Ynt: En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..
Çok teşekkür ederim Faruk abi
Cidden ihtiyacım olan bir derleme
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle

bu büyük düşünür Türkiye'ye gelmiş, ancak hak ettiği itibarı görmemiştir. 2012 yılında, 100 yaşında Paris'te hayata gözlerini yummuştur.
Aynı çelişkiyi, Deniz Baykal'ın Ankara Siyasal'daki doçentlik tezini okurken de gördüm. Bu bilgili ve akıllı siyasetçimiz, genel başkanlığının son dönemlerinde, 40 sene önce akademisyen iken eleştirdiği her şeyi bizzat yapmakla meşguldü
bu büyük düşünür Türkiye'ye gelmiş, ancak hak ettiği itibarı görmemiştir. 2012 yılında, 100 yaşında Paris'te hayata gözlerini yummuştur.
Aynı çelişkiyi, Deniz Baykal'ın Ankara Siyasal'daki doçentlik tezini okurken de gördüm. Bu bilgili ve akıllı siyasetçimiz, genel başkanlığının son dönemlerinde, 40 sene önce akademisyen iken eleştirdiği her şeyi bizzat yapmakla meşguldü 

Küre yayınlarından boş kitap çıkmıyor ayrıca kardeş yayınevi var "Klasik" diye ona da bak hoşuna gidecek güzel şeyler bulabilirsin.
.
En son Filin Yolculuğu ve Kayıp Adanın Öyküsü'nü okudum.Daha önce okumamış olanlar için uyarayım,Saramago nokta ve virgülden başka bir noktalama işareti kullanmıyor ve sadece noktadan sonraki harfi büyük harfle yazıyor.Diyalogları çok karıştırmıştım ben en başta ancak bir süre sonra alışıyorsunuz ve çok akıcı geliyor.

bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum