İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!
Daraltma
X
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahmet başkaya dostum maçımızı 00.00 da yapalım...
benim nickim crocodile42
- Alıntı
Yorum
-
ahmet kardeşim:
tavla salonu 24 teyim...nickim crocodile42...oyun kurallarını açıklıyorum tabi kabul edersen
1-bağlantı koparsa oyun kaldığı yerden devam eder.
2-ilk oyuna başlayan ikinci oyuna başlayamaz"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahmet kardeşim:
tavla salonu 24 teyim...nickim crocodile42...oyun kurallarını açıklıyorum tabi kabul edersen
1-bağlantı koparsa oyun kaldığı yerden devam eder.
2-ilk oyuna başlayan ikinci oyuna başlayamaz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak hAtes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehazırlık maçı 1 beşlik olarak yapabilirimhemen şimdi, ücreti not aldım yarın yatıracağım inş
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGel gerçeğini yapalım çıksın aradanKarar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak hAtes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegamyun da hiç oynamadım o yüzden demiştim, farklı bir özelliği yoksa yapabilirizKarar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcil susam acil be...
Kiracagim simdi kapiyi...from BOGAZIÇI
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum