Lys İngilizce'ye giren var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEşitağırlık ama gözü pek yükseklerde değil babasını dükanı var orda çalışıyor üniversite mezunu olmak için giriyor sınavlara.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLys İngilizce'ye giren var mı?Zuğaşi BerepeÇoban Express™
- Alıntı
Yorum
-
[QUOTE=habreg4s61;1917744508]İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 senedir giren biri olarak . Matematik diğer senelere nazaran basitti.
Geo zordu .[/QUOT
geo mattan daha kolaydı bence
Kişiye göre değişiyor . Ben 3 seneyi karşılaştırdım.
- Alıntı
Yorum
-
Öylesine girdiğim ilk sınavım beklentilerimin altında sonuçlandı
Seneye toz duman kaldırırız sorular aynı türden olursa
PS: Dalga geçmeyin ayıp olur çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle27 Tane Matematik.
14 Tane Geometri yaptım.
Ygsden düşük yapmıştım bu sınavda İstediklerimi almış oldum hayırlısı olsun.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlısı olsun Eşit Ağırlık mı?OSCAR CARDOZO
- Alıntı
Yorum
-
Sayısalcı olmama rağmen sözel puanım yüksek diye bugün sosyal'e girdim tarih coğrafya güzel geçti ama felsefede hayatımda ilk kez duyduğum kelimeler vardı.Bir soru vardı vietnam savaşına gitmeyip dünya şampiyonluğu elinden alınan boksörmuhammed ali ile ilgili muhammed ali'yi işaretlicektim vazgeçtim cevabı muhammed aliymiş of ulan oscar delahoya ile mike tyson olmaz dedim 2 şık arasında kaldım jack johnson işaretledim
.Soru beni şöyle yanılttı dünya şampiyonluğu elinden alınan dedi eğer deseydiki sonradan affedildi onu işaretlerdim ben de şöyle düşündüm adamın dünya şampiyonluğu elinden alınmış ama şuanda dünya şampiyonu olarak kabul ediliyor diye işaretlemedim.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum