Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelecek ay eğer birbirimize tekrardan kitap yollayacaksak bu sefer herkes erzurum da ki okula göndersin güzel bir yardım olur.
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gelecek ay eğer birbirimize tekrardan kitap yollayacaksak bu sefer herkes erzurum da ki okula göndersin güzel bir yardım olur.
      Yalnız ilkokul ve ortaokul seviyesndeki çocuklar okuyamaz bizim burada gönderdiğimiz kitapları, sorun burada...

Lise olsaydı daha kolaydı...

Ben, bir kaç arkadaşa haber ilettim, haber bekliyorum...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız ilkokul ve ortaokul seviyesndeki çocuklar okuyamaz bizim burada gönderdiğimiz kitapları, sorun burada...

Lise olsaydı daha kolaydı...

Ben, bir kaç arkadaşa haber ilettim, haber bekliyorum...
        Katılmak isteyen, bu seviyedeki çocuklar için kitap alıp yollayacak abi başka çaresi yok
        TRABZONSPOR

Yorum

Gelecek ay eğer birbirimize tekrardan kitap yollayacaksak bu sefer herkes erzurum da ki okula göndersin güzel bir yardım olur.
          İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Katılmak isteyen, bu seviyedeki çocuklar için kitap alıp yollayacak abi başka çaresi yok
          Güzel öneri fakat yetersiz olacaktır. Benim aklımda şöyle bir şey var, kütüphanede kullanılacağından kitabın kullanılmışlık seviyesi çok önemli olmadığından 2. el kitap alıp daha fazla sayıda kitap göndermek ? Burada benim sıkıntım 5.6.7.8. sınıftaki çocuklar hangi kitapları okur, ben tam tahmin edemeyebilirim, bu konuda da [MENTION=47610]Adem Akyüz'[/MENTION] bize yardımcı olabilir.

Nadirkitap'ı ben sık sık kullanırım 2. el kitap için, oradan mesela bakıp liste yapsa bize
          En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 07.12.2018, 10:54.
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İyi fikir.

İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dostum,

Şu kitap "tükendi" görünüyor.

P & Gnin 165 Yıllık Serüveni. Procter & Gamble dünyanın en büyük ve en nüfuzlu şirketlerinden biridir. Milyar dolarlık pek çok 

Acaba sağda solda kalmış mıdır bir adet? Yardımcı olabilir misiniz?

*

Bu da güzel...

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aklıma bir fikir geldi.....

Bayraktaroğlu arkadaşımıza para gönderelim......

O İş Bankasından bir set yapıp bizim adımıza bahsi geçen okula göndersin....

Hemde ayrı ayrı gönderince hepimizin kargo parasıda zayi olmamış olur.....

Bizde bol miktarda kitap var ama oradaki kardeşlerimize yaramaz maalesef......
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 07.12.2018, 11:18.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Aklıma bir fikir geldi.....

Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] 'ın söylediği de olabilir.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Güzel öneri fakat yetersiz olacaktır. Benim aklımda şöyle bir şey var, kütüphanede kullanılacağından kitabın kullanılmışlık seviyesi çok önemli olmadığından 2. el kitap alıp daha fazla sayıda kitap göndermek ? Burada benim sıkıntım 5.6.7.8. sınıftaki çocuklar hangi kitapları okur, ben tam tahmin edemeyebilirim, bu konuda da @Adem Akyüz' bize yardımcı olabilir.

Nadirkitap'ı ben sık sık kullanırım 2. el kitap için, oradan mesela bakıp liste yapsa bize
                  Nadir kitap çok pahalı hoca, oradan ekmek çıkmaz bize...
                  Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aklıma bir fikir geldi.....

Eğer kabul ederseniz zevkle yaparım. Okula göndereceğimiz kitap sayısı artar. Gerekli kişilerle konuşurum indirim hakkında bilgide verebilirim size okul olduğu için iyi bir indirim yaparlar.
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Süper olur...
                      Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yapı itibariyle biraz teferruatlı düşünüyorum ondandır sanırım....

Okunmuş ve hediye edilmek istenen bir kitap beğenilen ve paylaşılmak istenen bir kitaptır aslında.....Mesela beğenmediğim bir kitabı asla ve asla birine hediye etmem şahsen....

Önemli olan düşünmek ve paylaşmak istemek.....

İşyerinde bir sürü arkadaşım internette yaptığım paylaşımları gördü ve bende kitap istedi ve istiyor. Bende veriyorum. Çünkü okudum , sevdim arkadaşımında seveceğini biliyorum....

Neyse okunmuş ya da okunmamış ne olursa olsun güzel bir uygulama yapıyoruz.

Kitap dostlarına selamlar.....
                        Ben okuduğum kitapların aynısını satın alıp hediye etmeye çalışıyorum. Okuduğum eserler ile aramda bir nevi ünsiyet oluyor.
                        If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                        Milton Friedman

Yorum

Eğer kabul ederseniz zevkle yaparım. Okula göndereceğimiz kitap sayısı artar. Gerekli kişilerle konuşurum indirim hakkında bilgide verebilirim size okul olduğu için iyi bir indirim yaparlar.
                          Direkt böyle yapalım derim. Sen hatta bir görüş de bize geri dönsene Muhittin ?

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Direkt böyle yapalım derim. Sen hatta bir görüş de bize geri dönsene Muhittin ?
                            %40 indirim. Kargo için bir şey diyemiyorum kitapların toplamını görmek gerekiyor.
                            TRABZONSPOR

Yorum

%40 indirim. Kargo için bir şey diyemiyorum kitapların toplamını görmek gerekiyor.
                              Bence gayet güzel, diğer arkadaşlar da fikirlerini belirtsin. Senin hesabına gönderelim. Oradan da alışı yapıp kargolarız ?

Yorum

Kargo için Ptt Kargoyu tercih edelim dostlar.......

1 kg a kadar 3 tlye gönderiyorlar......

Şaka gibi resmen...

2 çeşit indirim yapılıyor bildiğim kadarı ile......
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim