Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dursun Vural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ahmetcim gaz verme gardaşım zaten gaymun mu ne bu kadar dandik bi oyun sitesi görmedim itiraz edecem çamur yaptı denilmek istemiorum neyse
    Harbiden dün ben de sinir oldum oyunu izledin ya

İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi çıkmadığı için sabahtan beri mutabık olamıyoruz seninle.Sabah Uğur yatırmış diyorum.Ama senin olduğunu bilmiyorum

Ahmet şu parayı göndersen diyorum artık
    5 Lira az cebe at ne var ?
    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi çıkmadığı için sabahtan beri mutabık olamıyoruz seninle.Sabah Uğur yatırmış diyorum.Ama senin olduğunu bilmiyorum

Ahmet şu parayı göndersen diyorum artık
      Neyse olay netleşti .

Herkesin 5 verdiği yerde Ahmet'in organizatör olarak 20 vermesi lazım
      Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        5 Lira az cebe at ne var ?
        İnan kurtarmıyor,4 liraya ben alıyorum bu malı

Bu turnuva bir an önce bitsede büyük ödüllü okey turnuvasına geçsek.Kulüp üyeliği

Yorum

Bu turnuva bir an önce bitsede büyük ödüllü okey turnuvasına geçsek.Kulüp üyeliği
          Birde Okey mi ögrenecegiz simdi

Yorum

• İlk olarak mesopliya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Neyse olay netleşti .

Herkesin 5 verdiği yerde Ahmet'in organizatör olarak 20 vermesi lazım
            Hem organize ediyorum hem 20 yok yaaa

İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ahahaah

Hadi bakalım şu bitsin hele
            Twitter Adresim

Yorum

• Kurarlar çekilde geç kaldık anlaşılan

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
              Lazanat' lı

Yorum

101 turnuvası yapalım
                Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Ücreti yatırdım, saat 13:38:24
                  Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim için sorun yok,ayrıca oynamak isterim;oynamadan üst tura çıkmak istemem .yetkili arkadaşlar yapar bişeyler ne olacak
                    Demek o kadar iddialısın bir üst tura beni yenmeden çıkmayacaksın O zaman maçımızı Pazartesi akşam iş çıkışı yaparız... 18:45'de hazır ol...

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abicim bu mesajını elbet rakibin de görür bizim için hiç bir sıkıntı yok maçı bir gün kaydırırız . Kuraları çekeriz , diğer maç için süreniz biraz daha kısıtlı olur .

Tabiki oynayacağınız rakip için de sorun yoksa ki olacağını sanmıyorum . Hayırlı olsun bu arada allah daim etsin .
                    Teşekkürler Ahmet...
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak mesopliya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      101 turnuvası yapalım
                      Batak , 101 , okey Hepsinin sırası var
                      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Demek o kadar iddialısın bir üst tura beni yenmeden çıkmayacaksın O zaman maçımızı Pazartesi akşam iş çıkışı yaparız... 18:45'de hazır ol...
                        Yok abi estafurullah iddialı olduğumdan değil ,zaten internetten neyin iddiası tamamen bilgisayarın insafına kalmışız.Hani sen de istanbuldasın madem yüzyüze yapaydık maçı diycem de o da zor.

Yalnız 18.45te zor hazır olurum.18:00 da mesai bitiyor,gebzeden eve gelmem en erken 19:15 i buluyor.Şuna temiz 20:00 diyelim istersen
                        from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Son zamanlarda tavlada çok başarısızdım tavla öğrettiğim adamlara bile alay konusu oluyorum.

Samet de fena tokatladı dün akşam. Kendisini tebrik ederim.

Mesut'un hesabına az önce yatırdım.
                          Estaufurullah hocam o nasıl söz Güzel maçtı ben teşekkür ederim.

Bu arada bende EFT yapıcaktım şimdi parayı ama bu durumda pzt. hesaba geçicek sanırım o yüzden bu akşam bankamatikten yatırıcam direk.

Yorum

• Hazirlik maci isteyen??

Yorum

• Mesut yatırdım bende saat 18:20:44 şube Beyazıt makbuz cebimde ona göre :P
                              Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hazirlik maci isteyen??
                                Kimse oynamak istemiyor mu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X