Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olasılıksızı 100. sayfada bırakmıştım.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zar adam'ı okudum müthiş bir kitap denemlisin
      Zar Adam ı okudum peşinde nin ortasındayım sonunu merak ediyorum..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olasılıksızı 100. sayfada bırakmıştım.
        Bırakma niyetine bende girmiştim ama zorladım kendimi bir baktım bitmiş..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bırakma niyetine bende girmiştim ama zorladım kendimi bir baktım bitmiş..
          Çok karakter vardı aklımda tutamıyodum kimin kim olduğunu.Zorladım biraz ama fazla gitmedi.
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok karakter vardı aklımda tutamıyodum kimin kim olduğunu.Zorladım biraz ama fazla gitmedi.
            Demekki bir çok kişi aynı şeyleri yaşıyor Nava kimdi Caine kim Doc hangisiydi falan..

Zar Adam ın peşinde yi bitireyim Clive Cussler ın Kusursuz Plan kitabına başlıcam okuyanlar varsa bir iki yorum görelim..

En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 26.12.2009, 03:03.

Yorum

• kayabaşı uçmuş biraz

Yorum

• Ben Zar Adam'ı beğenmedim.Bir kitabı yarım bırakmaktan nefret ettiğim için sonuna kadar okudum.Ama benim için hayal kırıklığından öteye gitmedi.
                Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu yorumdan ötürü aldım bu kitabı okudum ve çok hoşuma gitti..Gerçekten çok iyi..Sonu çok hoşuma gitti..Bu adam müthiş..Şimdi Empati yi okumayı düşünüyorum..
                  Empati Olasılıksız kadar sürükleyici gelmedi bana ama yine de fena sayılmaz . . .
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Okuduğum "Leyleklerin uçuşu" adlı kitabına oranla daha kaliteli ve sürükleyici bir kitap. Saflığın kötülüğünü anlatan sayfaları ardarda çevireceğiniz lezzette...

Önceki kitabını eleştirdiğim yazar bu kitabı ile ilgimi çekmeyi başardı... Kısa sürede bir kitabını daha okumayı düşünüyorum...

Sağlıcakla...
                    Ben derken
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• zar adamı arkadaş okuyordu madem bu kadar güzel bende okuyayım bari...
                      .....................................

Yorum

Okuduğum "Leyleklerin uçuşu" adlı kitabına oranla daha kaliteli ve sürükleyici bir kitap. Saflığın kötülüğünü anlatan sayfaları ardarda çevireceğiniz lezzette...

Önceki kitabını eleştirdiğim yazar bu kitabı ile ilgimi çekmeyi başardı... Kısa sürede bir kitabını daha okumayı düşünüyorum...

Sağlıcakla...
                        Bugün aldım kitabı elimdekiler bitsin okuyacağım bakalım nasılmış ? İnşallah iyidir..

Yorum

• Olasılıksız bitti şimdi Empati'yi aldım ona başlıyorum
                          Adam Fawer daha 1. kitabı olan Olasılıksızda bu başarıyı yakalaması ve Empati kitabında da bu istikrarını sürdürmesi ona 3. kitabını yazmaya teşvik etmiş olucak ki 3. kitabı geliyor İnşallah oda Empati gibi orjinal dilinden önce Türkçe yayınlanır
                          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                          #20 COLMAN

Yorum

• TWİLİGHT- ALACAKARANLIK

Serinin son kitabınıda bitirdim..... Daha doğrusu ilk ikisinin filmini izlemiştim. üç ve dördüncününde kitabını okudum.....

Üçüncü kitapta Jacopla Edward arasıında çok zor bir seçim yapan Bella bu kitapta seçiminin sonuçlarıyla yüzleşiyor....

Kendisini delicesine bağlı olan iki insan arasında kalan Bella Jacopın onu sevmeyeceğini bile bile yanında kalmasıyla rahatlaması ve seçimini yapması sonucu evlenir ve sonsuzluğa vampir olarak devam eder. Bu onun için bir son gibi görünsede yeni bir başlangıçtır aslında...

Son kitabı çok beğenmedim açıkcası üçüncü kitapta düşündüren seçimlerimizi test ettiren kendimizdende bir şeyler katmamıza neden olan hava bozulmuş yerini tamamen aksiyonun aldığı bir havaya bürünmüş... Oysa Twilight serisini bu kadar beğendiren içindeki duygusal anlamaardı diye düşünüyorum....

Neyse kitabı bitirdik ne olacak diye merak etmiyorum artık.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Turgut Özakman'ın son eseri Cumhuriyet..

Herkese tavsiye ederim.. Güncel gündemle de bağıntı kurabileceksiniz..

Savaş sonrası barış sürecini iç ve dış çekişmeleri Lozan'daki masa savaşını çok ama çok iyi bir biçimde içinize işliyor adeta..

Günümüze kadar müfredat kitaplarında savaştık yendik lozanı imzaladık kadar basitleştirilmiş bir süreçten çok ama çok uzak bir tarihi anlatıyor..

Üstada tekrar saygılar sunmak gerekiyor..

Tabiki Gazi Paşamızı ve Silah arkadaşlarını yâd etmeden olmaz..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı
                                daha önce başlamıştım bitirememiştim gerçekten mükemmel bir kitap siyaset falan yapmıyorum herkesin okumasını isterim..

Mehmed Akif, Birinci Dünya Harbi'nde Asım'ın neslinin kıt'a kapma oyunu oynadıklarından söz eder. Bu gençlerin kimi Galiçya'da, kimi Sina çölünde, kimi Kafkaslarda, kimi de Çanakkale'de emperyalizme karşı çağları alt üst eden bir mücadele veriyorlardı. Bugün de eğitim neferlerimiz aynı rolü oynamıyorlar mı? İnsanlığa bu defa Yunus'un gönüllerine ektiği güzellikleri demetleyip sunmuyorlar mı? Bu çağın vebasına inançlarından derledikleri güzellikleri derman olarak sürmüyorlar mı? Ve en önemlisi de, Bizden adam çıkmaz hurafesinin çatısını çatır çatır yıkmıyorlar mı? Bu bir Sonsuzluk Kervanı dostlar! Dün Tarık B. Ziyad'ın kutlu askerleri bu vazifeyi üstlenmişlerdi, bugün ise eğitim gönüllüleri. Dün Abdülhamid Han bu kervanın bir halkası olmuştu, bugün vazife bizim omuzlarımızda. Abdülhamid'in dansı devam ediyor dostlar.. Kurtlarla, yani insanlığın düşmanlarıyla insanlığın dostlarının ezeli mücadelesi..
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim