Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mesopliya vs unique --------> 5-4 , 5-4 (2-0)
    foxx61 vs hamdi_61
    ahamitokutan vs Badaloğlu
    bsimsek1984 vs UğuR -----------> 5-3 , 5-0 (2-0)
    Külünkoğlu vs crépuscule
    Samet İslamoğlu vs Adem Erdoğan --------> 5-1 , 5-2 (2-0)
    Mustafa vs fincher -----> 3-5 , 0-5 (0-2)
    Dursun Vural vs Hüseyin ----------> 0-5 , 4-5 (0-2)
    Bıyıklıoğlu vs hAtes
    Sansar61 vs Anıl Caner
    SEDAT vs Berat Akçay
    Gökçebey vs maniack61
    freze vs Mehmet Ç
    Tamu vs mAz
    Ahmet Başkaya vs cagdasdeniz4242 1-5 , 5-1 , 5-1 (2-1 )
    Hüseyin İlkin vs Serdar Dilekoğlu

Üst tura çıkanlar

Mesopliya ,bsimsek1984 , Samet İslamoğlu , Hüseyin , Ahmet Başkaya
    Twitter Adresim

Yorum

• - Bunlar üyelik felan filan derken deli edecek beni , Gamyunda rumuz onaylanması uzun sürermiş mynet var aslında basit hem...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Bunlar üyelik felan filan derken deli edecek beni , Gamyunda rumuz onaylanması uzun sürermiş mynet var aslında basit hem...
        Abi play65'e üye ol daha 3 gün var aceleye gerek yok . Gamyunda oynayacaksan ben sana üyelik vereyim ama oynadığına pişman olursun . Çok fazla çift geliyor .
        Twitter Adresim

Yorum

• - Bence sadece Mynet olsun herkesin pratik girebileceği bir yer , olmazmı...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Bence sadece Mynet olsun herkesin pratik girebileceği bir yer , olmazmı...
            Abi karşındaki üye ile anlaşıp istediğin yerde oynayabilirsin.
            Twitter Adresim

Yorum

• Bu böle olmaz,zarı tutmadan tavla mı oynanırmış...
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu böle olmaz,zarı tutmadan tavla mı oynanırmış...
                Lan bir şeyi de eleştirme be

96'da netten tavla mı vardı ?
                Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ayrıca eğer dediğiniz gibiyse play65 te şans faktörünü aza ingirdemiş oluruz.Elbette şans oyunu tavla bunu inkar etmiyorum lakin sürekli çift gelmesi de olacak şey değil hani.İndirmesi 5 dk,üyelik alımı 1 dk sürer en fazla.Katlama olayı var,onda da taraflar anlaşır yapılmaması hususunda bir sorun olmaz.
                  gamyun bu alt yapıda oynanabilecek en iyi platformdur arkadaşlar,

çifte geliyorsa tek kişiye değil iki kişiyede gelir, şans eşit olarak dağıtılır.
                  Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Kapiyi bacayi kirdim ççç Mehmetcildirdi61

Aksam deneme yaparim, sonra mac'a hazirlanirim

Yorum

• ücreti şu an itibariyle yatırmış bulunmaktayım arkadaşlar
                      Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Parayı henüz yatıramadım ama kaçtığımdan değil yanlış anlaşılmasın bu aralar çok yoğunum pazartesi anca yatırabilirim
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Unique,Uğur ve Fincher adlı üyelerin yatırmış oldukları ücretler hesaba geçti.Teşekkürler...

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Unique,Uğur ve Fincher adlı üyelerin yatırmış oldukları ücretler hesaba geçti.Teşekkürler...
                            benimkide geçti görebiliyorum

Yorum

• Hüseyin İlkin biz ne zaman oynayalım
                              Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• parayı gönderdim.bir de sevgili rakibim badaloğlu mesajımı görüyorsan bu akşam maçımızı yapalım uygunsan
                                from BOGAZIÇI

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X