Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• wallahı en son trabzonspor tarıhını okudum 1 gunde bıttı 1,5 - 2 sene oldu herhalde okumuyorum kıtap ders kıtapları harıcınde
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• demokrasi, gerçek ve hayal- noam chomsky'nin kitabı eski bir kitap elime geçti okudum, 91 yılında yazılmış, yazar aslında iyi noktalara değinmiş gelecek hakkında da doğru tesbitlerde bulunmuş bugün doğru olduklarını görüyoruz yani, ama Türkiye hakkında bi iki yerde resmen sallamış, o kadar araştırma yapan bir insanın bu sözlerini art niyet olarak görüyorum, kitaba da on üzerinden 6 veriyorum benim gibi elinize bir yerden geçerse okuyun...
      bir lafa bakarım laf mı diye,
      bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• Aşk Köpekliktir - Ahmet Ümit ... son hikaye bayıyo biras.. konustugum herkes sayfaları atlaya atlaya okumus son kısmın.. aklınızda bulunsun eger okuycaksanız sayfaları atlasanızdada anlasılan bi kitap.. ama guzel

Yorum

• yılkı atı--abbas sayar((( çok olmasada sıkıcıydı azcıkk)))
          bz yakamıza tek bir yıldz taktık tüm emek alın teri ve şerefimizle o tek yıldızla hepsini dize getirdik şmdi efelenirler ama korkmasalar uuraşmazlar bzmle ;) o bol keseden dağıtılan yıldızları haklarıyla taksalardı nie korkarlardıki...

Yorum

• Arkadaslar cogunuz en az bi kitabını okumuşsunuzdur ama sunay akın ın bütün kitaplarını okumaya calışın..

ben okudum hergün gördüğüm alelade bi taşın bi hikayesi oldugunu

ve o taşın alelade olmadığını öğrendim...
            Sürmekte olan savaşlar geçmişin ölmediğini vurgular canım...

Yorum

• doris pilkington'ın "çit" isimli kitabını okudum, 140 sayfa ve kitaptan senaryolaştırılarak filmi de çevrildi, 3 aborjin kızın hizmetçilik yaptıkları evden kaçıp eve dönüş hikayesi, ben kitabı tutmadım, artık çeviriden mi, yoksa olayların son 40 sayfada gelişmesinden mi yoksa sonunda ne olacağını başından söylenmesinden midir bilmem, bir eksiklik vardı kitapta, bu tip hikayeler böyle ses getiriyorsa bizim tarihimizde bunların kat kat kötüleri var, hatta arkadaşlar arasında esprisi bile oldu sabah uyanırken çektiklerimi yazsam daha acıklı bir öykü olur diye, on üzerinden 3 veriyorum, zaten elime öylesine geçmese de okumazdım...

Yorum

• şu çılgın türkler
                ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• ey türk uyan, çanakkale mahşeri,efendi,reis,şu çılgın türkler,

Yorum

• En Son Amİn Maulof Un Yollarin BaŞlangicini Okudum HİÇ Tavsİye Etmem Berbatti

Yorum

• TRABZONSPOR dergisi
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Sunay Akın-Kule Canbazı

Siyasi göndermelerinin çoğuna katılmasam da anlatım tarzını,farklı hikayeleri birbirine bağlama şeklini,hikaye içersinde hikaye kurgusuyla istediklerini ifade etmesini yaptığı ince göndermeleri beğendim.
                        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                        Sizler var ya .....

Yorum

• Otostopçunun galaksi rehberi-Douglas adams
                          evrenin sırlarını öğrenmek istiyorsanız=)
                          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Mehmet Rauf-EYLÜL (Psikososyolojik bir roman)

Yorum

• ziglar'ın satış yöntemlerini okudum en son, iyi kitap ama Türk satış yöntemlerine pek uygun değil, yani orda öğrendiklerimi trabzon müşterisine uygulayınca parlak sonuçlar alamadım, sonuçta kitabı tavsiye etmiyorum, elime bi yerden geçti geçmeseydi okumazdım.. . on üzerinden 5

Yorum

• Aylar önce İstanbul'da almıştım. Nihayet bitirdim... BMN.üyelerinden sevgili Gülşen'in değerli eşi Yılmaz Okumuş'a ait bir eser...

Okumak isteyenlere, en kısa sürede edinmelerini tavsiye ederim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim