Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporlu Ünlüler

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yasar nuri öztürk.
    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Fatih Sahinoglu

tanimayan yoktur sanirim kendisi kanal D de program yapiyor
      Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

İlk olarak tigin tarafından gönderildi

Kemal alemdaroglu.kendisi ülke çapinda çok sevilen bir sahsiyettir ayni zamanda.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

malesef uzaktan akrabam olur...

benim icin bir utanc belgesi !!!!!!!!!!!!!!!
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

yasar nuri öztürk.

malesef......[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Devrim Saltoglu (Asmali Konak)
            Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
            Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

yasar nuri öztürk.

malesef......[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

Nihat Genç

Bu arada Nihat Genç'in "En büyük taraftar" adli yasini tribün bölümüne yapistiriniz. Nette aradim bulamadim.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

ahmet mete isikara sahsen ben sordugumda trabzonsporluyum demisti
                  Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                  Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                  Mustafa Korkmaz

Yorum

ati benden bahsettigin için saol..ama ben tam olarak trabzonsporlu degilim [img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]

bu arada topic zannedersem trabzonsporlu unlulerdi..ama serdar abi turkstardaki emrah ve gs deki suattan bahsetmis..evet 2si de trabzonlu ama 2si de galatasarayli bildigim kadariyla..

Yorum

fatih suati bilmemde emrah harbi trabzonlu Faroz ÇOÇUGUDUR trabzonsporludur ÇILGINLAR'lan MAÇA gelirdi bagirmaya...
                      Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

o zaman ben yanlis duydum demekkii..kusura bakmayin

Yorum

ben varim yaa yeter

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

İlk olarak Erhan|TS tarafından gönderildi
                            fatih suati bilmemde emrah harbi trabzonlu Faroz ÇOÇUGUDUR trabzonsporludur ÇILGINLAR'lan MAÇA gelirdi bagirmaya...

Emrah çift pasaportlulardan demek ki. Yarismada Trabzonsporlu musun dediler beyzade Trabzonsporluyum demeden ikinci takimim GS dedi. Belki bunu oy ugruna yapti ama benim gözümde asla TRABZONSPORLU degil.

Yorum

Harbiden Yarismada Öyle dedi Ha Ben Bilmiyodum!!

O Zaman Sifatina Siçim OnUN aDam Kere.!!
                              Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

Merhaba,

Su bahsettiginiz adamlarin ne önemi varki Trabzonsporlu olmasinda. Herkesin Trabzonsporlulugu kendisine. Suat Trabzonsporlu olsa ne olur. Olmasa ne ? Galatasaraya hizmet etmiyor mu. Siz inaniyormusunuz ki Suatin Trabzonsporlu olduguna.Profesyoneldir diyeceksiniz ama ben gerçek bir Trabzonsporlunun profesyonel olabilecegine inanmiyorum. BIZIM RUHUMUZ AMATÖR. Gökdeniz gibi, Fatih gibi, benim gibi, senin gibi.

Ayrica söylemeden edemeyecegim bir arkadasimiz yazmis. Kemal alemdaroglu Trabzonsporluymus da çok sevilen bir sahsiyetmis. Ben ve çevremdekiler inanin buna çok güldük [img]smileys/smiley36.gif[/img]

VE TRABZONSPORLU olan her yerde bunu söyler. Biz böyle gördük, böyle biliriz. Hepimizin mevkii, satüsü, meslegi olabilir, ayri ayri alanlarda ve her birimiz iyi yerlerde olabiliriz ancak en büyük gurur kaynagimiz TRABZONSPORLU olusumuzdur. Insanlari zorla Trabzonsporlu yapmaya çalismayalim. Olanlar zaten kendilerini belli eder. saygilarimla.zisinoli

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X