Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haxball
Daraltma
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim için pek hoş bir turnuva olmadı aslındaBir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu turnuvalarda bir ben oynayamadım zaten, hep kaçırdım.uzunca bir süre yokum yaylalara gideceğum, yaya toure den selamlar.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerkanovic sensiz yapamıyor
onla oynasak ortada kupa bırakmayız da işte turnuvalarda nasip olmadı"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonla oynasak ortada kupa bırakmayız da işte turnuvalarda nasip olmadı
Kupa canavarı derler banaBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arkadaş benimle tanışmamış galiba, merhaba ben Faruk.
Kupa canavarı derler bana
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet bendim
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşlar, aranızda "abi lütfen gel oda açtık" ibarelerini içeren özel mesaj atanlarınız oldu.
Bundan sonra beni çağırmamaya özen gösterin.
Ardarda her akşam gelen şampiyonluklar beni zirveye çıkardı, ve hazır gelmişken zirvede bırakıyorum.
Ele ayağa düşmenin alemi yok.
Size iyi oyunlarBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arkadaş benimle tanışmamış galiba, merhaba ben Faruk.
Kupa canavarı derler bana
yaya toure nin karşısındaysan, maça bir kere psikolojik olarak yenik başlarsın, oynayanlar bilir, acımak yok !şu kupaları kaçırdım ona yanıyorum. berkan ı verin bana yeter, bütün forum bir olun çıkın karşımıza
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebütün nickler oturacak yakında
valla ben hep karıştırıyorum, bazıları farklı farklı alıyor haliyle karışıp duruyor"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
Yorum