Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ve beni düşünmeye sevketiyor. Edward mı yoks aJacop mı diye. Diğer insanalrıda etkilediği açıkça görülüyor. Bu eser Amerika' da , Fransa' da ve daha bir çok ülkede best seller olmuş çok fazla satan bir eser. Yani o kadar insan okuduğuna ve filmine akın ettiğine göre demekki anlatımıda insanlar için etkileyici değil...

Mesela Patrick Suskındin kitabını okuduktan sonra filmini izlerken filmi çok yalın kalmıştı buna katılırım ama Alacakaranlık sersinde filmlerinde anlatını fena değil. Çokta sırıtmıyor...
    Faik Abi film konusunda sana katılamayacağım. Ben kitabı okuduktan sonra filmini izledim. Açıkçası beklediğim gibi değildi.

Nerdeyse filmin can alıcı yerlerini değiştirip yapmışlardı.
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Faik Abi film konusunda sana katılamayacağım. Ben kitabı okuduktan sonra filmini izledim. Açıkçası beklediğim gibi değildi.

Nerdeyse filmin can alıcı yerlerini değiştirip yapmışlardı.
      Bir ölçüde hak veriyorum sana...... Zaten hiç bir klasik eserin filmi kitabından daha iyi değildir. Her şeyden evvel filmde karakterleri bir kalıba sokuyorsunuz kendi hayal gücünüzle harmanlayamıyorsunuz. Bu en önemli sorun olarak karşımıza çıkıyor.

Kitaptaki karakterleri filmde çok yumuşatmışlar. Her halde romantik bir film olmasını istediklerinden böyle yaptılar. Çünki ayıyı son damla kanına kadar emdikten sonra bu derece romantizmi yaşatmak zor olurdu...

Filmi güzeldi derken yani yüz milyonlarca dolar harcanıp klişelerden kurtulamayan filmlere göre güzeldi diyelim. En azından bir konusu var ve düşündürüyor anlamında kullandım.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Abi ben dili yalın olduğu için basit demedim ki zaten. Öyle bir anlam çıktıysa düzelteyim.
        Tam tersini düşünüyorum, dili basit olduğu için "yalın ve duru" diye görüldüğünü zannediyorum.

Kitabın konusu garanti konu. Bu tarz tutar. Tuttu da.
        Ama tutması da onun iyi olduğu anlamına gelmez. Tutulmayan nice iyiler var, tutan nice orta şekerliler gibi.

Kitap başarılı mıdır?
        Evet. Amacına ulaşmıştır zira. Ben de ilkini okudum dediğim gibi.

Fakat çok abartılmıştır, abartıldığı kadar hatta yanından geçemeyecek kadar ortalama bir kitaptır bence. Bence.

Yorum

• bugün alacakaranlık serisini tamamladım teşekkürler arkadaşım erken doğum günü hediyem için bence gerçekten sürükleyici bir roman. ben kiii günde 300 sayfayı okuldaki işlerimin arasına sıkıştırıyorsam ...
          Unut gitsin :) Hayat şimdi bi başka güzel :p

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• necip hablemitoğlu-köstebek...tehlikenin farkına varalım...dikkat...
            ıslak imza....

Yorum

• "80 günde devr-i alem"Süper bir macera kitabı...
              Okuyanların yorum;

Sen gülden daha güzelsin
              Bu yüzden tüm sözlerim, övgülerim
              Tsira kurbanın olayım

Yorum

• arkadaşlar güneydoğudan öyküler isimli okumanızı kesinlikle tavsiye ederim...okuyunca bana hak vericeksiniz..o kadar akıcı bir anlatım varki kendinizi resmen çatışmada zannediyorsunuz..bizim için orda hiç düşünmeden hayatlarını veren er erbaş subay astsubayların hikayesi..bazen gülüyor çoğu zaman gözyaşlarınıza hakim olamıyacaksınız..
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• alacakaranlık-şafak vakti

twilight serisini takip edenler bilir zaten acıklamaya gerek yok ama serinin en süper kitabıı..zihnide yormuyoo okurken canlandırmak kolay oluyo ama süprizleri öyle fenaki...
                  ﺦ!!!waRNing "TRAP ZONE" !!!ﺦ

Yorum

• kürk mantolu madonnayı okuyorum güzel tavsiye ediyorum.....
                    .....................................

Yorum

• İlk olarak afrojan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alacakaranlık-şafak vakti

twilight serisini takip edenler bilir zaten acıklamaya gerek yok ama serinin en süper kitabıı..zihnide yormuyoo okurken canlandırmak kolay oluyo ama süprizleri öyle fenaki...
                      bende hepsini okudum güzeldiler ....
                      .....................................

Yorum

• MUHAFIZ
                        Selman Kayabaşı

Dizi: Roman
                        284 sayfa, 13,5x19,5 cm, İthal, İlk Baskı Tarihi: Aralık 2009
                        ISBN: 978-605-114-137-4, Barkod: 9786051141374, 1.baskı
                        12,50 TL

Türkiye Cumhuriyeti’nden Rumeli ve Mezopotamya Birliği’ne…
                        Birinci Dünya Savaşı’nda Almanya’nın mağlup olması için çalışan gizli bir ekip…
                        J.F Kennedy ve Adnan Menderes’i yetiştiren ortak AKADEMİ…
                        Avrupa’da Teslis’e karşı Tek Tanrı inancını savunan Protestan Hareketini başlatan M. Luther’in bağlı olduğu İslam Teşkilatı…
                        Bilinen tarih tezlerini at üst edecek bir kurgu. Selman Kayabaşı, yeni romanıyla okurlarının karşısında…

ASELSAN’daki gizli projede görev yapan Elektronik Mühendisi Semih Temiz, Sakarya’daki bir arazide intihar etmiş olarak bulunur. Bunun bir suikast olduğunu düşünen MİT, Affan Alkan’ı suikastı çözmekle görevlendirir. Affan Bey cinayetin izini sürerken Turgut Özal’ın bir araya getirdiği ve Rumeli’de bağımsız devletler kurmakla görevlendirdiği gizli bir ekibin varlığından haberdar olur.

*Ak Parti’nin ilk Cumhurbaşkanı adayı Vecdi Gönül’dü. Neden ve nasıl oldu da Cumhurbaşkanlığına Abdullah Gül aday gösterildi? Perde arkasında yaşananlar, ilk kez yazıldı.

*Muhsin Yazıcıoğlu, Makedonya ve Kosova’daki gizli görevleri sebebiyle mi öldürüldü? Kosova Devleti’nin kurulmasıyla Yazıcıoğlu’nun ölümü arasında nasıl bir ilişki var?

*Adnan Menderes, Turgut Özal, Adnan Kahveci, Üzeyir Garih; aynı ekip tarafından yetiştirilmiş özel isimler miydi? Kahveci, Anavatan Partisi’nin başına geçeceği için mi öldürüldü?

*Üzeyir Garih Suikastı’nın perde arkasında, Hilafet’in tekrar tesis edilmesi ve Rumeli ile Asya’daki gizli faaliyetleri mi yatıyor?

*ASELSAN’daki intiharlar, devletin içindeki gizli bir ekibin yaptığı projeyle mi ilgiliydi?

*Kanuni Sultan Süleyman’ın sır gibi saklanan kılıcı KANUN, Protestanlık’ın ortaya çıkışıyla ilgili hangi sırrı barındırıyor? Kılıç, bugün hangi teşkilatın elinde ve nasıl korunuyor?

*ABD ve Türkiye’yi yöneten ortak bir ekip mi var? Türkiye’nin bölgedeki etkisinin artması, bu gizli yapının varlığıyla mı ilgili?

*Osmanlı Devleti’ni idare eden bu gizli yapı, 1917’den sonra Almanya’nın mağlup olması için hangi gizli çalışmaları yaptı?

*Mustafa Kemal, bu ekip tarafından yetiştirilip Anadolu’ya yeni bir devlet kurmak üzere mi gönderildi?

*Yazar Selman Kayabaşı, Türkiye’de son yıllarda yaşanan gelişmelerin perde arkasını ve tarihi kaynaklarını ilk kez ortaya koyuyor.

Teşkilat kitabının yazarının kitabı.Teşkilatın devamı diyebiliriz.
                        Hem uzak tarihimizi , hem yakın tarihimizi anlatıyor.Diğer yakın tarih kitaplarına benzemez.Çok kaliteli.Teşkilatı çok beğenmiştim.Bunuda beğenirim inşallah.Siparişi verdim.
                        Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                        Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                        Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                        Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Okuduğum "Leyleklerin uçuşu" adlı kitabına oranla daha kaliteli ve sürükleyici bir kitap. Saflığın kötülüğünü anlatan sayfaları ardarda çevireceğiniz lezzette...

Önceki kitabını eleştirdiğim yazar bu kitabı ile ilgimi çekmeyi başardı... Kısa sürede bir kitabını daha okumayı düşünüyorum...

Sağlıcakla...
                          Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                          **Latocan**

Yorum

• Zar Adam ve Zar Adamın Peşinde kitaplarını okuyan var mı ?

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Öyle bir kitap okumak istiyorum ki elimden bırakamiyim.Soluk alamiyim. "
                              diyorsanız işte tam size göre bir kitap.Şu kadarını soylıyım bu kitap yüzünden
                              Bordomavi.net e grimeyi bile aksattım.Varın siz düşünün gerisini...
                              Bu yorumdan ötürü aldım bu kitabı okudum ve çok hoşuma gitti..Gerçekten çok iyi..Sonu çok hoşuma gitti..Bu adam müthiş..Şimdi Empati yi okumayı düşünüyorum..
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zar Adam ve Zar Adamın Peşinde kitaplarını okuyan var mı ?
                                Zar adam'ı okudum müthiş bir kitap denemlisin
                                Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                                **Latocan**

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim