oda acıkmı hala ???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haxball
Daraltma
X
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda bende oynamak isterim...zaten canim SIKILIYOR...
Ama hic oynamadim...nasil oynandigini da bilmiyorum...var mi bana kurallari anlatacak ve nasil oynandigini söyleyecek bir renkta$ (:Eski managerlardaki oyun sistemi gibi yuvarlak şekillerle topa vuruyorsun falan.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGirip oynaman lazım, öğretilecek bir yanı pek yokEski managerlardaki oyun sistemi gibi yuvarlak şekillerle topa vuruyorsun falan.
Legend'lara ras gelmim $incik
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCömezler icin bi yer var mi peki?
Legend'lara ras gelmim $incikAma bi iddia kendini gösterme falan olursa aman diyeyim, efsane oynayanlar var, ben gibi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar var neden olmasın , eğlencesine oynandığı zaman.Ama bi iddia kendini gösterme falan olursa aman diyeyim, efsane oynayanlar var, ben gibi
yani hic olmazsa nasil oynanacagini anladim
Gelin ulan erkekseniz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-3 oyun yaptim ve söktümyani hic olmazsa nasil oynanacagini anladim
Gelin ulan erkekseniz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamdır. Bu akşam yaparız maç
- Alıntı
Yorum
-
Link var dediler geldikBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Yorum