Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporlu Ünlüler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi

İlk olarak albayrakts tarafından gönderildi
    davut guloglu kolpasida iki kasedini alsak oda bizden olur turutude unutmamali

Kim davut güloglu mu TRABZONSPOR lu?Yok arkadasim o fenerlinin daniskasi.Adam o ezik takimin geçen yil çikardigi albüm için sarki bile bestelemis.

"Tak tak tak taktaktun topi aglara"diye saçma sapan tam davut gülogluna ve oezik takima yakisir cinsten bi sarkiydi.

walla ya davut güloglu ibne bir fblidir unutmayalim bilip bilmeden de konusmayalim bence yani

Yorum

• davut güloglu tam bir fener fanatigidir serefsizin de tekidir geçen yil febe ye sarki yapti ibne o gun bugun dür davut piçini dinlemem dinleyeni de sevmem

Yorum

• la birakin sunlari, rizeliler genellikle fenerli oluyolar davutta onlardan birisi Edited by: Berat Tekke

Yorum

• Davut guloglu bastan asagi fenerlidir,gorsem biyerde 2 cift lafim var ona,verecegi cewaba gorede 2tane tokatim[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          Erkek adam haritada ismi olmayan takim tutmaz:)

Yorum

• foruma yazilmayanlar CEZA ve AYSU BACEOGLU
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• gürkan zengin ( cnntürk editör programi sunucusu )
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• türkiyenin yildizlari 2de seymen vardi.pinar altug sormustu hangi takimi tutuon diye trabzonspor demisti.bide olayli fener maçindan sonra canli yayinda 1967 tisörtü giyinmisti.tam bir ts fanatigi.ramazandada çarkifelekteydi.
                trabzon sen benim herseyimsin...

Yorum

• Metin Diyadin , Sari Gazi Maliye müdürü, Cemal Kamaci cok ünlü boksör imiz kendisi mackali.

Yorum

• Necmettin Erbakan'in da Trabzonsporlu Oldugunu Biliyorum. Basbakan Oldugu Zamanlarda; "Uçakta yapilan Bir Röportajinda Oglum Fatih Trabzonspor'u Tutuyor. O yüzden bende Trabzonsporluyum" Dedigini Sahsen Duymustum. Edited by: Vektra58

Yorum

• Erbakanin açiklamasida vardi ama bunu derken. Biz siyasettedaimadislanan partiyiz, Trabzonsporda futbolda daima dislanan takimdir, hani kaderimiz ayni diye

Yorum

• cankan
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                          cankan

Yüzümüze vurup durma yahu[img]smileys/smiley17.gif[/img]Edited by: #10 Fietra
                          keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi

İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                            cankan

Yüzümüze durup vurma yahu[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                            ula yüzümüze vurup durma olmasin o dedigin[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi
                              İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi

İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                              cankan

Yüzümüze durup vurma yahu[img]smileys/smiley17.gif[/img]

ula yüzümüze vurup durma olmasin o dedigin[img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]açiklama bekliyorum
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Hep ayni kisileri yaziyorsunuz...Ve bu yüzden tartisiyorsunuz...[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim