Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ÖSS 2007 | Sonuçlar ve Tercihler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hepinize hayirli olsun.Sana da hayirli olsun Oguzhan umarim istedigin yerdir.

Yorum

• İlk olarak Scholes tarafından gönderildi

Hepinize hayirli olsun.Sana da hayirli olsun Oguzhan umarim istedigin yerdir.

çok saol.pek istedigim yer degildi ama hayirlisi buraymis demekki
      efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Arkadaslar Ek kontejana Bayburt da yazin...Beklerim...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak köprübasiliQzi tarafından gönderildi
          arkadaslar bende uludag uluslararasi iliskileri kazandim umarim herkes gönlündeki yeri kazanmistir
          kardes paslasalim ben de uludagdayim (makine müh.)geçen sene kazandim.. bekleriz bmn bursaya [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img] Edited by: ÇAYKARALI_61
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• 2 kisimi kazandi öss yi BMN de diger arkadaslar nerede ???
            "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Sinava kaç kisi girdi...

Yorum

• Bu sabah dersaneye gittim ve ÖSS çalismasi baslamis oldu.Bu sene girecek olanlar kimler?
                keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Muhtelif tarafından gönderildi
                  Bu sabah dersaneye gittim ve ÖSS çalismasi baslamis oldu.Bu sene girecek olanlar kimler?
                  osman hangi dershane fem mi yoksa baska mi .. sen feme yakin oturuyodun heralde [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Yok FEM'e gitmiyorum
                    keyif adamı ..

Yorum

• Tebrik ederim kazanan arkadaslarimi,hayirli uguru olsun.

Naçizane tavsiyem,okulu kazandik,nasil olsa biter psikolojisiyle yaklasmayin olaya...

Tekrar tebrikler....
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• ya arkadaslar bu ek kontenjan ne zaman oluyo bilgisi olan varsa yardimlarini bekliorumm...
                        SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

• İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildi
                          İlk olarak köprübasiliQzi tarafından gönderildi
                          arkadaslar bende uludag uluslararasi iliskileri kazandim umarim herkes gönlündeki yeri kazanmistir
                          kardes paslasalim ben de uludagdayim (makine müh.)geçen sene kazandim.. bekleriz bmn bursaya [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
                          paslasiris kardes[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Arkadaslar gittigimiz yerlerde hemen Organize olalim...

Yorum

• Biliyor musunuz, "Üniversite kazandi" denilen 400 bin gençten, gerçekten "kazananlar"in, istedigi bir yere girip yarinin sinirli "is arzi"ndan iyi bir pay alacaklarin sayisi 30-40 bini geçemeyecek.
                              "Mini mini birler" diye ilkögretime yolladiginiz 10 küsur milyon çocuktan sadece 30-40 binini "en mutlu" kilmak üzere, dograya biçe genç bedenleri ve zihinleri tüketen bir sisteminiz var.
                              Bu, yeryüzünün en büyük "katliam" larindan biri...
                              En büyük israflarindan, en vahim erozyonlarindan ve en büyük vurdumduymazliklarindan biri. "Dersane sistemi" ni mutlu kilan, ama bir ülkenin tüm egitim, ögretim, umut ve mutluluk sistemini çürütmüs bir hikaye bu.fficeffice" />
                              Yine de yolunuz açik olsun çocuklar.
                              Ailenizin bekledikleri...
                              Vatanin sizden bekledikleri filan bir yana.
                              Tüm masallar, tüm hikayeler ve tüm balonlar da bir yana.
                              Bugün, bir vesileyle, ne pahasina olursa olsun kendinize saygi duymayi, ne pahasina olursa olsun onurlu bir insan olarak bu hayata tutunmayi ve her seye ragmen mutlu olmayi çok çok isteyebilirsiniz.
                              Sadece Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi

Tebrik ederim kazanan arkadaslarimi,hayirli uguru olsun.

Naçizane tavsiyem,okulu kazandik,nasil olsa biter psikolojisiyle yaklasmayin olaya...

Tekrar tebrikler....

dogru söylüyorsunuz, öss'yi kazanmak zor genel bir görüs kazandiktan sonra önlerinde iki tercih gelmekte

ya bitirecekler, yada atilacaklar. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Edited by: gerçekefsane
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X