Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporlu Ünlüler

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Iste bu Gökhan abi[img]smileys/smiley32.gif[/img], zaten bizde geyik olsun diye yazisiyorduk [img]smileys/smiley1.gif[/img]
    www.trabzonspor.ailesiyiz.biz

Fenerbahçe olmasaydi Trabzonspor\'un asilliginin ve kiymetinin farkina varamayacaktik. Iyi ki varsin Fenerbahçe

Yorum

alin size Trabzonsporlu ünlü:

NICOLE KIDMAN..

yengenuz olur daa[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
      NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

Merhaba...

Geyik olarak yazdiginizi biliyorum arkadaslar. Sizi seviyorum. Sizlere birsey olmasin. Yürekler bir. Saygilarimla.zisinoli.

Yorum

İlk olarak bulutus tarafından gönderildi

Arkadaslar bildiginiz Trabzonsporlu ünlüler varsa yazin.
          Benim bildigim Rafet el Roman, Osman Yagmurdereli, Volkan Konak, Fuat Saka..

osman yagmurdereli bir galatasarayli ...yillar önce bizim için bi sezon açilisin da organizasyonluk yapiyo du ve biletliydi kimse gitmedi diye açilisa o da" takimi için 1 milyon vermeyen bir taraftar kitlesinin tuttugu takimi tutmam" dedi ve trabzonsporlulugu birakti
          Azrail pesimi birak
          Ben ölecek adam degilim

Yorum

Arkadaslar mahalli degilde Türkiyeye mal olmus sanatçilardan Kimler Trabzonsporlu bilenler varsa açiklasin .

Benim bildiklerim.

1-CENGIZ KURTOGLU

2-RAFET EL ROMAN
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

- Fuat Saka

- Kazim koyuncu

Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

Osman Yagmurdereli ???
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

O son yazdigin fanatik bir GS'lidir
                  There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

KURTULUS ÖZTÜRK

(çok yakinda..pek yakinda..kamink suuuunnn)[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                    Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

Ibrahim Can ( trabzonspor ile ilgili sakilarida vardir)

Ismail Türüt

Volkan Konak

Lara

Hamiyet

Yorum

İlk olarak EsenLerLi_61 tarafından gönderildi

Ibrahim Can ( trabzonspor ile ilgili sakilarida vardir)

Ismail Türüt

Volkan Konak

Lara

Hamiyet

Ismail Türüt ün ne oldugu belli degil.ona kim para verirse o ondan

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Lara

Hamiyet

Lara ve Hamiyet mi?
                          Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                          Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

cafer52 su anda bizden para aliyo kasetleri trabzonda hep daha çok satiyo yani daimi taraftarimiz o )

magnolia tamam onlar daha yeni sarkicilar ama trabzonsporlular özellikle lara trabzonun bütün açilislarinda sarki söyler

Yorum

cafer52 su anda bizden para aliyo kasetleri trabzonda hep daha çok satiyo yani daimi taraftarimiz o )

magnolia tamam onlar daha yeni sarkicilar ama trabzonsporlular özellikle lara trabzonun bütün açilislarinda sarki söyler

[img]smileys/smiley36.gif[/img]Lara kim bilmiyorum tam ama eger geçen sene turuncu formayla sarki söyleyen kizsa zaten çikti çikali bir açilis yaptik biz. Onda da bastirdik parayi, söyledi... Yok bu Lara söyle 10-15 yilliksa da ben bilmiyorsam cehaletime verin. Genelde öyle oluyor da[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bir ara Yasemin Yalçin'in kulübe üye yapildigini duymustum... (Hamsiye tiplemesi vardi o zamanlar)

Yorum

mustafa topaloglu [img]smileys/smiley36.gif[/img]

tugba özay[img]smileys/smiley9.gif[/img]
                                [b]<font face=\"Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"4\">Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gif

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X