Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evliyanın Dilinden Namazın Hikmetleri
    Abdullah DEMİRAY - Semerkand Yayınları
    nasil buldun abi ?
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nasil buldun abi ?
      Kitabı çok beğendim. Tavsiye ederim

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kitabı çok beğendim. Tavsiye ederim
        Yayinevin'de calisiyorum
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yayinevin'de calisiyorum
          Sanırım ben sorunu yanlış anladım. Kitabı nasıl buldun derken nerden aldığımı mı sormuştun?
          1 yıldır Semerkand dergisi abonesiyim. İş yerinde bu dergiye abone olan birkaç arkadaş var. Onlar beni abone yaptı. Dergi abonelerine değişik kitaplar hediye ediyor. Mesela dergiye 1 yıl önce abone olurken peygamberimizin hayatını anlatan kitap hediye ettiler. O da çok güzeldi.

Yorum

• İhsan Oktay Anar - Puslu Kıtalar Atlası

Yorum

• Başlığın boş olmadığını ve okunan kitapların niteliğini de görünce mücbir sebeplerden ötürü kitap okuyamadığım için duyduğum üzüntü büyük oranda azaldı.....

Ankarada ucuz kitap satan bütün yerleri dolaşıyorm eve gelmeden içi kitap dolu kolimi yollayacağım ve 2011 yılına kitap açısından yeni bir milat olarak başlayacağım.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bekliyoruz Faik abi.. Sensiz başlığın tadı biraz buruk..
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Birazsa sorun yok....... şaka bir yana ilerki kitap kampanları ve kitap kurtları için müthiş hazineler buldum burada...... Yaşasın Ptt Kargo
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başlığın boş olmadığını ve okunan kitapların niteliğini de görünce mücbir sebeplerden ötürü kitap okuyamadığım için duyduğum üzüntü büyük oranda azaldı.....

Ankarada ucuz kitap satan bütün yerleri dolaşıyorm eve gelmeden içi kitap dolu kolimi yollayacağım ve 2011 yılına kitap açısından yeni bir milat olarak başlayacağım.....
                    Abi, gidişiniz sessiz oldu ama dönüşün muhteşem olacak gibi geliyor bana
                    Hayırlısıyla birçok kitap paylaşırız. Dilerim, her şey yolundadır sizin için...
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bize Her Yer Trabzon 2 bitirdim çok güzeldi Mehmet Ayan Sunay Akın Ali Ece ve isimlerini hatırlayamadım arkadaşlarımın enfes yazıları Tunga abinin o akıcı ve düzgün Türkçesi ile yazdığı süper yazılar müthiş bir kitaptı ilki gibi benim kütüphanemde en önemli yerde kendisine yer buldu teşekkürler BMN ve Trabzonspor tabikide emeği geçen herkesede

Yorum

• Oy Trabzon Trabzon Senden Ayrilacagim - Hilmi Koksal Alisanoglu

Sirf isminin etkisinde kalarak almistim; biri rum digeri turk iki kan kardesin hikayesini anlatiyor fena degil, tavsiye edilir.
                        Futbol taraftardır!

Yorum

• Aşkın Gözyaşları / Tebrizli Şems – Sinan Yağmur

Bir aşk ancak böylesine güzel ve saf olabilirdi... Şemsin mevlanasına, mevlanasının şemsine ve her ikisinin hakka olan aşkları mükemmel bir dille şems'in ağzından anlatılmış...

Hepinize tavsiye ediyorum...
                          Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                          **Latocan**

Yorum

• Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk - İskerder Pala

Uzay bilimleri hakkında bir mekanda saklanan gizemli sır. Aynı zamanda tonlarca altın ve heykel.

Bu sırrın Fuzuli tarafından Leyla ile Mecnun kitabının arasına ince ince şifrelerinin serpiştirilmesi.

Bu sırrın yolunda ölen bir sürü insan.

Herkesi gönülden yaralayan bu aşk kitabının elden ele dünyayı dolaşması ve saklanması. Tabi herkes bilmiyor bu kitabın hikmetini.

Her zamanki gibi aşk sözleriyle bütünleşmiş bir kitap.

Ve Babil'de ölüm..

Diğer kitapları gibi muhteşem diyemicem ama yinede fena sayılmazdı. Biraz sabır isteyen bir kitap. Çünkü bazen sıkılıyorsunuz.
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İskender Pala'nın 14 yıl 7 Ay süren askerlik hayatının nasıl "Öteki" olarak geçirdiğini. YAŞ ile atılmasını. Gerçek dostlarını. Kısaca hayatının ön önemli dönüm noktalarını anlattığı kitabı.

Kitapta okuduğum bazı hadiseler askerde başıma geldiği için o üniformaya olan uzaklığımı tekrar hissettirdi. Sinirden masayı yumruklamaktan başka bir şey gelmedi elimden...

Tavsiye ederim.
                              FxY

Yorum

• Acemiliği yaparken okuduğum 2 Darbe Arasında kitabı bana askerliği 1-0 malup başlattırmıştı.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim