Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• afk lig var diye odadan atılınır mı hiç arkadaş.

Yorum

• Ben yokum ya bir kişinin yoktan yere şampiyon olma ihtimali belirdi
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Hani benim VIP yerim.. Kimse yokken biz vardık arkadaş!

Yorum

• @Berat Akçay bu savaş devam ediyor

İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          afk lig var diye odadan atılınır mı hiç arkadaş.
          Lig vardı reis özür dileriz
          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• bu akşam iki turnuvada da şampiyonluk yaşamak güzel bir duygu
            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Turnuva sonucu http://www.haxball.gr/league/view/140907

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2.'lik dışında bitirdiğin turnuva var mı kapo ?

Yorum

• Ben de ilk turnuvam da şampiyonluk yaşadım. Hem de bu kazmalıkla... Takım arkadaşlarım sağolsun

Yorum

• Tebrikler yederli&apsimo
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2.'lik dışında bitirdiğin turnuva var mı kapo ?
                      Şampiyonluklar sizin olsun, şerefli 2.ler bizimsakljfsadlşksa
                      Bundan sonra yok turnuva falan. Bu ne ya basiretimiz bağlandı. Hep mi 2. olunur arkadaş

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Teşekkür ederim seviyeli oyununuz için. Çok güzel bir turnuva oldu.
                        Tabi ilk antrenmanıma çıkışım turnuvaya denk gelmemeliydi. Yavaş yavaş öğreniriz artıkınn.

Aranızdan biri herkesi banlıyordu sırayla, beni de öğren gel artık diyerek banladı.
                        Sanalda değil de yeşil sahada görüşmek isterdim ciğerimizle.

Bir bordon var bir de mavin
                        Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• Ynt: Haxball

İlk olarak guci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Teşekkür ederim seviyeli oyununuz için. Çok güzel bir turnuva oldu.
                          Tabi ilk antrenmanıma çıkışım turnuvaya denk gelmemeliydi. Yavaş yavaş öğreniriz artıkınn.

Aranızdan biri herkesi banlıyordu sırayla, beni de öğren gel artık diyerek banladı.

Terbiyesiz Berat Akçaydır kesin
                          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak guci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Teşekkür ederim seviyeli oyununuz için. Çok güzel bir turnuva oldu.

Bizim için pek hoş bir turnuva olmadı aslında

Yorum

• Koyunun yokluğunda keçiye Abdurrahman Çelebi demişler . . .

Yorum

• şu turnuvalarda bir ben oynayamadım zaten, hep kaçırdım. uzunca bir süre yokum yaylalara gideceğum, yaya toure den selamlar.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X