İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kitabı çok beğendim. Tavsiye ederimİlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasil buldun abi ?
Yorum
-
Yayinevin'de calisiyorumİlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKitabı çok beğendim. Tavsiye ederim
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Sanırım ben sorunu yanlış anladım. Kitabı nasıl buldun derken nerden aldığımı mı sormuştun?İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYayinevin'de calisiyorum

1 yıldır Semerkand dergisi abonesiyim. İş yerinde bu dergiye abone olan birkaç arkadaş var. Onlar beni abone yaptı. Dergi abonelerine değişik kitaplar hediye ediyor. Mesela dergiye 1 yıl önce abone olurken peygamberimizin hayatını anlatan kitap hediye ettiler. O da çok güzeldi.
Yorum
-
Başlığın boş olmadığını ve okunan kitapların niteliğini de görünce mücbir sebeplerden ötürü kitap okuyamadığım için duyduğum üzüntü büyük oranda azaldı.....
Ankarada ucuz kitap satan bütün yerleri dolaşıyorm eve gelmeden içi kitap dolu kolimi yollayacağım ve 2011 yılına kitap açısından yeni bir milat olarak başlayacağım.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Abi, gidişiniz sessiz oldu ama dönüşün muhteşem olacak gibi geliyor banaİlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlığın boş olmadığını ve okunan kitapların niteliğini de görünce mücbir sebeplerden ötürü kitap okuyamadığım için duyduğum üzüntü büyük oranda azaldı.....
Ankarada ucuz kitap satan bütün yerleri dolaşıyorm eve gelmeden içi kitap dolu kolimi yollayacağım ve 2011 yılına kitap açısından yeni bir milat olarak başlayacağım.....
Hayırlısıyla birçok kitap paylaşırız. Dilerim, her şey yolundadır sizin için...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bize Her Yer Trabzon 2 bitirdim çok güzeldi Mehmet Ayan Sunay Akın Ali Ece ve isimlerini hatırlayamadım arkadaşlarımın enfes yazıları Tunga abinin o akıcı ve düzgün Türkçesi ile yazdığı süper yazılar müthiş bir kitaptı ilki gibi benim kütüphanemde en önemli yerde kendisine yer buldu teşekkürler BMN ve Trabzonspor tabikide emeği geçen herkesede
Yorum
-

Aşkın Gözyaşları / Tebrizli Şems – Sinan Yağmur
Bir aşk ancak böylesine güzel ve saf olabilirdi... Şemsin mevlanasına, mevlanasının şemsine ve her ikisinin hakka olan aşkları mükemmel bir dille şems'in ağzından anlatılmış...
Hepinize tavsiye ediyorum...Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
-
Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk - İskerder Pala
Uzay bilimleri hakkında bir mekanda saklanan gizemli sır. Aynı zamanda tonlarca altın ve heykel.
Bu sırrın Fuzuli tarafından Leyla ile Mecnun kitabının arasına ince ince şifrelerinin serpiştirilmesi.
Bu sırrın yolunda ölen bir sürü insan.
Herkesi gönülden yaralayan bu aşk kitabının elden ele dünyayı dolaşması ve saklanması. Tabi herkes bilmiyor bu kitabın hikmetini.
Her zamanki gibi aşk sözleriyle bütünleşmiş bir kitap.
Ve Babil'de ölüm..
Diğer kitapları gibi muhteşem diyemicem ama yinede fena sayılmazdı. Biraz sabır isteyen bir kitap. Çünkü bazen sıkılıyorsunuz.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-

İskender Pala'nın 14 yıl 7 Ay süren askerlik hayatının nasıl "Öteki" olarak geçirdiğini. YAŞ ile atılmasını. Gerçek dostlarını. Kısaca hayatının ön önemli dönüm noktalarını anlattığı kitabı.
Kitapta okuduğum bazı hadiseler askerde başıma geldiği için o üniformaya olan uzaklığımı tekrar hissettirdi. Sinirden masayı yumruklamaktan başka bir şey gelmedi elimden...
Tavsiye ederim.FxY
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum