Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bu bir oyun . yapmayın gozunuzu seviim . her kötü oynayana kızılsaydı beni millet küfür yagmuruna tutmustu. dün adamların takımına ben düştüm turnuvada sıfır cekti bizim takım . ama hiç kızmadılar niye cunku bu bır oyun .
    Hani başka odalarda olsan tamam . kicklersın banlarsın . ama bu oyle bir oda degılkı forumca vakıt gecırıyoruz .
    61

Yorum

• turunuva mı var, nasıl oluyor o iş bi açıklayın
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar bu bir oyun . yapmayın gozunuzu seviim . her kötü oynayana kızılsaydı beni millet küfür yagmuruna tutmustu. dün adamların takımına ben düştüm turnuvada sıfır cekti bizim takım . ama hiç kızmadılar niye cunku bu bır oyun .
        Hani başka odalarda olsan tamam . kicklersın banlarsın . ama bu oyle bir oda degılkı forumca vakıt gecırıyoruz .
        KPSS mağduru sen misin?

Yorum

• Unutun gitsin, bir daha da olmasın arkadaşlar

Eğlenmeye bakın, o kadar rahat olamıyorsanız odaya girmeyin.

Arkadaşın da dediği gibi bu oda haxball'da rastgele bir oda değil, BMN Forum'un bir odası.
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            KPSS mağduru sen misin?
            Ta kendisi

Yorum

• Oda yok mu gençler?

Yorum

• berat sayfadasın görüyorum
                oda açıyorsan aç
                yoksa ben açıyorum
                elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Biz burada bir aileyiz ve bu ailenin içinde böyle şeyin olmasını hoş karşılamıyorum. Sonuçta bu bir oyun. Kalp kırmaya, kötü söz söylemeye ne gerek var.
                  Eğer kendine hakim olamayacak arkadaş varsa kusura bakmasın ama gelmesin odaya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    berat sayfadasın görüyorum
                    oda açıyorsan aç
                    yoksa ben açıyorum
                    Sen aç Kasım abi belki gece gelirim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• açtınızmı bekliorz
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• şifre: bmn
                        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz burada bir aileyiz ve bu ailenin içinde böyle şeyin olmasını hoş karşılamıyorum. Sonuçta bu bir oyun. Kalp kırmaya, kötü söz söylemeye ne gerek var.
                          Eğer kendine hakim olamayacak arkadaş varsa kusura bakmasın ama gelmesin odaya.
                          Hayırdır bu sayfada bir şey mi oldu?

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayırdır bu sayfada bir şey mi oldu?
                            bi kac saat once haxbal yapmıstık . yenildik küçük bir tartısma cıktı sonra büyüdü
                            61

Yorum

• Kötü söz felan söylenmiş.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• bmn

Oda 12 kişilik
                                "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X