Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uçurtma avcısı-Khaled hosseini... (Resim nasıl eklenir anlamadıgımdan resmini ekleyemedim)

Hepinizin okumasını öneririm afganistanlı bi yazarın ilk kitabı 2 süt kardeş arasında yaşananlar 2 si arasındaki farklılıkları anlatmış süper bir kitap...
    En son Ceyhun Dündar tarafından düzenlendi; 16.03.2011, 00:31.

Yorum

• Önermeyeceğim kitap ta olsun bari dostoyevski-insancıklar gereksiz bi kştap olmuş..Dostoyevskiden bunu beklemezdim onun yerine illa dostoyevski okuyacağım diyorsanız ölü evinden anılar'ı öneririm tam bi şaheser...

Yorum

• Uzun süredir üzerinde çalıştığım bir kitabı nihayet bitirdim. Alanında yazılmış en kapsamlı çalışma diyebilirim. Özellikle Batılı ve/veya doğulu düşünürlerin görüşlerini de içermesi bakımından tam bir düşünce fırtınası şeklinde hazırlanmış bu eser Prof Dr. Özcan YENİÇERİ hocama ait. Şubat ayında yayınlanır yayınlanmaz edindim:

"Bağımlılık Paradigmaları ve Türk Milliyetçiliği" (Kripto, 2011)

Ağır sosyolojik analizler içermesi anlaşılabilirliğini zorlaştırsa da Özcan Hoca'yı bilenler yadırgamayacaktır.

S. Huntungton'ı eleştirdiği bölüm, çok uluslu şirketlerin dünyadaki yeri, milli devletlerin günümüzdeki avantajları ve yaşadıkları zorluklar, millet gerçeğini görmezden gelen dinci/Marksist/Liberal kümelere cevaplar kitabın en dikkat çekici bölümleri.

Ziya Gökalp'deki E. Durkheim etkisine benzer bir durum sezdim Özcan Hoca'da: Ernast Renan!
        Bugüne dek farkedememiştim.

Kitapın son bölümü Türk Milliyetçiliği başlığında birçok Abide Şahsiyete yer verilmiş: İki kişi hariç.

Biri Edebi Türkçülüğün büyük ismi, H. Nihal Atsız; diğeri ise siyasi milliyetçiliğin lideri Alparslan Türkeş. Biri yazdığı romanlarla ve fikirleriyle kitleleri ardından getirmiş Büyük Atsız.
        Diğeri teoriyi pratiğe çevirmiş, fikri uygulama aşamasına getirmiş Türkeş.

* Uzatmayayım, tavsiye ederim.

Bağımlılık Paradigmaları ve Türk Milliyetçiliği - KRİPTO BASIN YAYIN - Özcan Yeniçeri - Bağımlılığın özünde kendine olan güvensizlik y
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Harlan Coben'in Oyunbozan adlı kitabını okudum inanılmaz güzel bir kitap çok beğendim kitabın baş kahramını Myron Bolitar'a hayran kaldım çok komik diyaloglar geçiyor kitabın içinde kitabı okurken çok güldüm.kitabın konusuda bir o kadar güzel okurken insanı hiç sıkmıyor.Tavsiye edilir...
          TRABZONSPOR
          iyi ki varsın Eren Bülbül...
          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Harlan Coben'in Oyunbozan adlı kitabını okudum inanılmaz güzel bir kitap çok beğendim kitabın baş kahramını Myron Bolitar'a hayran kaldım çok komik diyaloglar geçiyor kitabın içinde kitabı okurken çok güldüm.kitabın konusuda bir o kadar güzel okurken insanı hiç sıkmıyor.Tavsiye edilir...
            Myron Bolitar'ın diğer hikayesi "KAYIP" da çok güzeldir , ilginize
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Myron Bolitar'ın diğer hikayesi "KAYIP" da çok güzeldir , ilginize
              Teşekkür ederim okuyacağım
              TRABZONSPOR

Yorum

• Rica ederim
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• John Saul Şeytanın Labirenti

katolik okulunda bir grup öğrencinin başından geçen ilginç olaylar anlatılıyor.Şeytan çıkarma ayinleri romanda ön planda.sıkılmadan okuyabileceğiniz bir roman her ne kadar yazar kitapta müslümanları
                  'terörist' yaftasıyla tanıtmak istemiş olsada romanın sonunda bu saçmalıktan vazgeçmiştir.
                  En son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 29.03.2011, 16:06.
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Mıchael Palmer Beşinci Tüp

Çok severek okuduğum bir roman oldu konusu gayet güzel yasadışı organ bağışının anlatıldığı romanda kişilerin istemdışı nasıl organlarını kaybettikleri anlatılıyor.
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Tess Gerritsen Günahkar

Tüm romanları gibi bu da insanı içine çekiyor tıbbı-gerilim sevenler için okunması gereken bir kitap.Kadavra üstünde yapılan konuşmalar insanı Tess Gerritsen okumaya itiyor.
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Paul Kemprecos Yakuza Cinayeti

Kitabın çok güzel olduğunu söyleyemem ama okurken insanı sıkmıyor.Konusunun farklı olması ve 'sosyal mesaj' vermesi kitabın iyi yanları.Çok fazla balıkçılıkla ilgili terimlerin olması okurken kopukluklar olmasına sebep oluyor.
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Osman Aysu Tavşan Uykusu

Rusya'da CIA,MI6,KGB üçgeninde geçen ve bunlarla hiç ilgisi olmayan bir Türk'ün başını istemeden nasıl bir belaya soktuğunu anlatıyor.Kitabın casuslukla ilgili verdiği bilgiler insanı meraklandırıyor istihbaratın ülkeler arasında nasıl gerçekleştiğini güzel bir dille anlatıyor.Osman Aysu'nun Terörün Gölgesinde kitabı da güzeldir tavsiye ederim
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Anne Rıce Pandora

Konusunu Vampirlerin oluşturduğu kitapların bana göre olmadığını anladım okurken çok sıkıldım ve sonunu getiremeden kitabı bıraktım.Başlangıçta okumaya değer gibi görünüyor ama sonradan insanı sıkıyor.
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Hasan Cemal, gazeteci. 41 yıldır bu mesleğin içinde. Güncel gerçeğin peşinde koşturuyor bunca yıldır. Hasan Cemal, “asker düşmanı” değil, askerin siyasete karışmasına karşı, askerin Batı demokrasilerinde olduğu gibi sivil otoriteye tabi olmasından yana. Uzun yıllardır Hasan Cemal’in derdi bu, yani askerin elini siyasetten çekmesi, Avrupa’da, Amerika’da olduğu gibi… Bundan önce yazdığı yedi kitabı da bu dertle ilgili. Tank Sesiyle Uyanmak, Demokrasi Korkusu, Tarihi Yaşarken Yakalamak, Özal Hikâyesi, Kimse Kızmasın Kendimi Yazdım, Kürtler, Cumhuriyet’i Çok Sevmiştim… Hasan Cemal’in bütün bu kitapları, bir zincirin halkaları gibi, Türkiye’de askerin, sivilin ve demokrasinin hallerini anlatır. Elinizdeki bu son kitabı da öyle. Kalın olduğuna bakmayın, kolay okunuyor, Hasan Cemal’in her kitabı gibi
                              Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Stephen King i tavsiye ederim. 15 kitabını falan okumuşumdur şimdi Sis i okuyorum ve Kubbenin altındayı aldım 1024 sayfa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim