Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünya'nın Gözü evet.

Phoneix'ten bulman çok zor olur abi.

Ben zaten İthaki'yi öneririm. Mesele fantastik edebiyatsa, yayınevi İthaki'dir.

Ama Phoneix'in de kapakları muhteşem.
    İlk kitabın Phoneix'ten basılmış örneği de var bende, bir arkadaş vasıtasıyla edindim.
    Koleksiyon olsun niyetiyle.

Ayrıca olur da son kitap basılamazsa, seni tatmin edecek cevaplar bilgisayarımda mevcut.
    Psikopatın biri, yazarın bıraktığı tüm ipuçlarını birleştirip son kitapta bunlar bunlar olacak diye yüz sayfa boyunca yazmış.
    Okurken ağzım açık kalmıştı; bu nasıl hafızadır, bu kadar ipucu nasıl aklında kalmış diye. Öyle ki, son kitap onun söylediği gibi olmazsa saçma sapan bir kitap haline geliyor
    "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
    Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar , biliyorum yeri değil ama belki siz bilebilirsiniz ...

Kırgızca kitap bulabileceğim veya sipariş edebileceğim bir yer var mı ? Kitap Kurtlarını göreve çağırıyorum

Not : Gerçekten çok önemli

Saygılarımla
      İstanbul'da yaşıyorsunuz galiba. Küçük Ayasofya'ya giderseniz muhtemelen muradınıza eresiniz. En azından sizi bir yerlere yönlendirirler.

Yorum

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dünya'nın Gözü evet.

Phoneix'ten bulman çok zor olur abi.

Ben zaten İthaki'yi öneririm. Mesele fantastik edebiyatsa, yayınevi İthaki'dir.

Ama Phoneix'in de kapakları muhteşem.
        İlk kitabın Phoneix'ten basılmış örneği de var bende, bir arkadaş vasıtasıyla edindim.
        Koleksiyon olsun niyetiyle.

Ayrıca olur da son kitap basılamazsa, seni tatmin edecek cevaplar bilgisayarımda mevcut.
        Psikopatın biri, yazarın bıraktığı tüm ipuçlarını birleştirip son kitapta bunlar bunlar olacak diye yüz sayfa boyunca yazmış.
        Okurken ağzım açık kalmıştı; bu nasıl hafızadır, bu kadar ipucu nasıl aklında kalmış diye. Öyle ki, son kitap onun söylediği gibi olmazsa saçma sapan bir kitap haline geliyor
        Bugün yada yarın Dünyanın Gözü adlı kitabı edineceğim mutlaka.

Olur da bir gün görüşürsek eğer Jordan adına senden imzalamanı isteyeceğim ama bilesin.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün yada yarın Dünyanın Gözü adlı kitabı edineceğim mutlaka.

Olur da bir gün görüşürsek eğer Jordan adına senden imzalamanı isteyeceğim ama bilesin.

Memnuniyetle...

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu kitabı geçen yıl böyle bir öneri neticesinde okumuştum.

Tamam iyi hoş, aşk romanı falan..

Yalnız gerçekçi değil.

Ana kahraman olan kız iyi, mükemmel, olağanüstü, hem başarılı hem güzel hem dürüst hem ahlaklı hem şöyle hem böyle. İnanılmaz talihli; gidiyor bir başvuru yapıyor anında yurtdışında burs kazanıyor, yok yurtdışında yükseliyor kendi alanında, yok orda birileri buna aşık oluyoer yok evleniyor yok bilmem ne. Geliyor Türkiye'de çok önemli bir insan oluyor vs.
            Genç kız romanı yazmışlar ama genç kızları biraz gerçeklikten uzaklaştırmışlar..
            O kadar kolay değil maalesef işler ve o kadar yolunda gitmiyor hiçbir şey.
            Gerçekçi değildi.
            Hatta zaman zaman sinir bozucu bile olmuştu benim okuma sürecim.

Tüyap'ta imza gününde gördüm yazarı Canan Tan'ı. Söylesem mi söylemesem mi dedim.. amaan diyip geçtim.

Biraz daha gerçekçi ol Canan abla.

ewt aslında dediklerim doğru o kısımları bnmd hoşuma gitmedi abartılıydı ama okumayı sevenler için hoş bir kitap..bnce..

Yorum

• Murat Menteş-Korkma Ben Varım

Dublörün Dilemması'ndan sonra Murat Menteş'in 2.kitabı.

Bu adamı okumak apayrı bişey. Anlatılmaz. İnce ince döşediği kelimelerle bu kadar güzel bir dil kullanılır kitapta. İlk kitabını bir çırpıda okumuştum. Bunu da 2 gün de okudum.

Gazoz tadında bir kitap. Okuyun.
              Bir gün Filmleri de çekeceğim bu kitapların(tabii benden önce Onur Ünlü davranmazsa...)
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ucurtma Avcısı/ Haled Huseın .

Cok guzel gercek yasamdan yazarın kendısının kabılde gecen yasam hıkayesı
                Bu kitabı arkadaşın tavsiyesi üzerine okudum. Genellikle Türk yazarların kitaplarını okuyorum. Ama arkadaş ısrar edince okumam için aldım ve okudum. Bir kitabı okumadan önyargılı davrandığım için de kendimden utandım.
                Çocuklukta yaşadığın hayal kırıklıkları, bütün karışık duygular ve düşünceler. Din, dil, ırk farkını çocuklukta beynine yerleştirilmesi ve onca yıl bunun ezikliğiyle yaşaman. Çocukluk arkadaşının senin için neleri göze aldığı, Bu kitapta daha neler neler var. Okuyun ve yazarın iç dünyasında bir yolculuğa çıkın derim ben.
                KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• Amin MAALOUF'un Yüzüncü Ad kitabını okumuştum. Çok sürükleyici bir kitaptı. Yine aynı yazardan önerebileceğiniz Yüzüncü Ad kıvamında bir kitabı var mı? Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar..
                  KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• Trabzon Şehrinin İslamlaşma ve Türkleşmesi ( 1461 - 1583 )
                    Lowry, Heath W.
                    Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi

Yorum

• Biraz geç oldu ama şu anda Sarı Zeybeği okuyorum. Çok etkileyici bir kitap...

Yorum

• İlk olarak asi_mavi_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Amin MAALOUF'un Yüzüncü Ad kitabını okumuştum. Çok sürükleyici bir kitaptı. Yine aynı yazardan önerebileceğiniz Yüzüncü Ad kıvamında bir kitabı var mı? Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar..
                        Işık Bahçeleri'ni deneyebilirsiniz.

Yorum

• Adam Fawer - Empati'yi bitirdim.

Pek hoşuma gitmedi bazen okumak iyi olsada bazen o duyguyu kaybettirdi Olasılıksız kitabı daha güzeldi bence . . .
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Pusu, Şamil Tayyar

Gazeteci-Yazar Şamil Tayyar Eşrif Bitlis’ten Esat Coşan’a Turgut Özal’dan Adnan Kahveci’ye Muhsin Yazıcıoğlu’ndan Abdullah Çatlı’ya TÜBİTAK Mühendisi Ercan Kuruoğlu’dan Prof. Dr. Ali İhsan Bağış’a kadar kritik konumdaki isimlere kurulan 21 ayrı pusuyu araştırdı ve şüpheli ölümlerin perde arkasını kaleme aldı.

ve

Babam Sağ Olsun, İlhan Taşçı

Bu kitap, babalarının yanında çekirdekten yetişip onlara parmak ısırtan iş bilir çocukların öyküsüdür!!!

İki kitabı da beğendim.Tavsiye ederim.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Buradaki bir arkadaşın burada tavsiye etmesi sonucu aldım. İyiki de almışım

Bilimsel olaylarla gayet akıcı bir kitap olmuş. Bitirmem 2 günümü aldı

Bu arada bir dip düşeyim, termodinamiğin 2. kanunuyla ilgili verdiği bilgiler yanlış.

İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kitabı geçen yıl böyle bir öneri neticesinde okumuştum.

Tamam iyi hoş, aşk romanı falan..

Yalnız gerçekçi değil.

Ana kahraman olan kız iyi, mükemmel, olağanüstü, hem başarılı hem güzel hem dürüst hem ahlaklı hem şöyle hem böyle. İnanılmaz talihli; gidiyor bir başvuru yapıyor anında yurtdışında burs kazanıyor, yok yurtdışında yükseliyor kendi alanında, yok orda birileri buna aşık oluyoer yok evleniyor yok bilmem ne. Geliyor Türkiye'de çok önemli bir insan oluyor vs.
                              Genç kız romanı yazmışlar ama genç kızları biraz gerçeklikten uzaklaştırmışlar..
                              O kadar kolay değil maalesef işler ve o kadar yolunda gitmiyor hiçbir şey.
                              Gerçekçi değildi.
                              Hatta zaman zaman sinir bozucu bile olmuştu benim okuma sürecim.

Tüyap'ta imza gününde gördüm yazarı Canan Tan'ı. Söylesem mi söylemesem mi dedim.. amaan diyip geçtim.

Biraz daha gerçekçi ol Canan abla.

Bence tamamen kızların doğasını yansıtmış. Ben okurken gerçekle gayet güzel benzetmeler kurabildim
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Çerez niyetine okuyacağınız eğlenceli bir kitap tavsiyesinde bulunayım dedim.

Atılgan Bayar -

İki Şehrin ve Bazı Kadınların Tuhaf Hikayeleri - Gendaş Yayınları..

Kitabın iki ana konusu var. Birincisi iki şehir -Ankara ve İstanbul- ikincisi ise kadınlar.

Erkeklerin özellikle okuması gereken kitaplardan tavsiyesini de belirtmeden geçemeyeceğim.

Peki neden?

Yazarımız sivri diliyle kadınların dünyasına değişik bir bakış atıyor da o yüzden.

Cosmopolitan ve diğer tür dergileri biriktiren kadınlar hakkında yaptığı yorumlara dakikalarca kahkaha atacağınızdan emin olabilirsiniz. Bunun yanında turnusol kağıdı ile ilgili bölümü atlamayacağınıza da garanti verebilirim.

Daha önce de söylediğim gibi, size hayatın sırrını verecek ya da kendinizi sorgulamanıza yarayacak bir kitap değil. Ama okurken çok eğleneceksiniz. Özellikle de erkekler.

Bakın kıyağımı unutamayıp, yemek ısmarlamak için sıraya geçersiniz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim