Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zar Adam nasıldır tavsiye eder misiniz?

Bizim psikiyatrlar sürekli almamız yönünde baskı uyguluyor

Gamzeye aldırış etme al oku o kitabı
    Eminim beğeneceksin...
    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
    **Latocan**

Yorum

Fiyatı konusundaki yorumlarınızı da bekliyorum

17 lira fiyatı.
      Kahrolsun endüstiryel futbol.
      YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir kitap seçimi kalmıştı "bir" olmayan.
        Bakıyorum da orda, burda, hemen her yerde insanlar aynı kitapları okuyor.
        Biri ortaya birşey atıyor, sonra hepimiz bir oluyoruz.
        Bence çok garip bu.Ya da ben garibim.
        Bişey değil, yakında bu türden bir kitabı okumamam nedeniyle ayıplanıcam, ondan korkuyorum.
        Budur ya, budur işte.
        Ben de bunu diyordum aslında.
        Şu popüler kitaplar meselesi.
        'Şunu okudun mu?'' derler (bkz. Fatih - lato95 ) hayır derim.
        Bunu okudun mu? Hayır.
        Ya şu? Hayır.
        Duydum ama okumadım.

Bir aralar Orhan Pamuk'un pembe kapaklı kitabı gezer ellerde, bu aralar Elif Şafak'ın pembelisi.
        Önceki yıl Olasılıksız beyazı, bu yıl Zar Adam.

Hakkaten aynı kitapları okuyoruz.
        Kitabın bile modasına uymuşuz.
        Her şeyimiz moda olmuş.

Yorum

• Şu anda bende Olasılıksız'ı okuyorum.Aslında sevmem bu tür kitapları ama o kadar şişirdi ki arkadaşlar.Bakmadan edemedim.Ama pişman olmuyor insan.Gerçekten çok sürükleyici.Sınıfta bir Alacakaranlık furyası varki sormayın gitsin.Herkesin elinde aynı kitap.Ne mübarek seriymiş yahu.
          Arkadaşların baskılarına ve merakıma boyun eğip onuda okuyacağım.Beğenirsem bütün seri biter artık
          Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu anda bende Olasılıksız'ı okuyorum.Aslında sevmem bu tür kitapları ama o kadar şişirdi ki arkadaşlar.Bakmadan edemedim.Ama pişman olmuyor insan.Gerçekten çok sürükleyici.Sınıfta bir Alacakaranlık furyası varki sormayın gitsin.Herkesin elinde aynı kitap.Ne mübarek seriymiş yahu.
            Arkadaşların baskılarına ve merakıma boyun eğip onuda okuyacağım.Beğenirsem bütün seri biter artık
            Arkadaşım alacakaranlık adlı kitap çevirisinden mi kaynaklanıyor yoksa yazar gerçekten böyle mi yazmış bilmiyorum ama okurken olacak olayları az çok tahmin edebiliyorsun... Roman dediğin sağ gösterip sol vurmalı Bu sebepledir ki pek hoşuma giden bir kitap olmadı. Zaten kitabın ikinci serisi çok kötü diyorlar 3 ve 4 te ilk kitap gibiymiş...
            Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
            **Latocan**

Yorum

• tavsiye edeceğim kitaplar:
              Bir Milletin Yeniden Doğuşu-ATATÜRK yazarı:Lord Kingroos
              kitap yıkılmak üzere olan bir milletin nasıl yeniden doğduğunu, Atatürk'ün hayatını çok kaliteli bir biçimde anlatmış.Atatürk'le ilgili okuduğum en güzel kitaplardan biridir.İngiliz tarihçi olan yazar olayları tarafsızca çok güzel anlatmış.2 kez okudum kitabı.bir daha okurum...

Sofi'nin Dünyası yazarı:Jostein Gaarder
              Yazar Norveçli bir felsefe öğretmeni.Kitap felsefe tarihi üzerine bir roman.Felsefe tarihini, filozofları güzel bir kurguyla anlatmış.Düz bilgi vermiyor kitapta.Güzel bir kitap.Tavsiye ederim.bu kitabı da 2 kez okudum...

Uçurtma Avcısı yazarı:Khaled Hosseini
              Kitap, arkadaşlık, ihanet ve sadakatin bedeline ilişkin bir roman.
              Kitap, zengin bir kültüre ve güzelliğe sahip toprakların yok edilişini aşama aşama gözler önüne seriyor.
              Uçurtma Avcısı'nda anlatılan olağanüstü bir dostluk.Bir insanın diğerini ne kadar sevebileceğinin su gibi akıp giden öyküsü...

yazarın ik kitabı olmasına rağmen gerçekten çok kaliteli bir kitap.Okumanızı tavsiye ediyorum.Yazarın bir diğer kitabı Bin Muhteşem Güneş.O kitabı okumadım henüz ancak arkadaşlarımdan duyduğuma göre o kitap da bekleneni vermiş kaliteli bir kitap.o kitabı da en kısa sürede temin edip okuyacağım.

benim şimdilik tavsiye edeceğim 3 kitap bunlardır...

