Bunlarda benden .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haxball
Daraltma
X
-
İlk olarak alakota tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hocayı dövdüğümüz zamanda ss alsaydık yaçok kıvraktın hocam
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek kale mac yokmu bunda 3 e 3 mac yaparız biride kaledeBordo Mavi Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Berlin-Ts-61-29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmegi gecen herkese Tesekkür ediyorum (sadri baskan)hiç girmiyosun ama maça damganı vuruyosun
o göbekle gol attınBordo Mavi Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alakota tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistersek olur ama tartışma çıkarhusumeti olanları aynı takıma koydunmu birşey kalmaz ortada
TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene tartısması cıkacakhusumeti olanları aynı takıma koydunmu birşey kalmaz ortada
Bordo Mavi Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene tartısması cıkacakhusumeti olanları aynı takıma koydunmu birşey kalmaz ortada
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alakota tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hocayı dövdüğümüz zamanda ss alsaydık yaçok kıvraktın hocam
Eski kullanıcı adı emre611967
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Kaleciyle Şike İddaası Falan Çıkar, Atarlar Hepimizi İçeriEski kullanıcı adı emre611967
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalede ben vardım merak etmeyin #Şenol Güneş 1#Bordo Mavi Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alakota tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen çok cool sun başkanhiç girmiyosun ama maça damganı vuruyosun
o göbekle gol attın
Ne varmis benim göbekde siz beni cok kiskaniyorsunuz beni ve göbegimi nazar degcek tü tü tü
- Alıntı
Yorum
Yorum