Iste bu Gökhan abi[img]smileys/smiley32.gif[/img], zaten bizde geyik olsun diye yazisiyorduk [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporlu Ünlüler
Daraltma
X
-
www.trabzonspor.ailesiyiz.biz
Fenerbahçe olmasaydi Trabzonspor\'un asilliginin ve kiymetinin farkina varamayacaktik. Iyi ki varsin Fenerbahçe
- Alıntı
-
İlk olarak bulutus tarafından gönderildi
Arkadaslar bildiginiz Trabzonsporlu ünlüler varsa yazin.
Benim bildigim Rafet el Roman, Osman Yagmurdereli, Volkan Konak, Fuat Saka..
osman yagmurdereli bir galatasarayli ...yillar önce bizim için bi sezon açilisin da organizasyonluk yapiyo du ve biletliydi kimse gitmedi diye açilisa o da" takimi için 1 milyon vermeyen bir taraftar kitlesinin tuttugu takimi tutmam" dedi ve trabzonsporlulugu biraktiAzrail pesimi birak
Ben ölecek adam degilim
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaslar mahalli degilde Türkiyeye mal olmus sanatçilardan Kimler Trabzonsporlu bilenler varsa açiklasin .
Benim bildiklerim.
1-CENGIZ KURTOGLU
2-RAFET EL ROMANSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
- Alıntı
Yorum
-
KURTULUS ÖZTÜRK
(çok yakinda..pek yakinda..kamink suuuunnn)[img]smileys/smiley1.gif[/img]Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EsenLerLi_61 tarafından gönderildi
Ibrahim Can ( trabzonspor ile ilgili sakilarida vardir)
Ismail Türüt
Volkan Konak
Lara
Hamiyet
Ismail Türüt ün ne oldugu belli degil.ona kim para verirse o ondan
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EsenLerLi_61 tarafından gönderildi
cafer52 su anda bizden para aliyo kasetleri trabzonda hep daha çok satiyo yani daimi taraftarimiz o)
magnolia tamam onlar daha yeni sarkicilar ama trabzonsporlular özellikle lara trabzonun bütün açilislarinda sarki söyler
[img]smileys/smiley36.gif[/img]Lara kim bilmiyorum tam ama eger geçen sene turuncu formayla sarki söyleyen kizsa zaten çikti çikali bir açilis yaptik biz. Onda da bastirdik parayi, söyledi... Yok bu Lara söyle 10-15 yilliksa da ben bilmiyorsam cehaletime verin. Genelde öyle oluyor da[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bir ara Yasemin Yalçin'in kulübe üye yapildigini duymustum... (Hamsiye tiplemesi vardi o zamanlar)
- Alıntı
Yorum
-
mustafa topaloglu [img]smileys/smiley36.gif[/img]
tugba özay[img]smileys/smiley9.gif[/img][b]<font face=\"Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"4\">Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gif
- Alıntı
Yorum
Yorum