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tavsiye edeceğim kitaplar:
                Sofi'nin Dünyası yazarı:Jostein Gaarder
                Yazar Norveçli bir felsefe öğretmeni.Kitap felsefe tarihi üzerine bir roman.Felsefe tarihini, filozofları güzel bir kurguyla anlatmış.Düz bilgi vermiyor kitapta.Güzel bir kitap.Tavsiye ederim.bu kitabı da 2 kez okudum...
                Bunu okumak istiyorum.Felsefe hocamızda önerdi.
                İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşım alacakaranlık adlı kitap çevirisinden mi kaynaklanıyor yoksa yazar gerçekten böyle mi yazmış bilmiyorum ama okurken olacak olayları az çok tahmin edebiliyorsun... Roman dediğin sağ gösterip sol vurmalı Bu sebepledir ki pek hoşuma giden bir kitap olmadı. Zaten kitabın ikinci serisi çok kötü diyorlar 3 ve 4 te ilk kitap gibiymiş...
                Ne bileyim aslında sırf merak için okuyacağım.O kadar çok şişirdi ki çevremdekiler.Çok bişe beklemiyorum aslında.Ne zaman bir kitap bu kadar çok övüldüyse okuduktan sonra kötü sürprizlerle karşılaşırım.
                Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

Kitap, zengin bir kültüre ve güzelliğe sahip toprakların yok edilişini aşama aşama gözler önüne seriyor.
                  Uçurtma Avcısı'nda anlatılan olağanüstü bir dostluk.Bir insanın diğerini ne kadar sevebileceğinin su gibi akıp giden öyküsü...

yazarın ik kitabı olmasına rağmen gerçekten çok kaliteli bir kitap.Okumanızı tavsiye ediyorum.Yazarın bir diğer kitabı Bin Muhteşem Güneş.O kitabı okumadım henüz ancak arkadaşlarımdan duyduğuma göre o kitap da bekleneni vermiş kaliteli bir kitap.o kitabı da en kısa sürede temin edip okuyacağım.

...
                  Bu kitabı bende beğendim.
                  Ama sadece beğendim.
                  Okuyabilir, bazen sayfalara kendiniz kaptırabilirsiniz.
                  Ama bu kadar.

Yorum

• Leyleklerin Uçuşu"nda yazar, Avrupa’dan Orta Afrika’ya kadar, her yıl düzenli olarak göç eden leyleklerin bu özelliğinden yararlanan uluslararası bir şebekenin faaliyetlerini anlatıyor Grangé’nin korku labirentinin bir yanında dünyanın en sıkı denetlenen elmas madenlerinden yapılan kaçakçılık, diğer yanında da kalpleri çalınmış cesetler duruyor
                    "Leyleklerin Uçuşu"nda okuyucu, adrenalin hapı yutmuş gibi, kitabın ilk sayfalarda tutulduğu heyecan fırtınasından, sonuna kadar kurtulamıyor
                    3 günde bitirdiğim bir kitap. Heyecan dolu. Herkese tavsiye ederim

Not: Kitap okuduğum süre içerisinde rüyalarıma bile girdi
                    En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 15.05.2009, 21:36.
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Kitapta bir yerde 3 erkek vardır diyor.ABD,Britanya ve İsrail,bu kısımda büyük bir ABD yanlı taraf var.Şuan hoca vediği için yarısındayım okumak mecbur gibi birşey.
                      Benim önerebileceğim kitap Mehmet Rauf/Define kısa bir kitaptır.

Yorum

• Bugün The Bro Code'u okumaya başladım. Fazla ilerlemedim daha ama dizi (How I Met Your Mother) kadar eğlenceli bir şeye benziyor .
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Zar Adam nasıldır tavsiye eder misiniz?

Bizim psikiyatrlar sürekli almamız yönünde baskı uyguluyor
                          Aslında çok eski ve çok ünlü bir kitaptır.Ama Türkçe'ye yeni çevrilmiştir.Okunması gereken bir kitaptır,çünkü daha önceki hiç bir romana benzemeyen bir konusu vardır.
                          Fiyatı 20 TL.

"Olasılıksız"ı daha önce hiç duymadan almıştım,otomatik olarak elim o kitaba gitmişti,sonradan hit oldu kitap.
                          İyidir güzeldir ama yapılan olasılık teorisi hataları kabul edilemezdir...Siz olasılık teorisi sınavında sorulan 10 sorudan birinde bile olasılığı 1'den fazla bulursanız,hoca diğer sorulara hiç bakmadan o cevap kağıdına sıfırı yapıştırır.Daha da o hocadan hayatta geçemezsiniz,o derece yani.
                          En son TheCrow tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 23:56.
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• En Son İlkOkulda Okumuştum Altın Kafesteki Kuş Diye. Lise Dönemimde Bitirdiğim Kitap Olmadı
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• 21 günde nlp..

Yorum

• Bugün Ayşe Kulin'in köprü adlı romanına başlıycam inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim