Tugba Özay'in Annesi Maçkali.Kendini bilemiyecegim.Ayrica sair Sunay Akin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporlu Ünlüler
Daraltma
X
-
İlk olarak gOpsO tarafından gönderildiTugba Özay'in Annesi Maçkali.Kendini bilemiyecegim.Ayrica sair Sunay Akin.
Tugba Özay'in annesi de , babasi da Trabzon'lu... Ama kendisinin Trabzonspor'lu oldugunu bilmiyordum...Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
Bu son olsun,bu son olsun!
- Alıntı
Yorum
-
Guests
İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi
cimilli ibo... (ayaginda çapula kadur kudur ediyor, istedim anasindan madu mudur ediyor.) [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
o dedigin sarkiyi cimilli ibo demiyor ayrica cimilli ibo rize sporlu oldugunu söledi
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak deco tarafından gönderildi
mustafa topaloglu [img]smileys/smiley36.gif[/img]
tugba özay[img]smileys/smiley9.gif[/img]
bu hanim TR ye mal olmadi, kesinlikle !!!! kim bu yaaaaa [img]smileys/smiley7.gif[/img]*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
- Alıntı
Yorum
-
Guests
İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi
cimilli ibo... (ayaginda çapula kadur kudur ediyor, istedim anasindan madu mudur ediyor.) [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
dostum bende son iki kaseti var öyle bir sarki yok içinde ha eger eski kasetlerinde varsa bilemem ama su anda sarkiyi ben bir tek sait uçar'dan duydum. neyse sen var diyorsan vardir
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
Guests
İlk olarak AvniAker tarafından gönderildiİlk olarak deco tarafından gönderildi
mustafa topaloglu [img]smileys/smiley36.gif[/img]
tugba özay[img]smileys/smiley9.gif[/img]
bu hanim TR ye mal olmadi, kesinlikle !!!! kim bu yaaaaa [img]smileys/smiley7.gif[/img]
yanlisin var o tr ye mal oldu onlarca sevgilisi oldu da onun [img]smileys/smiley36.gif[/img]
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
Yorum