Gelecek ay eğer birbirimize tekrardan kitap yollayacaksak bu sefer herkes erzurum da ki okula göndersin güzel bir yardım olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yalnız ilkokul ve ortaokul seviyesndeki çocuklar okuyamaz bizim burada gönderdiğimiz kitapları, sorun burada...İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecek ay eğer birbirimize tekrardan kitap yollayacaksak bu sefer herkes erzurum da ki okula göndersin güzel bir yardım olur.
Lise olsaydı daha kolaydı...
Ben, bir kaç arkadaşa haber ilettim, haber bekliyorum...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Katılmak isteyen, bu seviyedeki çocuklar için kitap alıp yollayacak abi başka çaresi yokİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız ilkokul ve ortaokul seviyesndeki çocuklar okuyamaz bizim burada gönderdiğimiz kitapları, sorun burada...
Lise olsaydı daha kolaydı...
Ben, bir kaç arkadaşa haber ilettim, haber bekliyorum...TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecek ay eğer birbirimize tekrardan kitap yollayacaksak bu sefer herkes erzurum da ki okula göndersin güzel bir yardım olur.Güzel öneri fakat yetersiz olacaktır. Benim aklımda şöyle bir şey var, kütüphanede kullanılacağından kitabın kullanılmışlık seviyesi çok önemli olmadığından 2. el kitap alıp daha fazla sayıda kitap göndermek ? Burada benim sıkıntım 5.6.7.8. sınıftaki çocuklar hangi kitapları okur, ben tam tahmin edemeyebilirim, bu konuda da [MENTION=47610]Adem Akyüz'[/MENTION] bize yardımcı olabilir.İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılmak isteyen, bu seviyedeki çocuklar için kitap alıp yollayacak abi başka çaresi yok
Nadirkitap'ı ben sık sık kullanırım 2. el kitap için, oradan mesela bakıp liste yapsa bize
En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 07.12.2018, 10:54.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İyi fikir.
Dostum,İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecek ay eğer birbirimize tekrardan kitap yollayacaksak bu sefer herkes erzurum da ki okula göndersin güzel bir yardım olur.
Şu kitap "tükendi" görünüyor.
P & Gnin 165 Yıllık Serüveni. Procter & Gamble dünyanın en büyük ve en nüfuzlu şirketlerinden biridir. Milyar dolarlık pek çok
Acaba sağda solda kalmış mıdır bir adet? Yardımcı olabilir misiniz?
*
Bu da güzel...
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklıma bir fikir geldi.....
Bayraktaroğlu arkadaşımıza para gönderelim......
O İş Bankasından bir set yapıp bizim adımıza bahsi geçen okula göndersin....
Hemde ayrı ayrı gönderince hepimizin kargo parasıda zayi olmamış olur.....
Bizde bol miktarda kitap var ama oradaki kardeşlerimize yaramaz maalesef......En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 07.12.2018, 11:18.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Aklıma bir fikir geldi.....
Bizde bol miktarda kitap var ama oradaki kardeşlerimize yaramaz maalesef......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Nadir kitap çok pahalı hoca, oradan ekmek çıkmaz bize...İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel öneri fakat yetersiz olacaktır. Benim aklımda şöyle bir şey var, kütüphanede kullanılacağından kitabın kullanılmışlık seviyesi çok önemli olmadığından 2. el kitap alıp daha fazla sayıda kitap göndermek ? Burada benim sıkıntım 5.6.7.8. sınıftaki çocuklar hangi kitapları okur, ben tam tahmin edemeyebilirim, bu konuda da @Adem Akyüz' bize yardımcı olabilir.
Nadirkitap'ı ben sık sık kullanırım 2. el kitap için, oradan mesela bakıp liste yapsa bize
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklıma bir fikir geldi.....
Bizde bol miktarda kitap var ama oradaki kardeşlerimize yaramaz maalesef......
Eğer kabul ederseniz zevkle yaparım. Okula göndereceğimiz kitap sayısı artar. Gerekli kişilerle konuşurum indirim hakkında bilgide verebilirim size okul olduğu için iyi bir indirim yaparlar.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Ben okuduğum kitapların aynısını satın alıp hediye etmeye çalışıyorum. Okuduğum eserler ile aramda bir nevi ünsiyet oluyor.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapı itibariyle biraz teferruatlı düşünüyorum ondandır sanırım....
Okunmuş ve hediye edilmek istenen bir kitap beğenilen ve paylaşılmak istenen bir kitaptır aslında.....Mesela beğenmediğim bir kitabı asla ve asla birine hediye etmem şahsen....
Önemli olan düşünmek ve paylaşmak istemek.....
İşyerinde bir sürü arkadaşım internette yaptığım paylaşımları gördü ve bende kitap istedi ve istiyor. Bende veriyorum. Çünkü okudum , sevdim arkadaşımında seveceğini biliyorum....
Neyse okunmuş ya da okunmamış ne olursa olsun güzel bir uygulama yapıyoruz.
Kitap dostlarına selamlar.....If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
Direkt böyle yapalım derim. Sen hatta bir görüş de bize geri dönsene Muhittin ?İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer kabul ederseniz zevkle yaparım. Okula göndereceğimiz kitap sayısı artar. Gerekli kişilerle konuşurum indirim hakkında bilgide verebilirim size okul olduğu için iyi bir indirim yaparlar.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
%40 indirim. Kargo için bir şey diyemiyorum kitapların toplamını görmek gerekiyor.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDirekt böyle yapalım derim. Sen hatta bir görüş de bize geri dönsene Muhittin ?TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Bence gayet güzel, diğer arkadaşlar da fikirlerini belirtsin. Senin hesabına gönderelim. Oradan da alışı yapıp kargolarız ?İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle%40 indirim. Kargo için bir şey diyemiyorum kitapların toplamını görmek gerekiyor.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Kargo için Ptt Kargoyu tercih edelim dostlar.......İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle%40 indirim. Kargo için bir şey diyemiyorum kitapların toplamını görmek gerekiyor.
1 kg a kadar 3 tlye gönderiyorlar......
Şaka gibi resmen...
2 çeşit indirim yapılıyor bildiğim kadarı ile......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum