Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Değildim, Yemin Ettim Bidaha Girmicem Diye O Masaya

Oyun Stili Bana Benziyorsa Berat Olabilir.

Niye ne oldu niye tartisidiniz alakutayla ???? Tmm Anladim seni..

O zaman berati oyunu bozmak isteyen kisi

yaktim seni berat
    En son Cihan-Ucar tarafından düzenlendi; 21.07.2011, 02:54.

Yorum

• oyundan hic bişey anlamasamda altta ki yazılara gülmekten öldüm tayfun cora benden iyidir
      TRABZONSPOR
      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
      Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Berlin-Ts-61-29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yaktim seni berat
        alukuta ne abi ya gülmekten öldüm DDDDD hahaha
        Bordo Mavi Net

Yorum

• İlk olarak alakota tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alukuta ne abi ya gülmekten öldüm DDDDD hahaha
          Senin BMN ismin alakota bende ezbere bilmedim icin alakuta yazdim

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O Engin kim ? Kadro dışı bırakıcam onu
            Şenol Hocam özür diliyorum sizden ve taraftarımızdan.Oyuncu değişikliğinde kendimi görünce tutamadım küfür içerikli metin girdim.Formayı tekrar almak için mücadele edeceğim.

Ayrıca yazıyı tam olusturmak üzereyken gol olması beni yerlere yatıran olaydı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

yaktim seni berat
              Başkanım sözleşmemi feshetme sakın 3 lü çektirecek başka kimse kalmadı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkanım sözleşmemi feshetme sakın 3 lü çektirecek başka kimse kalmadı
                Sözlesmeni fesh etmem korma

Dün yeteri kadar üclü cektin bize

Aksam gene bulusalim da oynayalim ama bugün birsi rakip bulsun bize..

Antreman maclari icin size para veremem

Rakip bulun ve biraz haslik yaparsiniz

Yorum

Sözlesmeni fesh etmem korma

Dün yeteri kadar üclü cektin bize

Aksam gene bulusalim da oynayalim ama bugün birsi rakip bulsun bize..

Antreman maclari icin size para veremem

Rakip bulun ve biraz haslik yaparsiniz
                  Quaresma yı Çağırimmi ?

Simao da Gelir

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol Hocam özür diliyorum sizden ve taraftarımızdan.Oyuncu değişikliğinde kendimi görünce tutamadım küfür içerikli metin girdim.Formayı tekrar almak için mücadele edeceğim.

Ayrıca yazıyı tam olusturmak üzereyken gol olması beni yerlere yatıran olaydı
                    6 Dakika 52 saniye hazırlandıktan sonra . Taraftarların sesi bi bakmışız engin gol atmış bide alttan ben atmadım valla yazıyosun abi ya haha bayağı güldüm dün .D
                    Bordo Mavi Net

Yorum

• İlk olarak alakota tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      6 Dakika 52 saniye hazırlandıktan sonra . Taraftarların sesi bi bakmışız engin gol atmış bide alttan ben atmadım valla yazıyosun abi ya haha bayağı güldüm dün .D
                      Valla ben topu ileri attım biri tamamladı ama göremedim

Yorum

• millet hangi odadasınız ben de geliom..
                        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                        Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          millet hangi odadasınız ben de geliom..
                          şuan oda yok ama kurarsanız gelirim
                          Bordo Mavi Net

Yorum

• tamam bordomavi.net odasındayım şifre 61ts61
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• link: http://www.haxball.com/?roomid=31f13...a0bebbd&pass=1
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• Şimdi bakınca çok anlamsız geldi ilk 4 teki adam ben olunca
                                Bordo Mavi Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X