Hepinize hayirli olsun.Sana da hayirli olsun Oguzhan umarim istedigin yerdir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ÖSS 2007 | Sonuçlar ve Tercihler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak köprübasiliQzi tarafından gönderildiarkadaslar bende uludag uluslararasi iliskileri kazandim umarim herkes gönlündeki yeri kazanmistirHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak #10 Muhtelif tarafından gönderildiBu sabah dersaneye gittim ve ÖSS çalismasi baslamis oldu.Bu sene girecek olanlar kimler?Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildiİlk olarak köprübasiliQzi tarafından gönderildiarkadaslar bende uludag uluslararasi iliskileri kazandim umarim herkes gönlündeki yeri kazanmistirefsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
Biliyor musunuz, "Üniversite kazandi" denilen 400 bin gençten, gerçekten "kazananlar"in, istedigi bir yere girip yarinin sinirli "is arzi"ndan iyi bir pay alacaklarin sayisi 30-40 bini geçemeyecek.
"Mini mini birler" diye ilkögretime yolladiginiz 10 küsur milyon çocuktan sadece 30-40 binini "en mutlu" kilmak üzere, dograya biçe genç bedenleri ve zihinleri tüketen bir sisteminiz var.
Bu, yeryüzünün en büyük "katliam" larindan biri...
En büyük israflarindan, en vahim erozyonlarindan ve en büyük vurdumduymazliklarindan biri. "Dersane sistemi" ni mutlu kilan, ama bir ülkenin tüm egitim, ögretim, umut ve mutluluk sistemini çürütmüs bir hikaye bu.fficeffice" />
Yine de yolunuz açik olsun çocuklar.
Ailenizin bekledikleri...
Vatanin sizden bekledikleri filan bir yana.
Tüm masallar, tüm hikayeler ve tüm balonlar da bir yana.
Bugün, bir vesileyle, ne pahasina olursa olsun kendinize saygi duymayi, ne pahasina olursa olsun onurlu bir insan olarak bu hayata tutunmayi ve her seye ragmen mutlu olmayi çok çok isteyebilirsiniz.Sadece Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak 61viya tarafından gönderildi
Tebrik ederim kazanan arkadaslarimi,hayirli uguru olsun.
Naçizane tavsiyem,okulu kazandik,nasil olsa biter psikolojisiyle yaklasmayin olaya...
Tekrar tebrikler....
dogru söylüyorsunuz, öss'yi kazanmak zor genel bir görüs kazandiktan sonra önlerinde iki tercih gelmekte
ya bitirecekler, yada atilacaklar. [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
Yorum