Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5-1 . 1-5

Son set
    Twitter Adresim

Yorum

• Dursun Vural kullanıcı isimli arkadaşımızı 5-0 ve 5-4 lük iki setin ardından 2-0 yenmiş bulunuyorum (:

Rakibimi bekliyorum artık (:
      Gurbetçi Gençler.

Yorum

• belki yenildim ama onurumla yenildim yani daha üst turları hak ediordum ama gaymun mudur maymunmudur kesinlikle orda oynamayn passo çift gelior ayrıca ilk eli rakibim hüseyin kazandı die her ele önce o başladı ben bunu bilmiodum mesela son oyunda 4-3 ben öndeydm bi taşla mars oldum önce ben başlamış olsam mars olmayacaktım son oyunu kazanacaktım belki 4-1 önede geçmiştim zaten bunlar karalama kampanyası değil hüseyin şampion olacan daner gibi yaptım
        EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
        KAZIM KOYUNCU
        MEHMET DALMAN

Yorum

• - OlumcullCobra olarak rakibimi bekliyorum
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @Abi ilk sayfadaki Ahmet'in yazısına ekledik...

@Ahmet Başkaya Yazıklar olsun sana.Ben şaka yapmıştım,sen daha ilk turdan by by gibisin Başkaya:1 Çağdaş:3
            İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O kadar iddialı konuştun boşmuş hepsi demek
            Krallar tökezleyince SOYTARILAR gülermiş

Sizi soytarılar sizi

Evet sonuçta turnuva düzenleyen biri olarak , hakkımdaki şaibeleri yok etmek için rakibe el verip sonra yenmeliydim . Fenerbahçe'den hiç mi görmediniz ?

Buca , Es es ... Bu işler böyle gençler . İlk seti 5-1 kaybettim , ama en ufak bir korku heyecan yoktu Tabi tabi

Kalan 2 seti mükemmel ötesi oyunumla 5-1 ve 5-1 alarak rakibimi 2-1 lik skorla eledim ..

~~~~

İşin şakasını geçip ciddiyetine gelince , cidden hayatımda oynadığım en salak tavla maçıydı . Kimin iyi oynadığı belli değildi , her oyun 6-7 defa düşeş , 3-4 defa 5-5 falan geliyor böyle saçmalık olmaz .

Çağdaş yenildi ise zarların çok büyük etkisi var adam mükemmel oynuyor , rakibi sıkıştıracak her şeyi yapıyor. 2 tane art-arda 6-6 atıyorum haydaaa

Bu da sadece 1-2 oyunda değil oyunların genelinde böyle oldu . Benle oynayacaklara söyleyim , ben gamyunda oynamam gayri Çağdaş'a da söyledim ama facesi yokmuş .

Oyun için teşekkür edip rakibimi bekliyorum

Sayın Bıyıklıoğlu , Large olsun
            Twitter Adresim

Yorum

• Gaza getirmek için yaptım, işe de yaramış.Neden mi yaptım bunu?Çünkü formayı bana yollayacaksın kazanırsan hani iddiaya girmiştik ya
              -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gaza getirmek için yaptım, işe de yaramış.Neden mi yaptım bunu?Çünkü formayı bana yollayacaksın kazanırsan hani iddiaya girmiştik ya
                Sen ne çıkarcı , pislik bir şey oldun yahu koltuk değiştirdi seni
                Twitter Adresim

Yorum

• Play 65 te oynayalım,hem grafik,ses vs. 10 a katlar gamyunu.Gamyun en başarılı oyun sitesi seçilmiş olabilir ama bu tavlalarının iyi olduğu anlamına gelmiyor.Özellikle 101 ve İhaleli Batakta çok tercih edilen bir site.

Yorum

• Benim ki xsmall olacak (: hani turnuva biter gidersiniz almaya fln direk bulunmayabilir xsmall şimdiden söyleyin de getirsinler (:

ücreti de yarın atıcam akşama (:
                    Gurbetçi Gençler.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen ne çıkarcı , pislik bir şey oldun yahu koltuk değiştirdi seni
                      Böyle yaparak formayı unutacağımı mı sanıyorsun?
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• Mesopliya vs unique --------> 5-4 , 5-4 (2-0)
                        foxx61 vs hamdi_61
                        ahamitokutan vs Badaloğlu
                        bsimsek1984 vs UğuR -----------> 5-3 , 5-0 (2-0)
                        Külünkoğlu vs crépuscule
                        Samet İslamoğlu vs Adem Erdoğan --------> 5-1 , 5-2 (2-0)
                        Mustafa vs fincher -----> 3-5 , 0-5 (0-2)
                        Dursun Vural vs Hüseyin ----------> 0-5 , 4-5 (0-2)
                        Bıyıklıoğlu vs hAtes
                        Sansar61 vs Anıl Caner
                        SEDAT vs Berat Akçay
                        Gökçebey vs maniack61
                        freze vs Mehmet Ç
                        Tamu vs mAz
                        Ahmet Başkaya vs cagdasdeniz4242
                        Hüseyin İlkin vs Serdar Dilekoğlu
                        En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 02:14.
                        Twitter Adresim

Yorum

• Ayrıca eğer dediğiniz gibiyse play65 te şans faktörünü aza ingirdemiş oluruz.Elbette şans oyunu tavla bunu inkar etmiyorum lakin sürekli çift gelmesi de olacak şey değil hani.İndirmesi 5 dk,üyelik alımı 1 dk sürer en fazla.Katlama olayı var,onda da taraflar anlaşır yapılmaması hususunda bir sorun olmaz.

Yorum

• Arkadaslar maclari seyirci olarak seyrediliyor mu??

Yorum

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ayrıca eğer dediğiniz gibiyse play65 te şans faktörünü aza ingirdemiş oluruz.Elbette şans oyunu tavla bunu inkar etmiyorum lakin sürekli çift gelmesi de olacak şey değil hani.İndirmesi 5 dk,üyelik alımı 1 dk sürer en fazla.Katlama olayı var,onda da taraflar anlaşır yapılmaması hususunda bir sorun olmaz.
                              Play65 olabilir cidden epey gelişmiş bir site daha 3 Temmuza var . Gamyunda devam etmek istemeyen arkadaşlar play65'e alıştırsın kendini .
                              İlk olarak Berlin-Ts-61-29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaslar maclari seyirci olarak seyrediliyor mu??
                              Gamyunda evet , play65'i bilmiyorum . Orda da var sanırım .
                              Twitter Adresim

Yorum

• Gamyunda evet , play65'i bilmiyorum . Orda da var sanırım .[/QUOTE]

Sagol

Ama olmiyor galiba
                                En son Cihan-Ucar tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 02:21.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X