Adam Fawer an itibariyle Medya Kralı'nda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Konunun huzurunu bozduğum için özür dilerim.
Ama arkadaşın verdiği tepkiyi anlamadım.
Bazı örneklerle bu tepkiyi cevapladım.
Kitap okumak çok güzel bir şey
Mümkün oldukça okuduğum kitapları yorumluyacağım burada
Eğer Elinizden bir kitabı bırakmak istemiyorsanız Dan Brown'ın tüm kitaplarını öneririm.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Hz. MUHAMMED
Lev Nikoloyeviç TOLSTOY
TOLSTOY dehasının,bütün yaşamı boyunca, hayatın anlamını aradığı evangelist(hristiyan)kültürden bunalıp,Hindistan'lı bir hadis yazarını okuduktan sonra ,değişen dünyası ve derlediği hadisler..
Kitap 1908 yılı çarlık Rusya'sında basılmış,daha sonra bolşevik yönetimi tarafından toplatılmış ve yaklaşık 70 yıl yasaklandıktan sonra Azerbeycan'da yeniden basılmıştır..
TOLSTOY'un islama bakışı gerçekten ilginç..
Tavsiye ederim..
Yorum
-
1)UFUKLARIN EFENDİSİ OSMANLILARİlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana kitap önerebilirmisiniz..Bilgilendirici kitap olmalı..Roman hikaye falan sevmiyorum..
Mesela geçen okuduğum Batı Dünyasının Türklere bakış açısı vardı çok güzeldi..Onun gibi..
Jason Gadvin
2)OSMANLI İMPARATORLUĞU
Carolıne Fınkel
İkisinide öneririm ..
Yorum
-
Teşekkür ederim İhtilall..İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1)UFUKLARIN EFENDİSİ OSMANLILAR
Jason Gadvin
2)OSMANLI İMPARATORLUĞU
Carolıne Fınkel
İkisinide öneririm ..Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Bu kitabı geçen yıl böyle bir öneri neticesinde okumuştum.İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ diye bir kitap.CANAN TAN'ın kaleminden yazılan bu eser süper ya....her kelimesini heyecanla okucaksınız...
Tamam iyi hoş, aşk romanı falan..
Yalnız gerçekçi değil.
Ana kahraman olan kız iyi, mükemmel, olağanüstü, hem başarılı hem güzel hem dürüst hem ahlaklı hem şöyle hem böyle. İnanılmaz talihli; gidiyor bir başvuru yapıyor anında yurtdışında burs kazanıyor, yok yurtdışında yükseliyor kendi alanında, yok orda birileri buna aşık oluyoer yok evleniyor yok bilmem ne. Geliyor Türkiye'de çok önemli bir insan oluyor vs.
Genç kız romanı yazmışlar ama genç kızları biraz gerçeklikten uzaklaştırmışlar..
O kadar kolay değil maalesef işler ve o kadar yolunda gitmiyor hiçbir şey.
Gerçekçi değildi.
Hatta zaman zaman sinir bozucu bile olmuştu benim okuma sürecim.
Tüyap'ta imza gününde gördüm yazarı Canan Tan'ı. Söylesem mi söylemesem mi dedim.. amaan diyip geçtim.
Biraz daha gerçekçi ol Canan abla.
Yorum
-
KUTADGU
Yüzüklerin Efendisi serisi.İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRamazandan sonra pek fırsatım olmadı ama uzun süredir yüzüklerin efendisi serisi elimde henüz bitirebilmiş değilim
Harikulade bir tercih.
Dünya zaten ikiye ayrılmaktadır.
Yüzüklerin Efendisi'ni okuyanlar ve okuyacak olanlar diye.
Tebrik ederim.
Yorum
-
Fantastik roman mevzuunda benim de söyleyeceklerim var.
Bu başlık altında oldukça kitap eritmiş biri olarak diyorum ki, Yüzüklerin Efendisi'nin devri bitmiştir.
Devir, Zaman Çarkı (Robert Jordan) devridir.
İlgilenecek olanlar için bir not: Zaman Çarkı serisi 12 cilt-24 kitaptan oluşmaktadır. Okunması meşakkatli, bir o kadar da zevkli bir seridir.
Yazar Robert Jordan son seriyi tamamlayamadan vefat etmiştir.
Fakat telaşa mahal yok. Notlarını bir arkadaşına bırakmış, tamamlanmasını vasiyet etmiştir.
İştahla bekliyoruz.
Hala ilgilenmeyi düşünenler için bir not daha: Serinin ilk kitabını elime aldığımda: "Lanet olsun Yüzüklerin Efendisi'nin bir kopyasından ibaretmiş meğer!" demiştim. Fakat ilerledikçe işin hiç de öyle olmadığını fark etmem uzun sürmedi. Bambaşka bir alemdi Zaman Çarkı.
Tolkien'in karakterleri için sağlam karakterler denir. Doğrudur da. Fakat Zaman Çarkı'nda tam 24 kitap boyunca aynı karakteri işleyebilen bir dehadan bahsediyoruz. Nasıl bir örgüyle karşı karşıya olduğunuzu varın siz hesap edin.
Seri esasen 7 cilt olarak planlanmıştı. Fakat Jordan'ın durdurulamayan kalemi bir türlü son noktayı koyamadı eserine. Önce 10 cilt olarak değiştirildi, sonra da 12 cilt. Son cildi bekleyen bir okur olarak, hala karmaşık durumdayım. Serinin sonunu tahmin edemez haldeyim. Ve bu durum beni delice okumaya teşvik ediyor.
Velhasıl, alın okuyun derim.En son Semih tarafından düzenlendi; 19.11.2009, 11:37."İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
Ek olarak, ismine duyduğum önyargıdan ötürü okumayı sürekli ertelediğim bir eser vardı: Franz Kafka-Dava.
Kendimden utandım. Kafka'dan utandım.
Kendimce Kafka'nın dehasını küçümsemiş, eserine önyargı beslemiştim.
Meğer ne aptalmışım."İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum