Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son zamanlarda tavlada çok başarısızdım tavla öğrettiğim adamlara bile alay konusu oluyorum.

Samet de fena tokatladı dün akşam. Kendisini tebrik ederim.

Mesut'un hesabına az önce yatırdım.
    İlk turun hayal kırıklıklarından biri oldun reyis benim için ya
    Twitter Adresim

Yorum

• Arkadaşlar yer sıkıntısı çeken arkadaşlar için facesi olanlara kesinlikle http://apps.facebook.com/tavlaci/?ref=ts burada oynamalarını öneriyorum .

Tavla büyüklüğü , zar gelişleri olarak çok iyi bir mekan .

Tek sorunumuz var , hep masayı kuran başlıyor . Bu sorunu da , 1 oyunluk açıp eğer oyunu masayı kurmayan kazanırsa çıkıp onun masa açmasıyla çözebilirsiniz .

Sonuçta 5'e kadar saymanız var unutmazsınız kaç kaç olduğunu olmadı her oyundan sonra buraya yazarsınız . Ben rakibimle burda oynayacağım . Size de öneriyorum .
      Twitter Adresim

Yorum

• Hesaba Para Yatıranlar
        Unique
        Uğur Sağlam
        Fincher
        Ahamitokutan
        Uğur Kalaylıoğlu
        2 adet isimsiz kahraman atm yolu ile

Yorum

• ustalar internetten yatırabiliormuyuz bi cvp versniz
          EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
          KAZIM KOYUNCU
          MEHMET DALMAN

Yorum

• İlk olarak Dursun Vural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ustalar internetten yatırabiliormuyuz bi cvp versniz
            Dursun kardeşim Atm'den yatabiliyor,sanırım bir yanlışlık var.Çünkü yatıranlar da var Atm'den..

İnternetten başka bir bankada hesabın var ise Eft yaparak yollayabilirsin...

Özür dileyerekten,tam hatırlayamıyorum akşam Atm'de deneme yapacağım.Belki kendi hesabıma yatırma değilde para yatırma diye bir seçenek olabilir.
            En son Bıyıklıoğlu tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 15:10.

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dursun kardeşim Atm'den yatabiliyor,sanırım bir yanlışlık var.Çünkü yatıranlar da var Atm'den..

İnternetten başka bir bankada hesabın var ise Eft yaparak yollayabilirsin...

Özür dileyerekten,tam hatırlayamıyorum akşam Atm'de deneme yapacağım.Belki kendi hesabıma yatırma değilde para yatırma diye bir seçenek olabilir.
              Mesut sen dene de bu akşam haber et. Yarın yatırırım bende.

Yorum

• tmm kardeşim sağol ilgin için ben ikisinide tekrardan deneyeceğim birazdan internetten den tekrar denerim olmaz ise bankamatikten bi şekilde yollarım.
                KAZIM KOYUNCU
                MEHMET DALMAN

Yorum

tmm kardeşim sağol ilgin için ben ikisinide tekrardan deneyeceğim birazdan internetten den tekrar denerim olmaz ise bankamatikten bi şekilde yollarım.
                  Ya Dursun bırak bu ayakları 5 lira için yaptıklarına bak yaa
                  Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya Dursun bırak bu ayakları 5 lira için yaptıklarına bak yaa
                    ahmet yenilince parayı yatırmaya gönlüm el vermiyo ben sana dedim ama yenilen yatırmaz die paraları peşin alsaydın
                    KAZIM KOYUNCU
                    MEHMET DALMAN

Yorum

ahmet yenilince parayı yatırmaya gönlüm el vermiyo ben sana dedim ama yenilen yatırmaz die paraları peşin alsaydın
                      Abaa çok kötü lan yeniliyorsun bir de 5 lira yatırıyorsun sonra senin yatırdığın parayla adam gidip forma falan alıyor uuuuuu
                      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abaa çok kötü lan yeniliyorsun bir de 5 lira yatırıyorsun sonra senin yatırdığın parayla adam gidip forma falan alıyor uuuuuu
                        ahmetcim gaz verme gardaşım zaten gaymun mu ne bu kadar dandik bi oyun sitesi görmedim itiraz edecem çamur yaptı denilmek istemiorum neyse
                        KAZIM KOYUNCU
                        MEHMET DALMAN

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hesaba Para Yatıranlar
                          Unique
                          Uğur Sağlam
                          Fincher
                          Ahamitokutan
                          Uğur Kalaylıoğlu
                          2 adet isimsiz kahraman atm yolu ile
                          heh işte uğur sağlam benim açıklama kısmının sonunada mesopliya yazmıştım ama çıkmadımı acaba
                          Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• 12:54'te yatırmışım bugün, yatıyor yani.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak mesopliya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              heh işte uğur sağlam benim açıklama kısmının sonunada mesopliya yazmıştım ama çıkmadımı acaba
                              Abi çıkmadığı için sabahtan beri mutabık olamıyoruz seninle.Sabah Uğur yatırmış diyorum.Ama senin olduğunu bilmiyorum

Ahmet şu parayı göndersen diyorum artık

Yorum

• ohohoho ahmet hem bi üst tura çıktı hem organizatör ahmet yatırmadan o parayı hayatta yatırmam
                                KAZIM KOYUNCU
                                MEHMET DALMAN

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X