2011, 19:52.

Yorum

İlk fragman olayı bitirmiştir. Çok hoş bir film olacak.
        7

Yorum

Herkesin espri anlayışı farklı tabi.

Saygı duymak lazım.
          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

Ben beğendim fragmanı bir sikinti olmazsa vizyona girdiğinde izleyeceğim..
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O vidyo ne öyle ya ? Bu kadar eski ve berbat espriler hala filmlerde yer bulabiliyor. Çıkardım silahı vurdum da işte o düşen adam da. Pehh. Yani google'dan baksan bunu katlayacak 50 tan espri bulursun. Bu mudur yani ?

Kimde silah var kardeşim eskisi gibi ? Olsa da olsa ama hani nerde. Birçok evde tezgahta silah üretiliyormuş. Filmin yan sanayisi işte. Yeter ki konuşulsun diye bol keseden sallanıyor.
              çok doğru bir tespit silah esprisi berbat ve bayağı bir espri bence de...ek olarak camideki vaaz esprisi de ofli hocanın kötü bir taklidi ve hiç komik değil , ayrıca camide küfür edilmesi ise kutsal mekanımıza büyük bir saygısızlık....

Yorum

Cengiz Abi yanlız oflu hocanın iyi taklidi olmaz zati

O zaman hepten kırılır ortalık , çünkü adamın 2 lafından biri küfür.
                En son bordo61 tarafından düzenlendi; 09.09.2011, 22:00.
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Yol tarif eden adam çok iyi oynuyor, bu sahnenin insanların hoşuna gitmesi bence daha çok bundan kaynaklı.. ilk izlediğimde o adamın Temel olmayışına şaşırdım, dedim herhalde Dursun'dur ama o da değil.. Temel rolü yakışırdı o adama..

Yorum

bomba film olacak. Gitmeyen kalmasın

Yorum

film girmeden vizyona eleştriler başlamış..Bence muhteşem bir komedi filmi çıkacak ortaya..Sabırsızlıkla bekliyorum filmi..

Yorum

Sırf eleştirmek için eleştirenleri görmek üzücü

Yorum

Yapılsa böyle mi olur, yapılmasa neden yapılmıyor..

La bir müsade edin adamlar yarım yamalakta olsa bir adım atsınlar..

Kırmayın milletin hevesini..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Merak ediyorum, iki fragmandan filmin bayat oldugu nerden cikardiniz? Sirf sivemizi abartili kullanmadiklari icin bile izlenir bu film.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Yahu kardeşim. Videoyu izledik beğenmediğimizi yazıyoruz. Bunda eleştirilecek ne var asıl ? Filmle ne alakası var videoyu beğenmememizin ?

Film gösterime sunulmadan konuşulsun, reklam olsun diye fragman,video vb şeyler yayımlanır. Bizim yaptığımız bu açıdan gayet normal. İsteyen beğenir , isteyen beğenmez. Yanlış olan beğeneni veya beğenmeyeni sorgulamak. Görüşünüzü belirtir geçersiniz.

Üzülecek, sıkılacak birşey yok bunda. Sinema eleştirmeni değilim ama bunun dersleri okutuluyor üniversitede. Bu doğal bir olay.

Film hakkında diğer bir yorumum ise (video bazlı) sinema filmi değil, skeç havası sezdim.
                              En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 02:56.

Yorum

Umarım kısa kısa skeçler misali gitmiyordur, düzgünce bir konusu vardır. Şiveyi düzgün oturtabilmişlerse, ne âla izlenir!
                                "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                                Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X