belki yenildim ama onurumla yenildim yani daha üst turları hak ediordum ama gaymun mudur maymunmudur kesinlikle orda oynamayn passo çift gelior ayrıca ilk eli rakibim hüseyin kazandı die her ele önce o başladı ben bunu bilmiodum mesela son oyunda 4-3 ben öndeydm bi taşla mars oldum önce ben başlamış olsam mars olmayacaktım son oyunu kazanacaktım belki 4-1 önede geçmiştim zaten bunlar karalama kampanyası değil hüseyin şampion olacan daner gibi yaptım
EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Evet sonuçta turnuva düzenleyen biri olarak , hakkımdaki şaibeleri yok etmek için rakibe el verip sonra yenmeliydim . Fenerbahçe'den hiç mi görmediniz ?
Buca , Es es ... Bu işler böyle gençler . İlk seti 5-1 kaybettim , ama en ufak bir korku heyecan yoktu Tabi tabi
Kalan 2 seti mükemmel ötesi oyunumla 5-1 ve 5-1 alarak rakibimi 2-1 lik skorla eledim ..
~~~~
İşin şakasını geçip ciddiyetine gelince , cidden hayatımda oynadığım en salak tavla maçıydı . Kimin iyi oynadığı belli değildi , her oyun 6-7 defa düşeş , 3-4 defa 5-5 falan geliyor böyle saçmalık olmaz .
Çağdaş yenildi ise zarların çok büyük etkisi var adam mükemmel oynuyor , rakibi sıkıştıracak her şeyi yapıyor. 2 tane art-arda 6-6 atıyorum haydaaa
Bu da sadece 1-2 oyunda değil oyunların genelinde böyle oldu . Benle oynayacaklara söyleyim , ben gamyunda oynamam gayri Çağdaş'a da söyledim ama facesi yokmuş .
Play 65 te oynayalım,hem grafik,ses vs. 10 a katlar gamyunu.Gamyun en başarılı oyun sitesi seçilmiş olabilir ama bu tavlalarının iyi olduğu anlamına gelmiyor.Özellikle 101 ve İhaleli Batakta çok tercih edilen bir site.
Mesopliya vs unique --------> 5-4 , 5-4 (2-0)
foxx61 vs hamdi_61
ahamitokutan vs Badaloğlu bsimsek1984 vs UğuR -----------> 5-3 , 5-0 (2-0)
Külünkoğlu vs crépuscule Samet İslamoğlu vs Adem Erdoğan --------> 5-1 , 5-2 (2-0)
Mustafa vs fincher -----> 3-5 , 0-5 (0-2)
Dursun Vural vs Hüseyin ----------> 0-5 , 4-5 (0-2)
Bıyıklıoğlu vs hAtes
Sansar61 vs Anıl Caner
SEDAT vs Berat Akçay
Gökçebey vs maniack61
freze vs Mehmet Ç
Tamu vs mAz
Ahmet Başkaya vs cagdasdeniz4242
Hüseyin İlkin vs Serdar Dilekoğlu
En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 02:14.
Ayrıca eğer dediğiniz gibiyse play65 te şans faktörünü aza ingirdemiş oluruz.Elbette şans oyunu tavla bunu inkar etmiyorum lakin sürekli çift gelmesi de olacak şey değil hani.İndirmesi 5 dk,üyelik alımı 1 dk sürer en fazla.Katlama olayı var,onda da taraflar anlaşır yapılmaması hususunda bir sorun olmaz.
Ayrıca eğer dediğiniz gibiyse play65 te şans faktörünü aza ingirdemiş oluruz.Elbette şans oyunu tavla bunu inkar etmiyorum lakin sürekli çift gelmesi de olacak şey değil hani.İndirmesi 5 dk,üyelik alımı 1 dk sürer en fazla.Katlama olayı var,onda da taraflar anlaşır yapılmaması hususunda bir sorun olmaz.
Play65 olabilir cidden epey gelişmiş bir site daha 3 Temmuza var . Gamyunda devam etmek istemeyen arkadaşlar play65'e alıştırsın kendini .
Yorum