kisaca poku yedik asil hedef ankara siyasaldi ama ben sadece kizlari için ege üniversitesini istiyorum...[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ÖSS 2007 | Sonuçlar ve Tercihler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sheva
İlk olarak CaMoKa tarafından gönderildikisaca poku yedik asil hedef ankara siyasaldi ama ben sadece kizlari için ege üniversitesini istiyorum...[img]smileys/smiley4.gif[/img]
ankara siyasal harikadir. gayet güzel kizlari da var. bir daha düsün bence [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Yorum
-
Eger kizsa amaç Edirne muhtesemdir. Ama baska birsey için seçilmez tabii[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Bir de eger varsa tip düsünenlere; tercihten önce 2 kere düsünün demiyorum 20 kere düsünün. Sonra çok küfür edersiniz kendinize...Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
elektronik muhendisligi cok zor arkadaslar sonra demedi demeyin.oyle yatarak gecmek yok yani..herkes gulup oynarken siz ders calismak zorunda kalabilirsiniz..[img]smileys/smiley18.gif[/img]Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.
Yorum
-
mühendislik yazmayi düsünen arkadaslarin muhtemelen gaziantep üni. müh. fakültesindeki bölümler gözüne çarpacaktir.(ingilizce olmasi sebebiyle)söz konusu bölümlerin ortalama egitim süresi 7-8 yil olup 1.75-2 gibi ögrenci aleyhine birçok mevzuat var burada.bölümlerin mezun sayilari senede 10-15 civarinda seyretmekte.
diyecegim o ki kesinlikle yazmayin yazdirmayin biz yandik eller yanmasin [img]smileys/smiley18.gif[/img]
hepinize basarilar...Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
Yorum
-
kismetse bu sene 3.kez girecez sinava birazcik uzmanlastim. ben 2 sendir cok secici oldum sonuc halen ayni yerdeyiz 2 sene bosa gitti. bu sene allah ne verdiyse yazacam
ilk sefer giriyor olanlar da siddetle tavsiye ederim ne bulursaniz yazin sonra insan pisman oluyo [img]smileys/smiley36.gif[/img]"İçinde ilerle, ama korkunun seni hareket ettirdiği şekilde ilerleme"
Yorum
-
İlk olarak sheva tarafından gönderildi
İlk olarak CaMoKa tarafından gönderildikisaca poku yedik asil hedef ankara siyasaldi ama ben sadece kizlari için ege üniversitesini istiyorum...[img]smileys/smiley4.gif[/img]
ankara siyasal harikadir. gayet güzel kizlari da var. bir daha düsün bence [img]smileys/smiley1.gif[/img]
gelebilsem uçarak mülkiyeye gelicem ama cok zor gözüküor...biraz uçmam gerekiyor siyasal için..hem o nedenle hemde kizlarinda dolayi ege daha yakin...<font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>
Yorum
-
sinava gireceklere basarilar.endüstri mühendisligi okunabilir.tip asla[img]smileys/smiley36.gif[/img]
birde öss sirasinda klakson çalmayin telefona mesaj geliyor [img]smileys/smiley36.gif[/img]"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
Yorum