Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O kitabı okurken sıkılmıştım biraz.Biraz daha objektif olması lazım.Sonuçta her insanoğlunun hataları vardır.
    Yazarın üslübundan Abdülhamid'e karşı bir hayranlığının olduğu anlaşılıyor ama ispat niteliğinde bir çok şeyde üç sayfada bir önümüzde konuluyor Adem abi.Mesela dönemin şartlarına göre uyguladığı ve bir çok çevre tarafından eleştirilen yönetim şeklinin eleştirilebileceğini ama tehlikenin eşiğinde bütünlüğün sağlanması ve kayıp verilmemesi için izlenmesi gereken yolun bu olduğunu ve bundan dolayıda kendince haklı bulduğunu söylüyor.Yani aslında bir çok devlet politikasında eleştirilebilecek nokta koyuyor önümüze ama yaptıklarının gerekçelerinide sunuyor.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cihan Padişahını en doyurucu anlatan kitap Mustafa Armağan'ın , Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı adlı kitabıdır bence.Stratejilerini , politikalarını , zamanında kendisine karşı olan aydınların daha sonra yaşadıkları pişmanlıklarını ve daha bir çok şeyi anlatıyor ispat ve örnekleriyle.
      Bencede en iyi anlatan odur. Üstaddan KIZIL SULTAN'ıda tavsiye ederim... O da çok güzeldir. Mustafa Armağan'ın kitabı doyurucudur, Fazla yorum yoktur. Özdür.
      Şafak olmuş comolokko

Yorum

• ayşe kulinin adı aylin adlı kitabını okudum kesinlikler tavsiye ederim biyografik bir kitap ama roman şeklinde aylin devrimeli anlatıyor kadın libyalı prensle evlenmiş ailesinin soyu abdülmecid dönemindeki sadramaz giritli deli mustafa naili paşaya dayanıyor 25 yaşından sonra tıp okuyor ve psikiyatrist oluyor hemde en zor hastaları seçiyor daha sonra amerikan ordusunda albaylığa yükseliyor ve arabasının altında yatmış olarak ölü bulunuyor

Yorum

• Şu sıralar Lord Kinross'tan 'ATATÜRK Bir milletin yeniden doğuşu' adlı kitabı okuyorum,çok akıcı bir kitap ve kesinlikle okunması tavsiye edilir,emin olun hiç bir paragrafta sıkılmayacaksınız...
          Tribün denildiğinde;
          GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...

Yorum

• Teşkilat

Mükemmel birt kitap..Kesinlikle tavsiye ediyorum..Sabahleyin kaldığım arkadaşların evinde buldum akşama bitti..O şekilde sürükleyici...Tabi benim gibi tarihi ve gizli kapaklı işleri sevenlere

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Olasılıksız çılgınlığına ben de kapıldım, okuyucu olarak. )

Henüz bitirmedim kitabı fakat bugün yaşadığım bir şeyi anlatayım dedim.

Birkaç saat önce otobüsle eve dönerken kitabı okuyordum.
              Tam şu satırı okurken;

"O anda telefon titredi."

bir anda cebimdeki telefon titredi.

Höh dedim.

Kitap içinde doğru bir şeyler taşıdığını kendisi kanıtlıyor. Şahsen yaşadım, onayladım.
              İlginçti işte.

Yorum

• bugün emekli albay Erdal Sarızeybek'in İhaneti Gördüm adlı kitabını okumaya başladım yarısına geldim acayip etkileyici ..

Yorum

• Mustafa senin okuma yazman varmıydı yahu

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mustafa senin okuma yazman varmıydı yahu
                    yok la ne arar resimlerine bakıyorum

Yorum

• bende diyorum bu Allah kör cahili ne anlar kitaptan, kıraattan

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bende diyorum bu Allah kör cahili ne anlar kitaptan, kıraattan
                        kes la hayatımız okumayla geçio bizim

Yorum

• bence yazmakla geçiyor senin hayatın

Yorum

• he diyimde belki susarsın aldın başlığı rehin git da olm işin yok mu senin

Yorum

• Bugün suç ve cezaya başladım inşallah bitiririm daha önce okuyan varsa yorumlarını bekliyorum

Yorum

• Lisedeyken okumuştum,çok zaman geçti...Bu kitap için yoruma gerek yok,klasik olmuş bir eserden bahsediyoruz.Gençken bütün klasikler okunmalı,sonradan zaman bulmak zor oluyor.
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim