Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ÖSS 2007 | Sonuçlar ve Tercihler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kisaca poku yedik asil hedef ankara siyasaldi ama ben sadece kizlari için ege üniversitesini istiyorum...[img]smileys/smiley4.gif[/img]
    <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• yok yok sen ankara geliosun benim yanima[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak CaMoKa tarafından gönderildi
        kisaca poku yedik asil hedef ankara siyasaldi ama ben sadece kizlari için ege üniversitesini istiyorum...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

ankara siyasal harikadir. gayet güzel kizlari da var. bir daha düsün bence [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• Eger kizsa amaç Edirne muhtesemdir. Ama baska birsey için seçilmez tabii[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Bir de eger varsa tip düsünenlere; tercihten önce 2 kere düsünün demiyorum 20 kere düsünün. Sonra çok küfür edersiniz kendinize...
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• Teknoloji mahrumu gökhan arkadasimda bu sene4. girisi olacak matemetik matematik tutturdu illa matematik ögretmeni olcam diye bakalum ne olur hayirlisi
            Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• elektronik muhendisligi cok zor arkadaslar sonra demedi demeyin.oyle yatarak gecmek yok yani..herkes gulup oynarken siz ders calismak zorunda kalabilirsiniz..[img]smileys/smiley18.gif[/img]
              Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

• bide bu bolumde kizlar numuneliktir tek tük olur yani..zaten olanda pek ise yaramaz..[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

• daha girmedik ktü degirecegim insallah dört gün sonra

Yorum

• mühendislik yazmayi düsünen arkadaslarin muhtemelen gaziantep üni. müh. fakültesindeki bölümler gözüne çarpacaktir.(ingilizce olmasi sebebiyle)söz konusu bölümlerin ortalama egitim süresi 7-8 yil olup 1.75-2 gibi ögrenci aleyhine birçok mevzuat var burada.bölümlerin mezun sayilari senede 10-15 civarinda seyretmekte.

diyecegim o ki kesinlikle yazmayin yazdirmayin biz yandik eller yanmasin [img]smileys/smiley18.gif[/img]

hepinize basarilar...
                    Her daim TRABZONSPOR!
                    Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                    "7"

Yorum

• sinava girecek tüm ögrencilere basarilar diliyorum...

Yorum

• kismetse bu sene 3.kez girecez sinava birazcik uzmanlastim. ben 2 sendir cok secici oldum sonuc halen ayni yerdeyiz 2 sene bosa gitti. bu sene allah ne verdiyse yazacam

ilk sefer giriyor olanlar da siddetle tavsiye ederim ne bulursaniz yazin sonra insan pisman oluyo [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        "İçinde ilerle, ama korkunun seni hareket ettirdiği şekilde ilerleme"

Yorum

• İlk olarak sheva tarafından gönderildi

İlk olarak CaMoKa tarafından gönderildi
                          kisaca poku yedik asil hedef ankara siyasaldi ama ben sadece kizlari için ege üniversitesini istiyorum...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

ankara siyasal harikadir. gayet güzel kizlari da var. bir daha düsün bence [img]smileys/smiley1.gif[/img]

gelebilsem uçarak mülkiyeye gelicem ama cok zor gözüküor...biraz uçmam gerekiyor siyasal için..hem o nedenle hemde kizlarinda dolayi ege daha yakin...
                          <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• sinava gireceklere basarilar.endüstri mühendisligi okunabilir.tip asla[img]smileys/smiley36.gif[/img]

birde öss sirasinda klakson çalmayin telefona mesaj geliyor [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• beyler akli olan kimya muhendisligini yazmasin sakin basinizi yakmayin biz yazdik bari siz yanmayin akilli olun gidin insaati secin makina secin ama kimya muhendisligi secmeyin

Yorum

• yeni bi sinav yine ben.abi bu sene açikögretim yazmayi düsünüyorum.
                                2008 de kesin üniversite kapilari bana ardina kadar açilmis olacak[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Çalışıyor...
                                X