yasar nuri öztürk.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporlu Ünlüler
Daraltma
X
-
İlk olarak tigin tarafından gönderildi
Kemal alemdaroglu.kendisi ülke çapinda çok sevilen bir sahsiyettir ayni zamanda.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
malesef uzaktan akrabam olur...
benim icin bir utanc belgesi !!!!!!!!!!!!!!!*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak tigin tarafından gönderildiyasar nuri öztürk.
malesef......[img]smileys/smiley7.gif[/img]*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
- Alıntı
Yorum
-
ati benden bahsettigin için saol..ama ben tam olarak trabzonsporlu degilim [img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
bu arada topic zannedersem trabzonsporlu unlulerdi..ama serdar abi turkstardaki emrah ve gs deki suattan bahsetmis..evet 2si de trabzonlu ama 2si de galatasarayli bildigim kadariyla..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Erhan|TS tarafından gönderildifatih suati bilmemde emrah harbi trabzonlu Faroz ÇOÇUGUDUR trabzonsporludur ÇILGINLAR'lan MAÇA gelirdi bagirmaya...
Emrah çift pasaportlulardan demek ki. Yarismada Trabzonsporlu musun dediler beyzade Trabzonsporluyum demeden ikinci takimim GS dedi. Belki bunu oy ugruna yapti ama benim gözümde asla TRABZONSPORLU degil.
- Alıntı
Yorum
-
Merhaba,
Su bahsettiginiz adamlarin ne önemi varki Trabzonsporlu olmasinda. Herkesin Trabzonsporlulugu kendisine. Suat Trabzonsporlu olsa ne olur. Olmasa ne ? Galatasaraya hizmet etmiyor mu. Siz inaniyormusunuz ki Suatin Trabzonsporlu olduguna.Profesyoneldir diyeceksiniz ama ben gerçek bir Trabzonsporlunun profesyonel olabilecegine inanmiyorum. BIZIM RUHUMUZ AMATÖR. Gökdeniz gibi, Fatih gibi, benim gibi, senin gibi.
Ayrica söylemeden edemeyecegim bir arkadasimiz yazmis. Kemal alemdaroglu Trabzonsporluymus da çok sevilen bir sahsiyetmis. Ben ve çevremdekiler inanin buna çok güldük [img]smileys/smiley36.gif[/img]
VE TRABZONSPORLU olan her yerde bunu söyler. Biz böyle gördük, böyle biliriz. Hepimizin mevkii, satüsü, meslegi olabilir, ayri ayri alanlarda ve her birimiz iyi yerlerde olabiliriz ancak en büyük gurur kaynagimiz TRABZONSPORLU olusumuzdur. Insanlari zorla Trabzonsporlu yapmaya çalismayalim. Olanlar zaten kendilerini belli eder. saygilarimla.zisinoli
- Alıntı
Yorum
Yorum