Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben devam kitabı olarak algıladım son cümleleri Cihan abi , yanılmışmıyım acaba
    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben devam kitabı olarak algıladım son cümleleri Cihan abi , yanılmışmıyım acaba
      Ben de öyle algıladım Sinan.

Ama Grange bu, daima süprizlere de hazır olmak lazım.

Beğendin mi peki kitabı?

Yorum

• Kitabı kendi başına düşünürsek türünde gayet başarılı ama Grange'in diğer kitaplarına kıyasla biraz vasattı abi. Siyah Kan ve Leyleklerin Uçuşu'ndaki temponun epey gerisinde kalmış Grange. Tabii üzerine bir de Harlan Coben faciası gelince Koloni'nin değerini daha fazla anladım .
        En son Sinan Akyıldız tarafından düzenlendi; 15.09.2009, 16:44. Sebep: Kuşların uçuşumu :D

Yorum

• İstanbul'un fethi hakkında son derece sürükleyici bir kitap. Tarih severlere tavsiyemdir.
          http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• Ne zamandır uzak kaldım kitap okumaya, "Olasılıksız" kadar sürükleyici bir kitap tavsiye edebilecek var mı?

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne zamandır uzak kaldım kitap okumaya, "Olasılıksız" kadar sürükleyici bir kitap tavsiye edebilecek var mı?
              Valla öyle,2 günde bitirdim kitabı..Empati'yi öneriyorlar ama seni bilemem ben ona başlayacağım. Ama eğer okumadıysan sana Garange'tan ''Siyah Kan'' veya '' Kızıl Nehirler '' kitaplarını tavsiye edebilirim,ama bu Garange'in bütün kitapları güzel yahu
              En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 14.09.2009, 01:10.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valla öyle,2 günde bitirdim kitabı..Empati'yi öneriyorlar ama seni bilemem ben ona başlayacağım. Ama eğer okumadıysan sana Garange'tan ''Siyah Kan'' veya '' Kızıl Nehirler '' kitaplarını tavsiye edebilirim,ama bu Garange'in bütün kitapları güzel yahu
                Bence de sürüklenmek istiyosan Grange okumalısın . Özellikle Siyah Kan ve Leyleklerin Uçuşu
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence de sürüklenmek istiyosan Grange okumalısın . Özellikle Siyah Kan ve Leyleklerin Uçuşu
                  Evet,Leyleklerin Uçuşu da çok güzel,ismine aldanma

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne zamandır uzak kaldım kitap okumaya, "Olasılıksız" kadar sürükleyici bir kitap tavsiye edebilecek var mı?
                    bence direk empatiye başla..

Yorum

• Atilla Yayla-Liberalizm-Liberte Yayınları
                      En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 15.09.2009, 13:51.
                      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Stephenie Meyer - Yeni Ay ı da bitirdim ve serinin 3.kitabı olan Tutulma ya başladım gerçekten çok sürükleyici ve hoş kitaplar . . .
                        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlber Ortaylı _Üç Kıtada Osmanlılar

tarihimzle ilgili bir çok yararlı öğretilerin olduğu kitap
                          Zuğaşi Berepe
                          Çoban Express

Yorum

• s.a yeni üye oldum kitap hakkında sizden bişi rica edicem maeve binchy kitaplarından 2 tane okudum ve satın aldıklarıma başlıcam ama sıra gibi bi takıntım var ilk yazdığından son yazdığına kadar olan sırayı netten bulamadım sadece ilk yazdığı kitap ''bir dilek tut benim için'' bunu bilen yada bulabilcek olan varsa bu kadın yazarın sadece yazdığı kitap sıralamasını istiyorum hangisini hangi tarihte yazmış.basım tarihlerine bakarak buldum demeyin her basımda tarih değişir cünki..şimdide tesekrler..

Yorum

• Yılmaz Erdoğan - Sahiler Düş Düşler Sahi

Yılmaz Erdoğan'ın şiirlerinin bir çoğunun " Her Şey Sana Benziyor " albümündeki şiirlerden oluşan yeni kitabı

Yorum

• İlk olarak Alper Ozan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence direk empatiye başla..
                                İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Empati'ye başlamıştım ama ortalarda çok sıkmıştı. Kızıl Nehirler'e başlayacağım o zaman.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim