Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet 2 gündür gördük gazetelerini.....

Dürüst değiller.....

Gazeteleri hiç bir yerde bulunmuyor.. Bulunan yerlerede 10 gazete vermişlerse 1 kitap veriyorlar oda hemen bitiyor....

Ya hiç vermeyin ya da verirseniz sözünüzde durun......

Daha ilk günden sınıfta kaldı bu gazete....

kimindir necidir bilmiyorum ama İnşallah erkenden batar gider....
    İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün saat 12 gibi 3-4 bayiye gittim. Hiçbirinde kitap kalmamıştı. Her gazeteye bir kitap vermeleri lazım normalde, yani bayiye verilen kitap ve gazete Sayısı eşit olmalı. Gel gör ki gazete olduğu halde kitap yoktu. Kitabı mı eksik vermişler, yoksa bayi sahibi mi el altından başkalarına kitap vermiş bilmiyorum

Bu sabah erkenden arkadaşa aldırdım gazete ve kitabı. Kalan 5 güne ya nasip diyelim
    İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzon'u bilmiyorum tabii ancak İstanbul'da dört gündür dört farklı ilçeden rahatlıkla buldum kitap hediyesini. Kağıt ve baskı kalitesi beklendiği gibi orjinal basımdan düşük.

Bu arada elinde, tanıdığında, civarında Hazım Kantarcı'nın "CEO Kantarcı" kitabı olan var mı? Acil lazım. Kitabın baskısı yok. Temiz okuyup aynı şekilde iade edeceğim.

Kitap şu: http://www.ceokantarci.com/

Bir de... Tanıdık dostlar yeni bir dergi çıkarıyor: Ayarsız. http://ayarsiz.net/

İlk sayısı dağıtıldı. 2023 Dergisi editörü M. Ragıp Vural, dergiyi okuma sebebi için tek başına yeter. Hakan Boz da Turancı Japonları konu etmiş yazısına. http://ayarsiz.net/2016/03/asya-pasi...anci-japonlar/
    Sezarın hakkı Sezara...

Güzel sitemli mesaj attım gazeteye....

Hemen dönüş yaptılar ve ilgileneceklerini söylediler.....

Sağolsunlar varolsunlar...
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Salı günü ve dün kitaplara yetişip aldım. Bugünse nereye sorsam kitap kalmadığını söyledi.
      Bakalım son 3 günde kaç kitap alabilirim?
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Alamut:Fedailerin Kalesi

Kitabını okuyorum.Hep haşhaşilerin Selçuklulara nasıl o dönemde rahatça suikast düzenlediği,düzeni nasıl kurduklarını merak ettim.Merakımı da gidereceğime benziyor,bakalım.
        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
        Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yusuf ATILGAN - Aylak Adam

Çok etkilendiğim bir eser. Severek okudum. Düşünmeden edinebilirsiniz arkadaşlar.
          Anayurt Oteli'ni ölmeden oku, kesinlikle oku
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alamut:Fedailerin Kalesi

Kitabını okuyorum.Hep haşhaşilerin Selçuklulara nasıl o dönemde rahatça suikast düzenlediği,düzeni nasıl kurduklarını merak ettim.Merakımı da gidereceğime benziyor,bakalım.
            Vladimir Bartol'un eserini okuyorsunuz sanırım.....
            Güzeldir , akıcıdır biraz objektif değildir o kadar....

Bu tarzı seviyorsanız Amin Maoluf'un Semerkant'ınıda öneririm....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vladimir Bartol'un eserini okuyorsunuz sanırım.....
              Güzeldir , akıcıdır biraz objektif değildir o kadar....

Bu tarzı seviyorsanız Amin Maoluf'un Semerkant'ınıda öneririm....
              İkisi arasında kararsız kaldım.Amin maalouf sevmeme rağmen farklı bir yazardan okumak istedim. Güzel gidiyor sadece kitabı çevirmenliğini yapan kişi bazı kelimelerde yanlış çevirileri yapmış.
              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
              Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Filmi de mevcut, okuduktan sonra olmak üzere filmi de önerilir diyelim
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün bitirdim.
                  Ona da hayran kaldım Emirhan.
                  Zebercet!
                  Hamiş

Yorum

• Ahmet Ümit'in tüm kitaplarını öneririm. polisiye roman severlere Komiser nevzat serisi özellikle tavsiye edilir. kitabın sonunu yazar bitse de gitsek modun da bitiriyor ama inanın kitabın içerisinde yaşıyorsunuz. anlatımı betimlemesi çok güzel ..

Bir İstanbul masalı ve kukla kitaplarını tavsiye ederim
                    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahmet Ümit'in tüm kitaplarını öneririm. polisiye roman severlere Komiser nevzat serisi özellikle tavsiye edilir. kitabın sonunu yazar bitse de gitsek modun da bitiriyor ama inanın kitabın içerisinde yaşıyorsunuz. anlatımı betimlemesi çok güzel ..

Bir İstanbul masalı ve kukla kitaplarını tavsiye ederim
                      Çoğu eserini severek okudum. (Patasana ve İstanbul Hatırası başta olmak üzere.)
                      Lakin askerde okuduğum "Şeytan Ayrıntıda Gizlidir" adlı eseri tam anlamıyla fiyasko.
                      Büyük hayal kırıklığına uğramıştım. Bu eserin ardına bir daha Ahmet Ümit kitabı almadım.
                      Hamiş

Yorum

Lakin askerde okuduğum "Şeytan Ayrıntıda Gizlidir" adlı eseri tam anlamıyla fiyasko.
                        Büyük hayal kırıklığına uğramıştım. Bu eserin ardına bir daha Ahmet Ümit kitabı almadım.
                        valla bende askerde başladım kitap okumaya ama o şeytan ayrıntıda gizlidir i hiç okumadım

Bak yazarın ismini unuttum ama eğer tarihi kitapları seviyorsan Medine fatihi Fahrettin paşa kitabını okumanı tavsiye ederim.
                        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla bende askerde başladım kitap okumaya ama o şeytan ayrıntıda gizlidir i hiç okumadım

Bak yazarın ismini unuttum ama eğer tarihi kitapları seviyorsan Medine fatihi Fahrettin paşa kitabını okumanı tavsiye ederim.
                          Tarihi kitaplar ilgimi çeker. Tavsiyen için teşekkür ederim.
                          Ben de sana İskender Pala'nın eserlerini öneriyorum.
                          Katre-i Matem başta olmak üzere.
                          Hamiş

Yorum

Tarihi kitaplar ilgimi çeker. Tavsiyen için teşekkür ederim.
                            Ben de sana İskender Pala'nın eserlerini öneriyorum.
                            Katre-i Matem başta olmak üzere.
                            o kitabı yaladım yuttum ben hacı

Yorum

Ahmet Ümit'in son 12-13 kitabını okudum. Kavim efsanedir.
                              Semerkand'ı okudum çok iyiydi yalnız ufaktan bir Türk düşmanlığı sezinledim. Vladimir Bartol'un kine ise haftaya başlayacağım.
                              Şu sıralar Ahmet Dağ'ın Kitab-ı Endülüsü'nü okumaktayım. Aşırı derece de imla hatası olmasına rağmen bir çırpıda okunabilecek bir kitap.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Ermeni terörü ve Soykırım Yalanı - Mehmet Bicik....

Konuyla ilgisi olanların okumak isteyeceği ve çok fazla olmasada yararlanabileceği bir eser olduğunu düşünüyorum....

Kitapta bugünkü terör olaylarının ipuçlarına da rastlayabilirsiniz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim